Natrhnuty sval

O športe...
dbco
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Natrhnuty sval

Príspevok od používateľa dbco »

Chcel by som vas poprosit o pomoc pri mojom probleme: asi pre 2 mesiacmi som si natrhol sval a odvtedy sa mi to stale nevyliecilo. bol som aj u ortopeda povedal ze staci si to mesiac stahovat elastickym obvazom a pomoze. Problemy mi vsak stale pretrvavaju a to miesto na nohe kde som si to natrhol je stale dost opuchnute a zdurene. Pred tyzdnom som zacal zase trenovat(futbal) zdalo sa uz vsetko v poriadku ale na druhy den som pocitoval silne bolesti a opuchlo mi to. Co by som mal podla vas robit aby sa mi to vyliecilo?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Zrejme dlhsia rekonvalescencia a uplne doliecenie. A hlavne nezacinat trenovat hned naplno, ale treningove davky zvysovat velmi opatrne.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

No ja by som radsej vyhladal lekarsku starostlivost a nech ti doktor poradi.
rados915
Guru
Guru

Re: Natrhnuty sval

Príspevok od používateľa rados915 »

dbco napísal:Chcel by som vas poprosit o pomoc pri mojom probleme: asi pre 2 mesiacmi som si natrhol sval a odvtedy sa mi to stale nevyliecilo. bol som aj u ortopeda povedal ze staci si to mesiac stahovat elastickym obvazom a pomoze. Problemy mi vsak stale pretrvavaju a to miesto na nohe kde som si to natrhol je stale dost opuchnute a zdurene. Pred tyzdnom som zacal zase trenovat(futbal) zdalo sa uz vsetko v poriadku ale na druhy den som pocitoval silne bolesti a opuchlo mi to. Co by som mal podla vas robit aby sa mi to vyliecilo?
Kde bývaš?
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

lekar, tabletky, rehabilitacie, gely, odpocinok....... a modli saaby to bolo len toto.
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

Kde bývaš?
V Piestanoch
lekar, tabletky, rehabilitacie, gely
nejaky konkretny nazov vyrobku by si mohol odporucit co je podla teba dobry?
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

dbco napísal:nejaky konkretny nazov vyrobku by si mohol odporucit co je podla teba dobry?
to ti je nnic, kedze je na predpis.. recoxal- par dni a dlho natiahnute vaziivo spravil do pohody, ale zalezi od vaznosti...
Napísať odpoveď