Junkfood

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Junkfood

Príspevok od používateľa zelovoc »

Tak ma napadlo pri teme o mcdrive ze tu este nemame temu o junkfoode, cize o vsetkych tych fastfoodoch a podobnych srand. aky na to mate nazor? jete to? pravidelne alebo vynimocne? a chuti vam to? ja sa priznam ze ked som v skole tak edavam hamburgre lebo za tu cenu je to skoro zadarmo, na druhej strane ta chut je priserna.vzdy ked si pozriem na prime relaciu jste to co jite, tak mi tieto jedla stale poriadne znechutia. druha vec je ze niekedy je velky problem stravovat sa zdravo a vyvazene. hadam sa tu rozprudi nejaka zaujimava diskusia.
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

Obcas si dam fastfood ale vacsinou jedavam vonku iba gyros s ryzouu tazeee taq :oops:
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

tak jem vo fastfoode priblizne raz za 2 mesiace. priznam sa, chuti mi to. bezne sa stravujem racionalne. podla mna je kazdeho osobna vec kto co je a ake nasledky zato nesie ;-) zase nesuhlasim s fanatizmom antiMCdonald. jedna kamaratka je takato fanaticka a vacsinou pri nejakych oslavach ideme zajest do MC a potom popit a ona vzdy nadava preco tam ideme apod. ;-).

suma sumarum: fastfoody maju u mna otvorene dvere, ale nie sustavne, vynimocne :)
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Obcas skocim do cinskeho bistra ale to len ked som hladny a nahodou sa vedla mna nejake vyskytne :) Inak skor v pripade hladu zamierim do potravin a kupim si nieco jednoduche a samozrejme najlepsie veci mam doma 8)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

jimino napísal:suma sumarum: fastfoody maju u mna otvorene dvere, ale nie sustavne, vynimocne :)
suhlasim, tiez sa tomu nebranim, avsak ked som hladny, idem niekam, kde sa najem riadne. uplne najlepsie som zazil na intraku, ked sme sa ucili do 3-4 a okolo 1 sme fpoho sli do mesta, dali si pizzu a bolo...
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

Ja bývam v takom zapadákove že tu nič také ako McDonald nemáme. :lol: a tie kvázy fast foody co tu su, su dosť hnusné. (A ako som mal možnosť tých pár krát posúdiť, aj "originál fast food" je kentus). Ale jedno McDonaldu treba uznať-majú tam suprovú zmrzlinu a neni ani drahá. :)
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

Sepiroth napísal:McDonaldu treba uznať-majú tam suprovú zmrzlinu a neni ani drahá. :)
nie je draha? :smt117
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Z duse nenavidim fast-foody. Väcsinou tam robia take nezdrave gebuziny, ze by som to nejedol ani keby mi za to platili.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

To, ze je nieco nezdrave mam v pozitivnej lahostajnosti. Ale vo fastfoode varia jednak draho, jednak malo a hlavne je tu nechutny KEMTUS.
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

ja vo fast foode jedavam len obvykle ale tie veci tam mi chutia pretoze su vnich vselijake ochucovadla ale urcite je to strasne nezdrave...
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

Sepiroth napísal:Ja bývam v takom zapadákove že tu nič také ako McDonald nemáme. :lol:
asi tak...
nikdy som sa takto nestravoval a ani mi to nechýba, ale asi by som ochutnal keby tu niečo také bolo...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

No co sa tyka fasfoodov jedine co zjem je pizza a hot-dog z horcicou na kupalisku, inak to velmi nemam rad ale niekedy nemam iu moznost najest sa inde za kratky cas takze uprednostnim teple jedlo. Ani langose nie su na zahodenie. Ale ak si mam vybrat medzi bryndzovymi haluskami v restike a kingburgerom vyberiem si halusky.
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Celkom mi to chuti dam si mozno 1 za mesiac.. Zas si neviem predstavit ze by som to mal ako hlavne jedlo dna-jedla tretina normalneho mastnota trojnasobok normalneho
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

mam extremne citlivy zaludok, takze radsej ani neskusam podobne kentusy
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

cinske bistra v BB su fakt dobre... za malo prachov som sa vzdy najedol tak ze som nevladal chodit.. ine fastfoody nenavstevujem: tyzden v UK kde sa cely den podavali hamburgeri mi uplne stacil.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

No na obranu fastfood-ov musim povedat, ze niekedy su fakt posledna stanica pomoci. Napriklad teraz v mojom pripade. Momentalne som v azii po par dnoch vas prejde chut na tie ich vsakovake speciality a somariny, co sa na vas pri konzumacii pozeraju smutnym a vycitavym pohladom zmoknuteho nemeckeho ovciaka. Preto dneska som sa rozhodol najest sa konecne normalne, preto som zabehol do Subway-u a dal si relativne normalnu (na nase pomery) stravu - zeleninovu bagetu. Ale v konecnom dosledku uprednostnujem aj ja normalnu stravu. Fastfood je len jedno z mala rieseni momentalne.
:)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Prilezitostne som chodila az do obdobia, kym som sa nezacala o to, co jeme viac zaujmat, takze som prestala chodit uplne. Ale teraz sa uz nevyhybam uplne, normalne, ked nie je ina moznost zjem langos, pizzu, hranolky a cheeseburger - tak raz za stvrt roka. Radsej mam vsak tieto jedla z tych malinkych stakov ako v Mcdonalde a pod. velkoobchodnych retazoch, kde cena absolutne nezodpoveda velkosti a kvalite. V tych stanoch to nie je take predrazene a je to tam relativne cerstve a da sa z toho aj najest(teda u nas v meste to tak je).
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

ak sa richman rata ako fastfood, tak potom mi fastfood chuti. richmana si dam hockedy v meste a nemam pocit, ze by som spravil nieco zle zaludku. navyse za 30sk sa v meste najest neda tak lahko. no a snad nepojdem este domov jest a stracat cas :)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

fastfood? jj ala hotdogy a podobne blbosti, ale MC a KFC sux...vobec mi to nechuti take lacne to je a zaroven drahe :D
vacsinou vynimocne ako spominal kolega vyssie...
ZmrD
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ZmrD »

Ked som bol mensi tak ma to lakalo kvoli hracke v happy meale :D ale uz som z toho vyrastol a hamburger a podobne "pochutky" z McDonaldsu jem raz za 3 roky... radsej si dam nejaku super bagetu z bageterie, nie tu pi*ovinu z benzinky co je cely den v chladnicke i ked ta je dobra na dlhe cesty napr vlakom alebo busom viac jak 100 km ked sa niekde ide a nic ine nieje poruke
Napísať odpoveď