Tak ma napadlo pri teme o mcdrive ze tu este nemame temu o junkfoode, cize o vsetkych tych fastfoodoch a podobnych srand. aky na to mate nazor? jete to? pravidelne alebo vynimocne? a chuti vam to? ja sa priznam ze ked som v skole tak edavam hamburgre lebo za tu cenu je to skoro zadarmo, na druhej strane ta chut je priserna.vzdy ked si pozriem na prime relaciu jste to co jite, tak mi tieto jedla stale poriadne znechutia. druha vec je ze niekedy je velky problem stravovat sa zdravo a vyvazene. hadam sa tu rozprudi nejaka zaujimava diskusia.
tak jem vo fastfoode priblizne raz za 2 mesiace. priznam sa, chuti mi to. bezne sa stravujem racionalne. podla mna je kazdeho osobna vec kto co je a ake nasledky zato nesie zase nesuhlasim s fanatizmom antiMCdonald. jedna kamaratka je takato fanaticka a vacsinou pri nejakych oslavach ideme zajest do MC a potom popit a ona vzdy nadava preco tam ideme apod. .
suma sumarum: fastfoody maju u mna otvorene dvere, ale nie sustavne, vynimocne
Obcas skocim do cinskeho bistra ale to len ked som hladny a nahodou sa vedla mna nejake vyskytne Inak skor v pripade hladu zamierim do potravin a kupim si nieco jednoduche a samozrejme najlepsie veci mam doma
jimino napísal:suma sumarum: fastfoody maju u mna otvorene dvere, ale nie sustavne, vynimocne
suhlasim, tiez sa tomu nebranim, avsak ked som hladny, idem niekam, kde sa najem riadne. uplne najlepsie som zazil na intraku, ked sme sa ucili do 3-4 a okolo 1 sme fpoho sli do mesta, dali si pizzu a bolo...
Ja bývam v takom zapadákove že tu nič také ako McDonald nemáme. a tie kvázy fast foody co tu su, su dosť hnusné. (A ako som mal možnosť tých pár krát posúdiť, aj "originál fast food" je kentus). Ale jedno McDonaldu treba uznať-majú tam suprovú zmrzlinu a neni ani drahá.
No co sa tyka fasfoodov jedine co zjem je pizza a hot-dog z horcicou na kupalisku, inak to velmi nemam rad ale niekedy nemam iu moznost najest sa inde za kratky cas takze uprednostnim teple jedlo. Ani langose nie su na zahodenie. Ale ak si mam vybrat medzi bryndzovymi haluskami v restike a kingburgerom vyberiem si halusky.
Celkom mi to chuti dam si mozno 1 za mesiac.. Zas si neviem predstavit ze by som to mal ako hlavne jedlo dna-jedla tretina normalneho mastnota trojnasobok normalneho
cinske bistra v BB su fakt dobre... za malo prachov som sa vzdy najedol tak ze som nevladal chodit.. ine fastfoody nenavstevujem: tyzden v UK kde sa cely den podavali hamburgeri mi uplne stacil.
No na obranu fastfood-ov musim povedat, ze niekedy su fakt posledna stanica pomoci. Napriklad teraz v mojom pripade. Momentalne som v azii po par dnoch vas prejde chut na tie ich vsakovake speciality a somariny, co sa na vas pri konzumacii pozeraju smutnym a vycitavym pohladom zmoknuteho nemeckeho ovciaka. Preto dneska som sa rozhodol najest sa konecne normalne, preto som zabehol do Subway-u a dal si relativne normalnu (na nase pomery) stravu - zeleninovu bagetu. Ale v konecnom dosledku uprednostnujem aj ja normalnu stravu. Fastfood je len jedno z mala rieseni momentalne.
Prilezitostne som chodila az do obdobia, kym som sa nezacala o to, co jeme viac zaujmat, takze som prestala chodit uplne. Ale teraz sa uz nevyhybam uplne, normalne, ked nie je ina moznost zjem langos, pizzu, hranolky a cheeseburger - tak raz za stvrt roka. Radsej mam vsak tieto jedla z tych malinkych stakov ako v Mcdonalde a pod. velkoobchodnych retazoch, kde cena absolutne nezodpoveda velkosti a kvalite. V tych stanoch to nie je take predrazene a je to tam relativne cerstve a da sa z toho aj najest(teda u nas v meste to tak je).
ak sa richman rata ako fastfood, tak potom mi fastfood chuti. richmana si dam hockedy v meste a nemam pocit, ze by som spravil nieco zle zaludku. navyse za 30sk sa v meste najest neda tak lahko. no a snad nepojdem este domov jest a stracat cas
fastfood? jj ala hotdogy a podobne blbosti, ale MC a KFC sux...vobec mi to nechuti take lacne to je a zaroven drahe
vacsinou vynimocne ako spominal kolega vyssie...
Ked som bol mensi tak ma to lakalo kvoli hracke v happy meale ale uz som z toho vyrastol a hamburger a podobne "pochutky" z McDonaldsu jem raz za 3 roky... radsej si dam nejaku super bagetu z bageterie, nie tu pi*ovinu z benzinky co je cely den v chladnicke i ked ta je dobra na dlhe cesty napr vlakom alebo busom viac jak 100 km ked sa niekde ide a nic ine nieje poruke