a ako som hral niektore hry zo zaciatku STALKER tak my zacalo vyhadzovat bluescreeny... najprv to bolo raz za cas, a potom ako som tam nahodil dalsie hry tak je to castejsie a castejsie (teraz uz sa to stava aj ked chatujem alebo pod.) neviem cim to moze byt ide ma s toho j*bnut a uz som skusal vytaktovat procak spet a stale nic
!!! BLUESCREEN !!!
-
djufo
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
!!! BLUESCREEN !!!
Prednedavnom som menil maticnu dosku, taktoval procesor a presiel na vistu
a ako som hral niektore hry zo zaciatku STALKER tak my zacalo vyhadzovat bluescreeny... najprv to bolo raz za cas, a potom ako som tam nahodil dalsie hry tak je to castejsie a castejsie (teraz uz sa to stava aj ked chatujem alebo pod.) neviem cim to moze byt ide ma s toho j*bnut a uz som skusal vytaktovat procak spet a stale nic
-
djufo
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
memory dump
no ukazuje my to "memory dumping to disc" a nieco sa tam pripocitava.. a pochybujem o tom ze to bude vistou
mne podobne kraviny vypisovalo aj pod XPckom a uz som mal z toho celkom pekne nervy lebo sa to stavalo aj 4x za den a pekne ma to nasieralo ked som mal nieco rozrobene a zrazu *eb a nemal som nic
A vypisovalo mi tam rozne kraviny ako napr. ze sa to hada s funkciou ACPI, tak som ju vypol v BIOSe a nepomohlo..potom som nakoniec zistil ze je to RAMkou tak som ju vymenil a odvtedy uz s tym nie su vobec ziadne problemy 
Ale ako pise krija pricin moze byt vela a malokedy ti to presne vypise alebo sa to neda lahko urcit
Ale ako pise krija pricin moze byt vela a malokedy ti to presne vypise alebo sa to neda lahko urcit