Jako by nestačilo, že očekáváme Crysis, pro milovníky dobrých akcí, originálního prostředí a RPG stylu, tu je nová hra od tvůrců hry System Shock. Jedná se o RPG hru, která v sobě skrývá opravdu dobrou akci z pohledu první osoby. Příběh vás zavede do města Rapture, které bylo postaveno pro vědecké účely. Originalita tohoto prostředí je v tom, kde toto město je a to přímo pod mořskou hladinou, ukryto před lidmi.
Hluk okolo BioShocku neutícha. Oznámenie, že titul je Gold a pripravený na distribúciu určite potešilo každého fanúšika a taktiež nedávne premenovanie štúdia Irrational Games na 2K Australia/Boston bolo krokom vpred pre tvorcov BioShocku. Objavili sa aj špekulácie o PS3 verzií, avšak tieto fámy neboli oficiálne nepotvrdené.
UPDATE: PC Demo bude mať podla GamersCreedu premiéru 18.augusta na FilePlanete!
ojojoj na tuto hru sa teším až to nieje pekne podla toho čo som čítal to buď bude niečo uplne imba ALEBO totalna ko*ot ale zatial to vyzera ze to bude viac ako imba bude to uber imba dufam
skoda len ze u nas nie je mozne (pred)objednat zberatelsku ediciu, na podobne specialitky, akou sa bioshock jednoznacne tvari byt, som specialne vysadeny..
Inu co uz, aspon ze je to v prijatelnej cene... (ked ratame PC verziu)
Eru napísal:bojim sa hardwerovych narokov ja si uz asi ani jednu z tychto novych hier nezahram na tejto sunke
Comp mam imba:d len chudak chladic nestihal:D tak som otvoril comp kupil najvacsi ventilator c som nasiel a fuci do kompu vkuse je zapriahnuty:D sak nech pride kupim vacsi ventilator:D
xbox 360 plna unikla nejako na net zajtra si ju dam napalit..dojmy s dema su 120 % hral som to na monitore s plnym rozlisenim a ta voda a tie efekty plamena a elektriny ked si to zahrate na PC budete z toho (BIO)SHOCKnuty
edit//
uz mam full verziu na xbox dojmy mozem potvrdit z dema je to super hra bolo sa na co tesis urcite to bude hra roka!
ked vo stvrtok niekto prehlasi ze demo uz zajtra, tak mu to snad nebudeme vyvracat ze az v piatok no nie?
.. na games.tiscali to v novinkach tiez uviedli, ale po update tam dali skrt cez "potvrzeno" takze to beriem ako kacicu
inac vsimli ste si na steame je toho bioshocku jak naone.. ze zakupte teraz a hrajte uz 21.8? ehm len sa mi nechce verit ze za hru cez steam zaplatim podstatne viac ako v predajni, pricom budem mat aspon fyzicky medium v ruke...
aha uzivas si prazdniny tak ti dni lietaju hore dole co .. aj ti zavidim hmm...
tak nakoniec aj pre nasu oblast bude CE, ale ako pozeram okrem soundtracku a PPC balenia, by som z toho nic nemal, kedze ta figurka mi pride az prilis gycovo spracovana. .. tak sa budem musiet uspokojit s normal verziou.. heh dufam ze ked 18.8 je demo na fileplanet, tak sa to dostatocne rychlo rozsiri aj inde (aj ked oficialne uvedenie dema je vraj na 21.8, fileplanet ma exkluzivitu pre predplatenych userov).. slint, slint...
no doteraz som sa velmi o to nezaujimal,ale jak som pozrel par videii vyzera to zaujimave,ale je uz 18.teho a nejak nevychadza demo
dufam len ze to rozhcodim na medium-e aspon.
ale atmosferu to ma strasidelnu ako FEAR nie?a neni urcene ze aspon z akeho roku je ten pribeh?
May napísal:no doteraz som sa velmi o to nezaujimal,ale jak som pozrel par videii vyzera to zaujimave,ale je uz 18.teho a nejak nevychadza demo
dufam len ze to rozhcodim na medium-e aspon.
ale atmosferu to ma strasidelnu ako FEAR nie?a neni urcene ze aspon z akeho roku je ten pribeh?
pocitam ze to zajtra dohram uz dost daleko v hre ale co sa tyka obrovskej strasidelnosti tak ta nehrozi alebo som sa s nou zatial nestretol...ale hra je super hratelna a aj styl hry je dobre zvoleny...je fakt super..
pribeh je z roku 1960..