led neon

Pretaktovanie, rady, tipy, screenshoty...
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

led neon

Príspevok od používateľa tomasso »

chcem urobit neon z lediek, ale nerozumiem vobec schemam..mal by sa zapajat do molexu nejako +5V a -..ale nechapem ako to je
tu je schema:
Prílohy
schema.gif
(3.15 KiB) 341 stiahnutí
inkognitto
Star
Star

Príspevok od používateľa inkognitto »

neviem presne co sa pytas, ale viem ze odpor ma jednotku OHM a nie R - to je znacka odporu.
Pedro109
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Pedro109 »

Nechcem ti to nijako vyhovarat ale nebolo by jednoduchsie kupit hotovy LED neon ake sa pouzivaju pri tuningu aut? Predavaju sa aj dost male ktore by sa do bedne vosli a myslim ze to tiez bezi na 12V.
verreaux
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa verreaux »

inkognitto napísal:neviem presne co sa pytas, ale viem ze odpor ma jednotku OHM a nie R - to je znacka odporu.
v tom mas pravdu ale takto sa to niekedy oznacuje. Napr: 100R znamena 100Ω, 100k znamena 100kΩ, 2M2 znamena 2,2MΩ atd a podobne je to aj pri kondenzatoroch
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Jaaj kua sa tak nudim :D Snad si viac domyslis... Radsej to daj dakemu kamosovi...
Prílohy
untitled.GIF
(9.36 KiB) 355 stiahnutí
Blackburn
Star
Star

Príspevok od používateľa Blackburn »

Pedro109 napísal:Nechcem ti to nijako vyhovarat ale nebolo by jednoduchsie kupit hotovy LED neon ake sa pouzivaju pri tuningu aut? Predavaju sa aj dost male ktore by sa do bedne vosli a myslim ze to tiez bezi na 12V.
Tie tuningove neony maju za 290 SK v Tuningovych predajniach...ale su to strasne ko*ot... mas tam len jednu ledku a svieti z lavej strany a svetlo sa taha na pravu stranu. Ja osobne som dal do auta neon za 980 SK ktory predavaju na OMV (benzinke) ... je o nieco lepsi ale nie je to ten profi
Napísať odpoveď