Fotak Sony cybershot DSC-T100

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
Model
Light Professional
Light Professional

Fotak Sony cybershot DSC-T100

Príspevok od používateľa Model »

Co poviete na tento fotak???Nehcem to mat na nejake specialne fotenie ale tak na dovolenky sem tam nejake momentky a tak..... :wink:
Prílohy
sot100s.jpg
Pedro109
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Pedro109 »

za tu cenu fotak na hovno. Ziadny objektiv, jedine co je na nom pekne je ako tak vzhlad. Ak to nechces do kabelky tak to nekupuj lebo fotkami budes sklamany. Ja som pred tyzdnom za 12 250,- kupil Fujifilm finepix S9600, co je fotak o 3 kategorie lepsi. Na tvoje ucely kludne staci aj Fuji S6500fd za cca 9k. Urcite budu fotky lepsie.
Model
Light Professional
Light Professional

Pedro109 napísal:za tu cenu fotak na hovno. Ziadny objektiv, jedine co je na nom pekne je ako tak vzhlad. Ak to nechces do kabelky tak to nekupuj lebo fotkami budes sklamany. Ja som pred tyzdnom za 12 250,- kupil Fujifilm finepix S9600, co je fotak o 3 kategorie lepsi. Na tvoje ucely kludne staci aj Fuji S6500fd za cca 9k. Urcite budu fotky lepsie.
tak viac menej nic moc?
Pedro109
Light Professional
Light Professional

poviem ti takto: od ziadneho kompaktu necakaj zazraky a uz vobec nie od ultra kompaktu...na bezne momentky to staci ale necakaj ze z neho dostanes nejaku extra kvalitu...ak to chces aby si odfotil priatelku alebo syna, dceru na dovolenke pod slnecnikom tak to staci, cokolvek zlozitejsie asi tazko kedze to nema ziadny manual a nema to ani hladacik
Model
Light Professional
Light Professional

Pedro109 napísal:poviem ti takto: od ziadneho kompaktu necakaj zazraky a uz vobec nie od ultra kompaktu...na bezne momentky to staci ale necakaj ze z neho dostanes nejaku extra kvalitu...ak to chces aby si odfotil priatelku alebo syna, dceru na dovolenke pod slnecnikom tak to staci, cokolvek zlozitejsie asi tazko kedze to nema ziadny manual a nema to ani hladacik
no nato by to bolo asi aj urcene ale nieco take solidnejsie do 15 000sk by si mi co odporucil?
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

je to imidzovka ale vsetky kamaratky co do toho isli a som cekoval neskor fotky tak boli dost zrnite. Aj ked ma velke rozlisenie fotky nie su az take kvalitne lebo sosovka je VELMI mala a tak ti neprenika do fotaku tolko svetla ako pri inych fotoaparatoch....
Osobne by som za taku cenu siel radsej do Canonov rady IXUS...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

vsetky ultrakompakty budu zrnit, ked uz chces tolko dat, kup sirouhly panasonic http://www.fotografovani.cz/art/nov_df_ ... x33-p.html alebo neajky canon IS3
Pedro109
Light Professional
Light Professional

Model napísal:no nato by to bolo asi aj urcene ale nieco take solidnejsie do 15 000sk by si mi co odporucil?
tak zalezi ci chces imidzovy fotak alebo ti na vzhlade nezalezi...ak 1. moznost tak neviem lebo sa v nich nevyznam...ak to 2. tak napr. toto: http://www.hej.sk/digitalne-foto/obchod ... pix-s9600/ ...osobna skusenost, vyborny fotak ale narocenjsi na uzivatela...do 15 000,- sa zmestis aj s prislusenstvom...na tvoje ucely kludne staci aj toto: http://www.hej.sk/digitalne-foto/obchod ... x-s6500fd/ ...vynikajuci pomer cena/vykon

rozhodnut sa musis ty ci chces imidzovku lebo kvalitne fotky
Deryl
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Deryl »

Ja mám foťak Sony DSC-T10 , čiže niečo podobné a fotky to robí výborné, takže si myslím že tento foťak je veľmi štýlový, maličký a navyše robí fotky faaakt nádherné takže o kvalitu fotiek strach mať ani náhodou nemusíš a navyše ako vravíš že to potrebuješ len tak na svoje občasné zážitky no tak tento foťak máš na to ako stvorený :wink:
Model
Light Professional
Light Professional

Deryl napísal:Ja mám foťak Sony DSC-T10 , čiže niečo podobné a fotky to robí výborné, takže si myslím že tento foťak je veľmi štýlový, maličký a navyše robí fotky faaakt nádherné takže o kvalitu fotiek strach mať ani náhodou nemusíš a navyše ako vravíš že to potrebuješ len tak na svoje občasné zážitky no tak tento foťak máš na to ako stvorený :wink:
noo hura niekto normlany co napise aj nieco pozitivne nie vsteko kritizuje ako som napisal ja nepotrebujem nejaku zrkadlovku zo 100x zoomom blbost skor mi ide o image a prilezitostne fotenie :wink: THX bracho
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ale on má T10 a Ty chceš T100, takže pozor na to. :) Inak pred cca 2r, keď táto T rada začínala, som videl u jedného známeho jeden (dovoz z USA). A fotky boli naozaj pekné, aj super makro to robilo. Ale ktoré T-číslo to presne bolo, už nemám páru. ;)

//Takže som teraz porovnával.. T10 asi je starší a T100 novší. Keď som tieto foťáky vtedy pozerával, tak sa mi zdalo, že čím menšie číslo, tým bol foťák lepší. ;)

Ako imigovka celkom slušné a určite sa s tým budú dať robiť aj dobré fotky. Ale samozrejme to stále bude len kompakt bez možnosti manuálneho zaostrenia, zmeny času atď. Mne osobne to dosť chýba (s aktuálnym olympusom mju).
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Model:Chceš imidžovku? Tu máš pár tipov:
http://www.pixmania.sk/sk/sk/543691/art ... -eier.html
http://www.pixmania.sk/sk/sk/584119/art ... erven.html
http://www.pixmania.sk/sk/sk/528160/art ... adovy.html
http://www.pixmania.sk/sk/sk/584338/art ... ierny.html

Ale písal si tuším o niečom solídnejšom do 15000SKK. Ak to myslíš vážne, bez váhania by som šiel do CANON PowerShot G7. Veľmi solídna mašinka s kvalitným objektívom, procesorom DIGIC III (používaný v rade MARK III) a zachovaní kompaktnosti. Osobne som s ním nefotil, no od ľudí počúvam samé chvály. Zrno je klasické, čo by sme od kompaktu čakali...Viac o ňom TU :wink:

//Edit: Nič v zlom, ale týmto si ma pobavil...:D
Model napísal:...nejaku zrkadlovku zo 100x zoomom...
//Edit2: Ja som to pochopil, ja som iba povedal, že si ma tým pobavil. Nič viac :smt042
Model
Light Professional
Light Professional

//Edit: Nič v zlom, ale týmto si ma pobavil...:D [/quote]to bolo pisane zo srandy :lol: zase je neikto inteligentny :wink:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

lol, to toten fotak stoji 11 000sk? :lol: sry ale pred dvoma rokmi som kupoval olympus FE100 za 6000sk a myslim ze aj s tym malim objektivom robi lepsie fotky ako toto :lol:
Napísať odpoveď