No a vdaka kinjovi som spoznal fajn music club na Mostnej, kde snad niekedy budem mat uz stastie na ten zivy jazzik...
Nitra
Moja najoblubenejsia kombinacia v NR > dat zaludku kvalitny zaklad v restike Atrium a potom sa uz len kvalitne rozlozit v Devils pube, alebo Mexiku (ti biletari v sustakoch- skapinam, hehe). Fajn je tiez vybehnut na hrad, vyslapat si kalvariu, alebo sa ist s polovickou vyvalit na kupko, prip. sa prejst po parku pri kupku. No a celkom dobre varia v restike na lanovke, este lepsie kusok odtial- zlaty klucik, ci ako sa to vola. No a ked uz o tej zranici, jedno z naj pecenych bravcovych kolien som jedol v nejakej restike pri vypadovke na Vrable- je to po pravej strane od hlavnej, myslim, ze je tam hned aj nejaky penzion- paci sa mi tam to prostredie restiky, hlavne stol nad jazierkom (ak by niekto poznal nazov, hodte ho sem- ak by niekto dostal chut na koleno ; )
No a vdaka kinjovi som spoznal fajn music club na Mostnej, kde snad niekedy budem mat uz stastie na ten zivy jazzik...
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Ak sa budete chcieť nezdravo najesť na spôsob fastfoodu, tak určite neobíďte Hami Papi, to keď prirovnáte k Mc Donaldu, tak to by bola normálne urážka
alebo vyskúšajte bagetériu P2 na ul. Fraňa Mojtu, tam som bola dnes prvýkrát, ale najedla som sa kvalitne a pribrala asi také tri kilá
Z tých romantických reštík má veľmi príjemne vyzerajúce posedenie Patriot, Moretti alebo Átrium. Ak chcete mať výhľad na celé mesto NR, tak jednozančne Cupola. Najpríjemnejšiu obsluhu, podľa mňa, má reštaurácia Vista/Style a z drink barov sa mi ľúbi Zanzibar. Zväčša naprataný podnik a moja srdcovka je však Irish times pub. Ale to je vlastne jedno, vyberte si to, čo vám bude najsympatickejšie. 
-
Tomasko
Guru wannabe
dobry je aj smak, ako fastfood to poznam z vlastnej skusenosti, zapekackybolek napísal:Ak sa budete chcieť nezdravo najesť na spôsob fastfoodu, tak určite neobíďte Hami Papi, to keď prirovnáte k Mc Donaldu, tak to by bola normálne urážkaalebo vyskúšajte bagetériu P2 na ul. Fraňa Mojtu, tam som bola dnes prvýkrát, ale najedla som sa kvalitne a pribrala asi také tri kilá
Z tých romantických reštík má veľmi príjemne vyzerajúce posedenie Patriot, Moretti alebo Átrium. Ak chcete mať výhľad na celé mesto NR, tak jednozančne Cupola. Najpríjemnejšiu obsluhu, podľa mňa, má reštaurácia Vista/Style a z drink barov sa mi ľúbi Zanzibar. Zväčša naprataný podnik a moja srdcovka je však Irish times pub. Ale to je vlastne jedno, vyberte si to, čo vám bude najsympatickejšie.
-
bolek
Guru
No ja neviem, to bude asi tým, že väčšina svojho stráveného času som tam strávila pracovne - predávaním tých ruží, ale na druhej strane som spoznala všetky reštiky, bary, čašníkov atďkinjeril napísal: Ja suhlasim s Boleckou mojou Nitrianskou. Ze sme sa v tych podnikoch, co si spomenula nestretli, hm.
A k tomu Smaku - keď idem okolo, tak vždy sa čudujem, že to ešte neskrachovalo
Takze, vola sa to "u KRBA", Gorazdova 56. Pred cca 5 hod. ma tam knockoutovalo jedno hnusne dobre pecene koleno... ; )kinjeril napísal:Nevola sa to "U Maka"?
Johooo kolego, nehaj tak, neaky ten koncertik tam zbuchneme, neboj.
No a zo vcerajsieho seriozneho dna som bol nakoniec stiahnuty na nejaky "klokocsky" (ci aky?) jarmok... vynikajuca ciganska, este lepsi- modransky- burciak a uuuplne fajne nitraancanky- po vcerajsku este viac milujem ten vas nitraansky prizvuk : ))
-
bolek
Guru
U KRBA ti nesknockoutovalo náhodou peňaženku?Tomasito napísal:Takze, vola sa to "u KRBA", Gorazdova 56. Pred cca 5 hod. ma tam knockoutovalo jedno hnusne dobre pecene koleno... ; )
No a zo vcerajsieho seriozneho dna som bol nakoniec stiahnuty na nejaky "klokocsky" (ci aky?) jarmok... vynikajuca ciganska, este lepsi- modransky- burciak a uuuplne fajne nitraancanky- po vcerajsku este viac milujem ten vas nitraansky prizvuk : ))