Exoticke cestovanie

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Sheep napísal:fuu, dost odvazne :D ale aby si to v stvrtine cesty nevzdal... :wink:
Jasne, ze by to nebolo nejako extra daleko, ale uz len z prce by som isiel len na taky Balaton, i ked to absolutne nemusim, no urcite by to bol zazitok.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

profak z mojej byvalej skoly bol na biku na Hore krizov (polsko-litovske pohranicie)... tomu hovorim vykon :shock:
thomik
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa thomik »

no mna tiez laka vychodna europa pripadne holandsko, norsko, samozrejme autom na vlastnu past, pre studenta najlepsi sposob a najlacnejsi, hlavne ked ide viac ludi ze je auto plne, potom o moze byt skvele, lepsie jak vyhadzovat takze prechy za cestovky, na nete sa dá nájsť hodne informácií o krajine, co okuknut kde sa zastavit a najlepšie je v danej krajine mat kamarata, pripadne niekoho si najst cez net, staci ked len na jeden den s vami pochodi a ukaze zaujimave miesta. tieto veci som pocul teda, ale určite ma to láka :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

neotrebujes ani kamarata ba dokonca ani info z netu, staci ti knizka Lonely Planet o danom regione a ides... pre studenta mozno trochu drahsi zdroj informacii,ale na 100% vies ze sa s tym nestratis... :wink:
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

Jedni znami chodia s touto cestovkou pravidelne kazdy rok na nejaky ten poznavaci zajazd...Tento rok boli v Ciernej Hore + Albansko, byvanie v stanoch preprava kultovymi starymi Mercedesmi (pri jednom transfere sa suchli spätnymi zrkadlami s protiiducim domacim autom toho to tak vytocilo ze sa otocil zablokoval im cestu a strhla sa hromadna bitka :))

Moj sen je ist Landrovermi napriec Afrikou (aj to tam maju v ponuke), ale je to strasne drahe, takze mozno raz ked bude veeela zarabat...
Mari
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mari »

Bubo je fajn, ale nakoniec zistis, ze keby si si kupil knizneho sprievodcu, tak kludne mozes ist aj sam a stoji to menej. :D

*censored by mod*
wolfbb2000
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa wolfbb2000 »

ajaj, poznam tu cestovku aj ked (zatial) len z pocutia, presne ten druh zajazdov by sa mi pacil, nieco na co clovek sice setri niekedy az mooooc dlho ale potom na to nikdy nezabudne :)
a z ponuky si vyberaaaam:
- Thajsko, Malajzia, Singapur
- Kuba

8)

snad im tam uz o par rockov vtrhnem :D
Napísať odpoveď