Jasne, ze by to nebolo nejako extra daleko, ale uz len z prce by som isiel len na taky Balaton, i ked to absolutne nemusim, no urcite by to bol zazitok.Sheep napísal:fuu, dost odvazneale aby si to v stvrtine cesty nevzdal...
Exoticke cestovanie
no mna tiez laka vychodna europa pripadne holandsko, norsko, samozrejme autom na vlastnu past, pre studenta najlepsi sposob a najlacnejsi, hlavne ked ide viac ludi ze je auto plne, potom o moze byt skvele, lepsie jak vyhadzovat takze prechy za cestovky, na nete sa dá nájsť hodne informácií o krajine, co okuknut kde sa zastavit a najlepšie je v danej krajine mat kamarata, pripadne niekoho si najst cez net, staci ked len na jeden den s vami pochodi a ukaze zaujimave miesta. tieto veci som pocul teda, ale určite ma to láka 
Jedni znami chodia s touto cestovkou pravidelne kazdy rok na nejaky ten poznavaci zajazd...Tento rok boli v Ciernej Hore + Albansko, byvanie v stanoch preprava kultovymi starymi Mercedesmi (pri jednom transfere sa suchli spätnymi zrkadlami s protiiducim domacim autom toho to tak vytocilo ze sa otocil zablokoval im cestu a strhla sa hromadna bitka
)
Moj sen je ist Landrovermi napriec Afrikou (aj to tam maju v ponuke), ale je to strasne drahe, takze mozno raz ked bude veeela zarabat...
Moj sen je ist Landrovermi napriec Afrikou (aj to tam maju v ponuke), ale je to strasne drahe, takze mozno raz ked bude veeela zarabat...
-
wolfbb2000
Medium Expert