Ludia nestretli ste sa s dacim podobnym?
mam kartu Geforce MX440 ktoru ked namontujem do desktop bedne, to znamena ze bude otocena tak proste mi obraz nabehne iba prve 2 zapnutia pocitaca, predtym to robilo tak ze v biose isiel obraz ale po nabehnuti do winu nic, iba nudzovy rezim este isiel
ale teraz ten obraz nenabehne vobec neviete co to je za divny jav? pritom si monitor aj pocitac mysli ze graficka karta tam je... a chyba v kabloch to nie je
Extra divna graficka karta
no tu kartu pouzivam len na servisne ucely a dal som ju do desktopu ale ked je normalne v tower bedni tak ide!!!, ale aj ked preklopim tower bednu tak sa posere pri dalsom zapnuti...celkom divne no, inak nejake chyby v grafike a pod...to nevykazuje...kinjeril napísal:Mozno prerusena neaka cesta na plosaku.
Kazdopadne, MX440 je starenka. Zislo by sa obnovit.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
myslim ze si si odpovedal. Nedolieha Ti dobre do AGP portu, stava sa aj horsie. Na doskach ktore ho maju "vybehany" sa to deje. Skus ju ako keby naklonit do jednej strany a dobre prichytit srobom. Mne sa to stavalo pred rokmi tiezSheep napísal:no tu kartu pouzivam len na servisne ucely a dal som ju do desktopu ale ked je normalne v tower bedni tak ide!!!, ale aj ked preklopim tower bednu tak sa posere pri dalsom zapnuti...celkom divne no, inak nejake chyby v grafike a pod...to nevykazuje...
cize myslis ze to nie je chyba karty ale je iba nedolahnuta presne?ked zas budem mat desktop tak to vyskusam...uplink napísal:myslim ze si si odpovedal. Nedolieha Ti dobre do AGP portu, stava sa aj horsie. Na doskach ktore ho maju "vybehany" sa to deje. Skus ju ako keby naklonit do jednej strany a dobre prichytit srobom. Mne sa to stavalo pred rokmi tiez
ale moze to byt aj chyba ze ta karta ma blby konektor alebo co, pretoze vo viacerych doskach to robilo...