11-ročný chlapec Rhys zastrelený v Liverpoole...viete viac?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
dew6
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

11-ročný chlapec Rhys zastrelený v Liverpoole...viete viac?

Príspevok od používateľa dew6 »

Rhys Jones mal 11 rokov, keď ho večer cestou z futbalového zápasu zastrelil neznámy 15-ročný chlapec pri Fir Tree pube v Croxteth v Liverpoole. Útočník bol sám a sedel na BMX biyckli. Rhysa trafil zozadu do krku ručnou zbraňou. Jeho rodičia za ním veľmi smútia a napísali pre neho báseň. Jeho život bol futbal a cestou z neho vyhasol. Doteraz sa po 15-ročnom chlapcovi pátra.

Kto je niekde blízko a vie o tom prípade niečo viac, nech to sem napíše, dosť ma to zaujíma.
-v období, keď sa to stalo som bola v Anglicku, no odišla som a už neviem, čo sa stalo ďalej... :cry:

Now God wanted a football match
And to play it up in Heaven,
But first he needed players
And select his first eleven.
Gorgie Best, big Brian Labone
The legend Dixie Dean,
Alan Ball and Bobby Moore
All made it in the team.
He needed one more player
Someone who would be quick, From up above
God took him by the hand,
To play the game he loved so much
Where sponsorship is banned.
There is no cheating either as
God is the referee,
There are no mega wages
And the transfers they are free.
The games are live on telly
You don´t have to subscribe,
The players all stay on their feet
Cos no one takes a dive.
So Rhys plays now so happily
To the angels in the crowd,
Are every time he hits the net
They roar his name so loud.
Have fun my little blue boy
You´re safe and in God´s care,
Till it´s time for me to get my boots
And join with you up there.
Prílohy
info-uk2408m.jpg
2007-08-26T100921Z_01_NOOTR_RTRIDSP_2_OUKTP-UK-BRITAIN-SHOOTING.jpg
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

sorry moja zlata ale ked kazdy slovak co bol vtedy v anglicku sem daco napise tak naozaj neviem kam sme sa to dostali :pravidla:

ano je to smutne ale co je preboha natom? to len on jediny mal sen byt futbalistom alebo co?a pokial ta vonku zastreli nejaky 15 rocny chalan tak to nahoda nebude...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

nevies co sa stalo? zagoogli The Sun alebo ine noviny a mas to...ved tu toho bolo plno...nic tazke...a zaverom - vraha este nenasli..ale blizia sa k tomu.
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

a pokial ta vonku zastreli nejaky 15 rocny chalan tak to nahoda nebude...
a co myslis ze to bolo vyriadenie uctov z mafie?
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

no tu v anglicku sa o tom diskutovalo, vsade plne noviny, takmer kazdy den smutne spravy ze stale nenasli toho vraha a take veci... akurat co som cital noviny dva tyzdne na to...tak ze nejaky klub (myslim ze arsenal) im dal listky na celu sezonu (ci len jeden zapas?), a bola tam fotka jak stali zvysni clenovia rodiny a matka plakala.

ale stalo sa tu toho viac... napr. co mna dorazilo, ze jeden mafian si zapalil cigaretu v bare (co sa nesmie od 1. jula v Uk, pozn. redakcie :-) a SBSkar ho upozornil nech ju zahasi... a ten mafian odstrelil toho sbskara na verejnost lebo mu narusoval respekt
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

v akej stvrti sa to stalo?
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

ZAP napísal:ale stalo sa tu toho viac... napr. co mna dorazilo, ze jeden mafian si zapalil cigaretu v bare (co sa nesmie od 1. jula v Uk, pozn. redakcie :-) a SBSkar ho upozornil nech ju zahasi... a ten mafian odstrelil toho sbskara na verejnost lebo mu narusoval respekt
Ten SBS bol byvaly majster sveta v boxe,tazka vaha cernoch-riadna korba.A aby som nebol OT-anglicania nevedia vychovavat svoje deti-su neuveritelne drze,nevedia sa vobec spravat...Kolegovia,jeden dokonca priamo z Liverpoolu,sami hovoria na UK mladez-"NO RESPECT".Maly bastardi-sorry za vyraz :? .
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

dudo02, mas uplnu pravdu, musim len suhlasit, mal som tu cest tych spratkov zazit, cele anglicko, to je banda tupych hlav. nedivim sa ze su na ostrove izolovani. akoze bez urazky, cest vynimkam, ale zil som tam a viem co to je za spolocnost, nedivim sa takymto spravam :?
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

dbco napísal:a co myslis ze to bolo vyriadenie uctov z mafie?
nemusi sa jednat o mafiu ale urcite natom daco bude...
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

mam neter v anglicku, tak sa jej spytam, ci nevies nieco otom napisat viac... co otom vie a tak..
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

dudo02 napísal:OT-anglicania nevedia vychovavat svoje deti-su neuveritelne drze,nevedia sa vobec spravat...Kolegovia,jeden dokonca priamo z Liverpoolu,sami hovoria na UK mladez-"NO RESPECT".Maly bastardi-sorry za vyraz :? .
Dudo suhlasim ... 2 roky dozadu som bol na stretnuti Polskej mladeze z celeho sveta ... Boli tam: 2 Anglicania (13-14) 2 Holandania (16-17) 1 Nemka (15) 2 Rakusacky (15-15) 1 Islandanka (15) 1 Sved (15) 1 Fin (15) 2Poliaci (12-13) a dve baby z Cyprus-u (boli sme tam 2 Tyzdne ... v Polskych tatrach .... Zakopane)
Mladsi anglican sa celkom dal zniest ked robil bordel stacilo vresnut a bol ticho
Starsi to uz bola ina kava ... nechal som ho 2x Obiehat hotel v dazdi v noci ... nevedel sa ukludnit ... (kk*ko)
Holandania ... jeden bombovy chlapik a druhy zral zlato na ranajky ... On je pupok sveta on moze robit co chce 2x dostal na papulu 4x obiehal hotel a raz som ho hodil do bazena (13C voda)
Nemka ... klasika ... nic nevedela ... velmi pekna ale vymleta jak furik Rakusacky to iste sice neboli pekne
Islandanka strasne zlata baba neskazena Zapadnou Europou inteligentna ... usmiata
Sved bu*erant obluboval Falzifikaty znamych znaciek D&G Hilfiger atd ... vsetko od Sikmookych ... Velky Playboy hlavne ze mal N3310
Fin tiez v pohode ... taky celkom normalny ... Spolu sme skakali do toho bazena kde bola Voda studena jak pi.. (11C-13C)
Poliaci boli v pohode ale este to boli deti
A tie dve z Cyprusu boli klasicke EMacky ... nastastie este tie normalnejsie ...
No a co som tym chcel povedat ... Zapadny "Svet" nevie vychovat deti ... neviem ci je to nedostatkom casu pre deti ci co ... proste to strasne zanedbavaju a potom to tak vyzera ...
Samozrejme je to aj tu ... ale v ovela mensiej mierke ...
Co ti poviem no ...
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

dudo02 napísal:Ten SBS bol byvaly majster sveta v boxe,tazka vaha cernoch-riadna korba.A aby som nebol OT-anglicania nevedia vychovavat svoje deti-su neuveritelne drze,nevedia sa vobec spravat...Kolegovia,jeden dokonca priamo z Liverpoolu,sami hovoria na UK mladez-"NO RESPECT".Maly bastardi-sorry za vyraz :? .
jj drze jak kurwy bez prepacenia za vyraz. raz sa do mna obula tlupka cernochov v buse (ale ti boli starsi a este jak idiot som si sadol hore dozadu), a raz taki mladsi kusa (tiez cernosi). no nezrobis nic, tak to je matka nakupuje a decko jej medzitym donesie 5 hraciek co si vybralo a ona ich bezvsetkeho da do kosika, ziaden odpor. rozmaznane su nenormalne. londynski smradi
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

ja by som vam odporucil ist na www.thesun.co.uk, vpravo hore je search, dajte tam ''Rhys'', vyberte aby hladalo len v The Sun, dajte OK a najde vam milion odkazov ktore sa tykaju jeho, vpravo vedla results si dajte usporiadat podla Date a voalaaaaaa...chronologicky zoradene clanky opisujuce co sa dialo / deje v tejto kauze... :roll:
Napísať odpoveď