Deti, skola vola, tesite sa na skolsky rok???

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
minco326
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa minco326 »

no ja som sa moc do skoly netesil ...ale apson ze v noci odchadzame na stuzkovu do bulharska thak pohoda ...a to stym rozvrhom to ma fakt dojali ...2 dni sa ucim do 5 a to je 10 hodin :D:D
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

akurat som pozeral kolegovi tiez brigadnikovi co este chodi na strednu rozvrh a dyk ze v piatok 7 hodin, matika a fyzika? OMG. dufam ze budem mat piatky volne.
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

fuj. vobec sa mi nechce trcat v sakole. keby som aspon studoval nieco co ma bavi. dal by som si este dalsie dva mesiace. cez prazdniny bolo uplne super ale skola vzdy vsetko pokazi
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Este, ze mame dvojhodinovky informatiky :)
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

Dem0n napísal:Este, ze mame dvojhodinovky informatiky :)
no ja mám 10hod informatiky týždenne, takže tiež pohodička :D
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Dem0n napísal:Este, ze mame dvojhodinovky informatiky :)
ta radost ta rychlo prejde ked budes musiet robit dristy v pascale
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

mirak2 napísal:ta radost ta rychlo prejde ked budes musiet robit dristy v pascale
niekoho bavi programovat a zdokonalovat sa :wink:
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

mirak2 napísal:ja mam podla vsetkeho v utorok 12 hodin...aj minyl rok som mal, aj rok predtym, koncim o siestej...urcite sa dohodnu treningy na utorok o siestej ako minuly rok aby som opat chytal kolapsy...ale dnes som mal 4 hodiny, to som ako prvacik :D
Lol to na aku chodis skolu ? ja chodim na gympel a triedna nam vravela, ze podla zakona je zakazane mat vkuse 8 a viac hodin za den, tak neviem. Jedine ze by mate volne hodiny medzi jednotlivymi predmetmi
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

dnes dalsi poje*** :lol: citilo zo mna pivo, lebo som si bol dat 2 pocas siestej hodiny (volna hodina, mame 5 hodin, siesta nic a 7 telesna) a ucka z toho spravila vedu jak keby som prisiel na mol do skoly :roll: velka to pi*a, velka to pi*a.

k tomu boxeru, co sa dakto pytal - keby si vedel ake to je chodit stamat do skoly co chodim, tu kde byvam sa to celkom hodi. nevravim, ze byvam dakte medzi gangstrami, ale aj taky sa najdu, co ked ides po ulici, maju problem a potrebuju dostat po hube, ci uz s boxerom, ci uz bez.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Nechapem preco vsetic nadavate na skolu.Ja som na elektro co je tu najtazsia skola v kraji a nestazuem sa.Uplne srsim stastim.A to doslova nerobim si prdel.BTW dnes nam ucitelka matiky povedala : existuju tie a tie cisla a mam pre vas dobru spravu : Uci sa to len na gymnaziu a tu.A aj tak su stale vsetci radi a spokojny.Holt dobra partia robi svoje
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

joj joj nemachruj ze SPSE je najtazsia lebo keby si vedel ake hovadiny a kolko sa tu ucime ta by ti spadla sanka :D srobarka rulez (alebo nie?:D)
inac peace, nebudeme sa tu predsa hadat ktora skola je najtazsia to by bolo kusa debilne :D
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

Dieg0 napísal:Nechapem preco vsetic nadavate na skolu.Ja som na elektro co je tu najtazsia skola v kraji a nestazuem sa.Uplne srsim stastim.A to doslova nerobim si prdel.BTW dnes nam ucitelka matiky povedala : existuju tie a tie cisla a mam pre vas dobru spravu : Uci sa to len na gymnaziu a tu.A aj tak su stale vsetci radi a spokojny.Holt dobra partia robi svoje
co je tam take tazke aj ja chodim na SPSE a oproti kamosovi co chodi na gympel je to nic
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

fruxo napísal:niekoho bavi programovat a zdokonalovat sa :wink:
bavit programovanie - moze byt
bavit programovanie v pascale - pochybujem

Steju: ja som nepovedal ze mam 12 hodin v kuse...este nemam kompletny rozvrh staly takze neviem povedat co a ako bude ale minuly rok som mal volna, 4 hodiny, volna, NEJ, volna, 2xINF, 2xtelesna..tatarizmus
Corleone
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Corleone »

Hovniak napísal:co je tam take tazke aj ja chodim na SPSE a oproti kamosovi co chodi na gympel je to nic
Aj ja som chodil na SPSE a mam vela kamosov z gympla a aj oni mi samy vraveli ze moja skola je tazsia :wink:
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

z gympla? opatovska? :lol:
Napísať odpoveď