Na notebookoch je velmi casto biedny BIOS, kde si nastavis akurat tak boot, takze taktovania by som sa neobaval. Navyse Acery su povestne zlym chladenim.
presne tak notasi od Aceru biedne chladia uz v seriovom stave a nie to ho este taktovat...myslim ze okrem razantneho zvysenia teploty by si dokopy nic nedosiahol...jedine ze by si ho chcel pouzivat ako pridavne kurenie do mensej miestnosti
l0f4s3 napísal:no je mi zima v izbe,tak ja sa to taktuje?
v podstate ta zima ti to urcite moc nechlade, teraz ti je zima ale co cez leto ? postavis tam ventilator? ako hovoria vyzsie nechaj to tak a ak mozem vediet z akeho problemu potrebujes taktovat? nejdu ti hry, ak hej no tak si treba uvedomit ze nootebuk nieje stavany na hry, ak sa chces hrat tak si kup stolovy pc
Sk1llord napísal:v podstate ta zima ti to urcite moc nechlade, teraz ti je zima ale co cez leto ? postavis tam ventilator? ako hovoria vyzsie nechaj to tak a ak mozem vediet z akeho problemu potrebujes taktovat? nejdu ti hry, ak hej no tak si treba uvedomit ze nootebuk nieje stavany na hry, ak sa chces hrat tak si kup stolovy pc
no ja len tak,ze ked som ho kupoval tak mi hovorili ze to ma byt nakych 3000 mhz ten procesor a kukam ze je tam dost menej,ale zevraj sa to da.tak neviem...
l0f4s3 napísal:no ja len tak,ze ked som ho kupoval tak mi hovorili ze to ma byt nakych 3000 mhz ten procesor a kukam ze je tam dost menej,ale zevraj sa to da.tak neviem...
no tak ak to chces skusit tak mrkni do BIOSU-u co ti tam ponuka a pomaly po par MHz skus zvysovat FSB procaku...vzdy po zvyseni skus nejake narocnejsie aplikacie ci nemrzne a stale kontroluj teploty
EDIT: na 3000MHz rovno zabudni, ak sa ti podari tak max. 1700-1800MHz ale to si myslim ze uz bude dobre vypekat
Pedro109 napísal:no tak ak to chces skusit tak mrkni do BIOSU-u co ti tam ponuka a pomaly po par MHz skus zvysovat FSB procaku...vzdy po zvyseni skus nejake narocnejsie aplikacie ci nemrzne a stale kontroluj teploty
EDIT: na 3000MHz rovno zabudni, ak sa ti podari tak max. 1700-1800MHz ale to si myslim ze uz bude dobre vypekat
no ale ja ani nevim jak sa dostat do BIOSu
na mojom kompe to ide ze stlacam DEL a tu nic...