Východná vysoká turistika

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
N@pster
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Východná vysoká turistika

Príspevok od používateľa N@pster »

Potreboval by som niejake informácie ako velmi je naročna tato trasa a ako sa mam pripravit ma to byt moja prva takato turistika s priatekou tam mam ist a s jej rodinou

Ďakujem vám za info
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

co to je?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Asi toto..
http://www.vysoketatry.com/ciele/vvysoka/vvysoka.html

..ale tiež som 5 minút nad tým kukal, kým som na to došiel.. :D
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

pokial mas kondicku tak nemas problem, zober si poriadnu obuv, do rksaku nejake nahradne tricko prip ponozky, bundu, prsiplast a ides
warnet
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa warnet »

ahoj vychodna vysoka je pekna viem ti poskytnut nejake tie informacie najkrajsi je tam ten vesterov stit Vesterov štít (2429 m.n.m., ): Starý Smokovec (1010 m.n.m.) - Sliezsky dom - Dlhé pleso - Guľatý kopec (2125 m.n.m.) - Guľatá priehyba - sedlo pod Kupolou - Vesterov štít (Weszterov štít) - sedlo pod Kupolou - Kupola (2414 m.n.m.) - Studené sedlo (2360 m.n.m.) - Východná Vysoká (2429 m.n.m.) - Poľský hrebeň - Sliezsky dom - Velický most.. dufam ze ti tento zbor pomoze budes vediet kde ist ale skorejc ti odporucam nei vychodnu vysoku ale slavkovsky stit (klbnik) preco klbnik uvidis pri zostupe :) prave sa pozeram dohora mam vyhlad na cele tatry a podmienky budu v najblizzsej dobe idealne ponukam ti foto :) z tohoto pohladu
Obrázok
N@pster
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

warnet dakujem ti za info mal by som tam ist tento vykend počasie praje takze sa na to velmi tesim
warnet
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa warnet »

mily napster prave sedim na ustredi horskej sluzby kedze ides tento vikend fakt neodporucam hore ako si mozes aj na tej fotke co som robil zdomu vsimnut je velmi vela snehu vychodna vysoka aktualny stav je nejakych 10 centakov snehu kamo neze ta budeme tahat
N@pster
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

no tak to dufam ze nebude nutne takze asi sa budem musiet zimne obliect co odporucas ako vybavu zo sebou??
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

tak podla toho ako sa v com citis, odporucam nejaku zimnu bundu, nahradne veci, mikinu dajaku, topanky ako som spominal...ja beriem vacsinou aj druhe do auta...potom ruksak:D atd, to snad uz vies
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

pisal si ze to bude tvoja prva vaznejsia turistika .. a hned chces ist do snehu ? ... neodporucam a warnet nech uz chysta vrtulnik :-) .. asi mas ceske korene kamo, ale takychto tu uz bolo ... radsej si dajte nejaky lahky treking bez snehu .. pekne sa prejdete aj s rodinkou ani sa vam nic nestane :-) ... nasajte atmosku strbskeho plesa, vylezte niekde na hrebienok, kusok odtial mas pekne vodne utvary :-) .. neviem ci su to kaskady alebo ako to pomenovat .. proste :-) ...

... ale ak fakt chces ist, tak v tejto dobe do tatier isto nie v kratkom triku:-) ... skor nejake tie vrstvy vymyslet ... spodok aby odsaval aby si sa nepotil, nieco na tepelny komfort a ochranu proti vetru a samozrejmä pre istotu aj nejaku tu plastenku, alebo bundu, lebo nikdy nevis kedy ju budes potrebovat a 60% je aj tak v takych podmienkach obuv a skusenosti ... takze tak .
jakub199
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jakub199 »

tak urcite nieake to vrstvene termo oblecenie nieaku nowind bundu s aquablock -on......a nezabudni na poistenie do Hôr :smt040 :smt006
Napísať odpoveď