Východná vysoká turistika
Východná vysoká turistika
Potreboval by som niejake informácie ako velmi je naročna tato trasa a ako sa mam pripravit ma to byt moja prva takato turistika s priatekou tam mam ist a s jej rodinou
Ďakujem vám za info
Ďakujem vám za info
Asi toto..
http://www.vysoketatry.com/ciele/vvysoka/vvysoka.html
..ale tiež som 5 minút nad tým kukal, kým som na to došiel..
http://www.vysoketatry.com/ciele/vvysoka/vvysoka.html
..ale tiež som 5 minút nad tým kukal, kým som na to došiel..
ahoj vychodna vysoka je pekna viem ti poskytnut nejake tie informacie najkrajsi je tam ten vesterov stit Vesterov štít (2429 m.n.m., ): Starý Smokovec (1010 m.n.m.) - Sliezsky dom - Dlhé pleso - Guľatý kopec (2125 m.n.m.) - Guľatá priehyba - sedlo pod Kupolou - Vesterov štít (Weszterov štít) - sedlo pod Kupolou - Kupola (2414 m.n.m.) - Studené sedlo (2360 m.n.m.) - Východná Vysoká (2429 m.n.m.) - Poľský hrebeň - Sliezsky dom - Velický most.. dufam ze ti tento zbor pomoze budes vediet kde ist ale skorejc ti odporucam nei vychodnu vysoku ale slavkovsky stit (klbnik) preco klbnik uvidis pri zostupe
prave sa pozeram dohora mam vyhlad na cele tatry a podmienky budu v najblizzsej dobe idealne ponukam ti foto
z tohoto pohladu

-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
pisal si ze to bude tvoja prva vaznejsia turistika .. a hned chces ist do snehu ? ... neodporucam a warnet nech uz chysta vrtulnik
.. asi mas ceske korene kamo, ale takychto tu uz bolo ... radsej si dajte nejaky lahky treking bez snehu .. pekne sa prejdete aj s rodinkou ani sa vam nic nestane
... nasajte atmosku strbskeho plesa, vylezte niekde na hrebienok, kusok odtial mas pekne vodne utvary
.. neviem ci su to kaskady alebo ako to pomenovat .. proste
...
... ale ak fakt chces ist, tak v tejto dobe do tatier isto nie v kratkom triku:-) ... skor nejake tie vrstvy vymyslet ... spodok aby odsaval aby si sa nepotil, nieco na tepelny komfort a ochranu proti vetru a samozrejmä pre istotu aj nejaku tu plastenku, alebo bundu, lebo nikdy nevis kedy ju budes potrebovat a 60% je aj tak v takych podmienkach obuv a skusenosti ... takze tak .
... ale ak fakt chces ist, tak v tejto dobe do tatier isto nie v kratkom triku:-) ... skor nejake tie vrstvy vymyslet ... spodok aby odsaval aby si sa nepotil, nieco na tepelny komfort a ochranu proti vetru a samozrejmä pre istotu aj nejaku tu plastenku, alebo bundu, lebo nikdy nevis kedy ju budes potrebovat a 60% je aj tak v takych podmienkach obuv a skusenosti ... takze tak .