Pc bez

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
vladopt
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Pc bez

Príspevok od používateľa vladopt »

Chcel by som aby mi šlo pc bez klavesnice a myši a monitora iba kábel na zdroj a kabel na pripojenie do siete proste aby išiel WINDOWS bez toho ako je to možne?
Sheep
Addict
Addict

Re: Pc bez

Príspevok od používateľa Sheep »

vladopt napísal:Chcel by som aby mi šlo pc bez klavesnice a myši a monitora iba kábel na zdroj a kabel na pripojenie do siete proste aby išiel WINDOWS bez toho ako je to možne?
mys tam dat nemusis ale z klavesnice vyber plosak, daj ho niekde do vnutra kompu a potom cez nejaky otvor vyved kabel do PS2 portu, ja som to takto volakedy robil a chodilo to...

alebo pozri ci mas v biose moznost nastavit aby ti nehlasil ze nemas klavesnicu... :wink:
hornblower
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

Len tak zo zvedavosti, co ta k tomu vedie ? Nejako nevidim uplatnenie :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

hornblower.. možno to chce použiť ako nejaký server a tam je naozaj zbytočná klavesnica aj myš, tam stačí raz všetko nainštalovať, nastaviť a už by to malo bežať bez akéhokoľvek zásahu. Tiež už som sa pohrával s myšlienkou urobiť si niečo také.. :)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

mys a klavesnica stoja spolu : 150 sk ked sa budes snazit :) ( samozrejme ked to chce na ten server :) )
vladopt
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vladopt »

no zatiaľ Sheep mi najviac poradil ale ak sú aj iné možnosti tak napíšte ináč uhádli ste chcem to ako server ...
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Mne sa v BIOSe dá nastaviť, pri akej chybe sa má bootovanie prerušiť. Mám tam, že sa má prerušiť pri akejkoľvek chybe (teda aj pri chýbajúcej klávesnici), ale môžem to zmeniť tak, že chýbajúca klávesnica vadiť nebude (takže sa skús pozrieť, či niečo podobné v BIOSe nemáš aj ty).
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Tiez som to robil cez BIOS. Skus sa pozriet, tam sa da vypnut, ze nechces, aby bootoval s periferiami.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

V biose (zrejme nie uplne vsetkych) mozes nastavit, aby nehlasilo chybu, ak nie je pripojena klavesnica alebo mys. Tiez je mozne nastavit start PC pri preruseni napajania, to znamena, ze ak nastane vypadok el. prudu a po hodine nabehne, tak sa pocitac automaticky pusti.
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Vidíš, na to by som celkom zabudol. Musíš kúpiť základnú dosku, čo podporuje automatické zapnutie po obnovení napájania (ešte že tu máme hojka). :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

chrono napísal:Vidíš, na to by som celkom zabudol. Musíš kúpiť základnú dosku, čo podporuje automatické zapnutie po obnovení napájania (ešte že tu máme hojka). :)
no ja myslim ze je to dost problem taku dosku zohnat, pretoze tento parameter sa malokde uvadza

ale tuto funkciu maju niektore desktopove pocitace Dell alebo HP...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

A ja si myslim, ze tuto moznost maju skoro vsetky dosky, tak ako je mozne zapnut PC bez klavesnice, tak je mozne nastavit to pri vypadku prudu. Nieco take som mal uz na doske Abit K7A, ak som si dobre zapamatal ten model a to bola doska kupovana v roku 2001.
Napísať odpoveď