The Witcher

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Dem0n
Professional
Professional

The Witcher

Príspevok od používateľa Dem0n »

Odo dnes je dostupna ocakavana pecka od polskych tvorcov z CDProjekt Red The Witcher. Piste prosim dojmy a postrehy... Dakujem

Ja som zatial dohral zaciatocny usek a prave teraz som v prvej dedine. Moje dojmy su dost kladne, skvela grafika aj na nizsich detailoch (u mna priblizne 30FPS na Low-nieco na Medium detailoch, 1024x768), hratelnost je vcelku inovativna. Hlavne system bojov ked je treba davat pozor kedy je mozne zautocit, uhnut apod. Atmosfera je rozpravkova (predsa len to ma nieco s rozpravkou nie?).
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KoCi »

toto mam objednanu CE verziu od 1.8.2007, a cakam na to jak kura na sopel :) ked tuto hratelnost porovnas s velikanmi akymi boli Baldur's Gate - chyta sa to na to aspon trosku, alebo si mozem nechat snivat? Ja si to zahram zrejme az v pondelok buduci tyzden...

BTW a nebol Witcher dostupny len vcera v ramci predpremiery? dneska by sa nemal dat nikde kupit.. az 26.10
Dem0n
Professional
Professional

Neviem, nepamatam si zeby som hral BG :D
Joker
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Joker »

Mas ver od PLATiN?Alebo tu co je PL/CZ?
Dem0n
Professional
Professional

PLATiN
KoCi
Darca
Darca

piraaaaaaaaaaaaaaat .. chvali sa ukradnutym periiiiim :D
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

jasne... moja najocakavanejsia hra... 23 teda v utorok... som bol v brlohu na dlho ocakavanej predpremiere tejto hry (dostupna zatial iba u nas , v polsku, a cesku - fotky na http://www.brloh.sk ) a musim sa pochvalit e pri naramnom navalu ludi .. sa mi podarilo ziskat Zberatelsku Ediciu hry :) Vzhladom ku tomu ze doniesli cca 10 max 15 zberatelskych..a bola vypredana ,neprehanam za max 8 minut... ani ne.. sktratka a dobre valnej vacsine ludi kt. tam boli mali "iba" normalnu ediciu.. mno a mam aj dyku :D ... jedna tiez z poslednych co tam mali...
Dojmy z hry? .. nemam slov..pre mna hra roka .. neviem ako to budu vnimat NE-fanusikovia kniznej predlohy.. ale je tam v skutku celkom podareny cesky dabing.. Geralt ma sice ten dabing taky... ako keby pribrzdeny pritepleny ale to nevadi :) Grafika je naprosto nadherna.. postavy pohyby pri bojovani su stvarnene na jednotku... proste tato hra je viac ako hra.. zatial to tak vnimam.. snad to bude tak dobre ako na zaciatku aj pri ostatnych 60 hodinach hry :) (tak slubuju autori myslim ze ked pripocitam aj vedlajsie questy hovorili daco o 90 hod . hry)

Hola piratos :twisted:

EDIT - DEMON - rozpravka??? ale nesranduj prosimta :roll:
21tomy21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21tomy21 »

Len pre upresnenie "124 štandardných edícií a 40! zberateľských, čo je naozaj vysoké číslo na predpremiéru v jednom obchode!" :)
Kels
King
King

40 ?! :shock: to mas odkial kks... ked myslis predpriemieru u nas v poluse.. myslim ze tam ani nahodou 40 nebolo..
Dem0n
Professional
Professional

Keby som mal love a poriadny PC tak pri tom Brlohe aj prespim :D
martin M
Star
Star

Príspevok od používateľa martin M »

kua skoda ze to neni na konzoly tiez lebo chudak moj pocitac dochodca by to uz asi neutiahol :? no co uz..skoda zaujimavej hry...
KoCi
Darca
Darca

dneska mi volali ze zajtra to tu mam... buaaaaa konecne. Sice zatial bez figurky ale ta mi je aj tak zatial k smiechu :D .. som zvedavy na balenie tej zberatelky, ci si este nebudem hlavu o stenu trieskat..

(zatial jedina verzia zberatelskej co ma sklamala bol gothic 3 - desne prevedenie, nic moc hra :? )
Dem0n
Professional
Professional

Ked sa nebude pacit posli :)
martin M
Star
Star

Re: The Witcher

Príspevok od používateľa martin M »

Dem0n napísal: skvela grafika aj na nizsich detailoch (u mna priblizne 30FPS na Low-nieco na Medium detailoch, 1024x768)
mozes prosim ta napisat zostavu?
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

tak som to skusil, vypada to celkom slubne len sa mi nepaci ako drzi ten mec nad hlavou a ani grafika neni nic extra :?
KoCi
Darca
Darca

zaklinac ma byt RPG "zo starej skoly" tj co sa hratelnosti a pribehu tyka, ziaden oblivion, gothic a podobne (aj ked nepopieram ich kvality, na hry ako BG, IWD, PT a pod sa to rozhodne nechytalo) .. tomuto vyjadreniu verim a preto sa na to tak tesim. Grafika v pripade tohto titulu je to posledne co ma zaujima. Napriklad Crysis ma brutal grafiku podla screenshotov a videi ktore som zhliadol, ale stylom hry som si neni isty ci tuto hru som schopny dohrat aspon do polovice. Kazdemu proste sadne iny zaner, iny styl :)
Kels
King
King

Toy M@ch!n3 napísal:tak som to skusil, vypada to celkom slubne len sa mi nepaci ako drzi ten mec nad hlavou a ani grafika neni nic extra :?
Nepaci sa ti ako drzi mec nad hlavou..lol... zaklinac tu ma ako setci dobre vedia tri bojove styli (pre nezasvetenych -silny styl, rychli a proti skupine) teda pri kazdej zmene zmeni geralt postavenie a aj celkovy postup a taktiku boja .. cize k silnemu patria silne vypada a pod. srandy tak ma mec nad hlavou a myslim ze je to docela logicke.. co sa ti na tom pre-džízsa nepaci? Je to stvarnene majstrami sermiarmi v stredovekom umeni a myslim ze je na co sa kukat.. :wink: A ja mam na grafik tie iny nazor:) Mimika tvary je obdivuhodna a cele je to krasne podla mna .. vynimkou su OBCAS trochu pochybne tiene (na tych miestach kde by sme ich najmenej cakali)
Mimo to - ma celkom stvú dlhe loadingy... koli tomu vlastne idem kupit este GB ramky (teraz mam 1 GB - cize na 512 kto ma si myslim ze nema moc sanci) kedze co je dost smola - do kazdeho co i len maleho domceka vo vesnici sa vstupuje za ucasti loadingu :(
Aealo
Addict
Addict

tie tvare su nic moc, niekedy ked hovori tak ledva otvori usta :?
Mactans
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mactans »

posudzovat hru cisto podla grafiky..Akoze des :!:
Aealo
Addict
Addict

kto ju posudzuje podla grafiky? ja len pisem ze to neni nic moc lebo podla kelka je krasna
Napísať odpoveď