Company Of Heroes Opposing Fronts

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
fazula
Light Expert
Light Expert

Company Of Heroes Opposing Fronts

Príspevok od používateľa fazula »

Vsetko ide v pohode ale su tam tri kampane za nemcou,britou a americanou
za ameriku je to zamknute kde na to kliknem tak mi vypise vlos cd key vlozim a napise ze sa mam regnut na thq abo tak dajak co stim poradte.
masino
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa masino »

rovnaky problem... pls help
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Na americku kampan potrebujete povodne CoH, kedze asi legalne verzie nemate, tak jedinym riesenim je odinstalovat OF a nahrat povodnu hru, po prejdeni kampane bude mozno potrebne kvoli multiplayeru zas nahodit OF.
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

GothaR napísal:Na americku kampan potrebujete povodne CoH, kedze asi legalne verzie nemate, tak jedinym riesenim je odinstalovat OF a nahrat povodnu hru, po prejdeni kampane bude mozno potrebne kvoli multiplayeru zas nahodit OF.
nepotrebujes povodnu hru COH.. mne to islo aj bez nej.ale neviem ako :D lebo som to dal prec..a teraz znvoa nainstaloval a uz to nejde
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

priznam sa, mam stiahnutu verziu hry(co uz) a ked ju chcem nainstalovat, tak mi to hned vyhodi chybu odeslat-neodesilat...

instaluje sa to cez gameInst.exe a stale vypisuje tu chybu... uz som skusal tri vezrie(kazda bola od niekoho ineho-iny pocet partov) a na kazdej mi to vyhodi tu chybu...

treba na to 64bit operacny system ? alebo co to moze byt ?

neviem ci pomoze, ale tak prihodim aj screen tej chybyeste napisem postup ako to instalujem: mountnem .mdf subor(mal som aj .iso, takze to je jedno), autorun sa spusti a ked dam install tak sa spusti ten subor gameinst.exe a neodesilat chyba.... ked idem cez tento šrot-mechanika-otevrit-gameinst.exe tiez, je tam aj setup subor(ale ten iba odkazuje zase na gameinst.exe)

ak mi pomozete tak, ze to pojde, dam :plus:

btw, momentalne to chcem iba vyskusat(ci to je funkcne, ale nejde to nainstalovat) na tomto pc: intel celeron 2.6Ghz(bez "D") apacer 2x256 400mhz RAM, Geforce fx5200:D... viem, je to bucora, ale nainstalovat mi islo zatial vsetko...

keby tu chybu pisalo az pri spustani hry, tak ani nepipnem, ale takto.. :(
Prílohy
Bez názvu.JPG
Napísať odpoveď