ja to berem normalne , len ma stve ze uz o pol 5 sa stmieva a musim ist domov z ihriska . ale nemam rad na dusicky to sychrave pocasie , je to take zvlastne . mam zvlastny pocit v tedy.
Na mna to az tak nevplyva, teraz sa budem cely tyzden tesit na piatkovu Transmission a upadok mysle pride asi az potom Navyse teraz mam a budem mat plno prace, takze cas mysliet na taketo veci ani nebude.
Dost ma to chytilo
Aj ked, neviem ci to bude z jesene, alebo z inych veci.. ale ide to ruka v rukave.. teraz aj posun toho casu.. proste zaplava negativnych myslienok.
tu, v Irsku, tak vraj bude celu zimu a jar... ale praca moju hlavu zametnava inymi vecami ako depkou, takze som celkom rad
ale vas co na vas takto pocasie zle vplyva lutujem
bolek napísal:Mám rada toto počasie, aj atmosféru, takže pohoda
presne i ja mam take pocasie celkom rad ... ked sa nudim ta idem len tak von okolo stvrtej piatej von uz tma pustim si mp3-ku a proste sa flakam len tak nad vsetkym rozmyslam prevetravam si hlavu heh .. ale na druhu stranu obcas cez toto obdobie na mna vsetko dolahne .. i ked na mna vzdy nieco dolahne ci uz je jar leto jesen abo zima
Ja jeseň nepociťujem ako nejaké depresívne obdobie.. Depka môže prísť hocikedy cez rok a naopak niečo výnimočne dobré sa môže prihodiť na jeseň neviem na čo by som si mal hovoriť že je jeseň to je zlé a tak... Ešte aj toto počasie ked je akurát sucho a neprší je fajn
ludia prosim vas, vysvetlite mi co je natom tak dolezite, absolutne nezavisim od toho ci je vonku tma, svetlo, ci prsi alebo prazi slnko...idem kde mi treba bez ohladu nato co sa vonku deje, ako uz vazne zakladate na totalnych kravinach....
slavo120 napísal:presne i ja mam take pocasie celkom rad ... ked sa nudim ta idem len tak von okolo stvrtej piatej von uz tma pustim si mp3-ku a proste sa flakam len tak nad vsetkym rozmyslam prevetravam si hlavu heh .. ale na druhu stranu obcas cez toto obdobie na mna vsetko dolahne .. i ked na mna vzdy nieco dolahne ci uz je jar leto jesen abo zima
Taktiež zdielam vaše pocity, užívam si toto.
Hmla, mierne popŕchanie, tma o piatej... úplná lahôdka pre mňa na bicyklovanie.
Sheep napísal:ludia prosim vas, vysvetlite mi co je natom tak dolezite, absolutne nezavisim od toho ci je vonku tma, svetlo, ci prsi alebo prazi slnko...idem kde mi treba bez ohladu nato co sa vonku deje, ako uz vazne zakladate na totalnych kravinach....
Ale co by nezalezalo... Mozno u teba nie lebo nemas tolko problemov a len doma vysedavas za pc , tam to nikoho neovplyvnuje. Namna počasie vplýva a tuším je aj dokázané že počasie vplyva na ludí (teplota,vlhkost....)
CITAJ
Žiarivé slnko určite prispieva k dobrej nálade: keď je slnečný deň, naozaj zabudneme na nepríjemnosti a stres. Liečitelia, ktorí sa zaoberajú vplyvom počasia na ľudské zdravie, už dávno potvrdili, že práve slnečný svit v mimoriadnej miere pozitívne ovplyvňuje psychiku a nasýtenie mozgu endorfínmi.
AK nastane vlhké teplé prúdenie, ihneď pocíti záťaž telo aj psychika. Pre duševnú činnosť sú mimoriadne príjemné studené oblasti vysokého tlaku vzduchu a tiež teplý vzduch, ktorý prichádza na okraji tlakovej výše. Tieto obidva typy počasia navyše nezaťažujú ani srdcovo-cievny systém.
Na prvý pohľad sa samozrejme zdá, že na zmeny počasia citlivo reaguje čoraz viac ľudí. Neustály pobyt v zatvorených a často dokonca v klimatizovaných miestnostiach znižuje prirodzenú ľudskú schopnosť prispôsobiť sa. Na zvýšenú citlivosť voči poveternostným vplyvom sa dá odporúčať jediné: častejší pobyt v prírode a to v každom počasí. Niekedy pomáha zadovážiť si psíka, s ktorým treba ísť niekoľkokrát denne na prechádzku.