co ej lepsie playstation 3 alebo xbox360

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
dusanko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dusanko »

ktore s tychot dwoch je lepse od ktoreho sa lasie zhanaju hry ako z netu a ide to v pohode pls powedzte mi a kto am stym skusenosti poradte dik
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Na otazku, co je lepsie ti nikto nikdy neodpovie relevantne a bez zaujatosti, takze je to nezmysel. Ale spat k tvojej otazke. Kazdy z tychto dvoch pristrojov ma svoje plus. Napr. PS3 je novsi, je vykonnejsi, ma zabudovanu Blu-Ray mechaniku, je tichy. Ale jeho minus je zatial maly pocet hier, tym, ze mechanika Blu-Ray je stale draha, tak zhananie neoriginalnych hier je viac, ako tazke. Taktiez velkost hier pre PS3 dosahuje velkosti vacsej, ako su dvojvrstvove DVD. Xbox360 ma problemy s hardware. I ked na novych konzolach, ktore su robene na lepsej technologii su chyby odstranene Xbox je stale hlucny. Hry su omnoho dostupnejsie, kedze sa takmer vo vsetkych pripadoch daju dat na dvojvrstvove DVD. Na internete ich nie je problemom stiahnut. Xbox je lahsie modifikovatelny - osobne mam Xbox s nainstalovanym Media Centre (nie tu, ale doma v Chorvatsku), funguje bez problemov. Pozerame na nom filmy s bratom, ci pocuvame muziku.

Kazdemu moze vyhovovat nieco ine. Ja, keby teraz kupujem, tak siahnem urcite skor po Xbox, ako po PS3. Dovod je prosty. Skala hier a ich dostupnost.
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

kamarat chcel kuupit tiez, pred dvoma tyzdnami sa rozhodol a kupil PS3 rozhodne nelutuje.... on si to poriadne rozmyslel.... na ps3 ti idu aj hry z ps2/1 ... ma to citacku blue ray disk (neviem presne ako sa to pise) ..... a neviem ci to ma aj x-box=bezdrotove ovladace....
myslim ze sa rozhodol dobre...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

xbox je momentalne rozsirenejsi... ma viac hier cez net... o dost.. proste viac ludi ma xbox.. ale PS3 ma uz aj bluray.. ach... podla tohoto ma PS3 väcsiu buducnost... ale momentalne asi Xbox...
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

Asi xbox lacnejsie viac titulov a viac sa mi paci biela a podpora zhladom pc a pod a pekna graf
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

puccik napísal:Asi xbox lacnejsie viac titulov a viac sa mi paci biela a podpora zhladom pc a pod a pekna graf
Keď sa ti páči biela, tak si môžeš kúpiť biele PS3 Sony Japan's ceramic white PS3 and DualShock 3 announced :)
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

chrono napísal:Keď sa ti páči biela, tak si môžeš kúpiť biele PS3 Sony Japan's ceramic white PS3 and DualShock 3 announced :)
hh co nevimislia ale kupit je pekna vlastnost ale ked budu love tak preco nie a dufam ze nebude leskla ta farba
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Mám PS3, cca. týžden a som rad ze som sa rozhodol pre PS3.
Na PS3 nie je tažke zohnat hry (palene), je to nemozne, pretoze zatial nie je chip a ani nejaky flash co by to umoznil (hrat palene hry).
Co sa tyka hier, vianoce budu pre PS3 pestre (ale tak isto asi aj pre XBOX)
dusanko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dusanko »

hezo napísal:Mám PS3, cca. týžden a som rad ze som sa rozhodol pre PS3.
Na PS3 nie je tažke zohnat hry (palene), je to nemozne, pretoze zatial nie je chip a ani nejaky flash co by to umoznil (hrat palene hry).
Co sa tyka hier, vianoce budu pre PS3 pestre (ale tak isto asi aj pre XBOX)
a ako hras hry teraz davas si ich na disk?odkial stahujes hry na ps3?
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cenayus »

dusanko napísal:a ako hras hry teraz davas si ich na disk?odkial stahujes hry na ps3?
ma original hru vtlaci ju do mechaniky(ale pozor najprv vyberie tu hru kt. uz bola v mechanike)..:-)
Hry sa daju stahovat z PS Store (platene,neplatene a dema)
Stiahnes si hru nainstalujes a hras sa...vsetko je len o stalacani tlacitka X...teda nic zlozite...

Na PS3 nie je tažke zohnat hry (palene), je to nemozne...
neoburn
Medium Expert
Medium Expert

ps

Príspevok od používateľa neoburn »

wolodo napísal:kamarat chcel kuupit tiez, pred dvoma tyzdnami sa rozhodol a kupil PS3 rozhodne nelutuje.... on si to poriadne rozmyslel.... na ps3 ti idu aj hry z ps2/1 ... ma to citacku blue ray disk (neviem presne ako sa to pise) ..... a neviem ci to ma aj x-box=bezdrotove ovladace....
myslim ze sa rozhodol dobre...
hej lenže keď niekto kupuje ps3 nebude predsa hrať hry z ps2 alebo jednotiek dokonca
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

podla mna xbox 360 ale zas ps3 si myslim ze ma viac hier prave nedavno mi znami pisal ze si dla do kompu crysis a ma komp intel core duo 2.00ghz na kazdom jadre 1gb ram a geforce 7600 256mb a islo mu to na minimalnych detailoch tak sekavo ze sa to nedalo hrat takze by som sa priklonil k xboxu ak ces kupit lebo je aj lacnejsi a o vela a este aj graficky super
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

xbox je lepsi v kazdom smere a ps3 je v hardwari o generaciu dalej lenze nikto na nu nechce programovat pretoze je to tazke takze tak myslim ze vacsia buducnost caka aj tak xbox 360 :)
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

koho poznám a je blázon do konzol ma XBOX. PS3 ma len jeden clovek unas v praci inac ineho neznam. Ani po nete toho moc nevidim.
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: ps

Príspevok od používateľa wolodo »

neoburn napísal:hej lenže keď niekto kupuje ps3 nebude predsa hrať hry z ps2 alebo jednotiek dokonca
no ved to ej jasne... ale jedna sa o to e si tam zahras aj tie hry....
aj tak je v ps3 rozhodujuci ten blurey disk..... (citacka) .... ==== BUDUCNOST
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

myslim si ze ked mas na PS3 tak mas aj na original hry
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Šu-Do napísal:myslim si ze ked mas na PS3 tak mas aj na original hry
Musim suhlasit s tymto.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Šu-Do napísal:myslim si ze ked mas na PS3 tak mas aj na original hry
Blbost. PS3 zozeniem za 10k Kc a kazda hra vyjde na zhruba liter. Tzn. za cenu konzoly mam "iba" 10hier. Trochu malo, nie? Nie je to o tom na com mam a na co nemam, ale za co som ochotny dat peniaze. Mam peniaze na vela veci, ale to automaticky neznamena, ze ich za ne vyhodim.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

mno jo... teoreticky sa to moze byt ze ked si kupim PC za 20-40K tak by som mal mat aj na original hry... hh... ale kto si ich kupuje ?
ale zas takto.. na PC zohnat palenu hru a spustit ju neni problem.. za to na PS3 to problem je
clovek by si mal uvedomit co kupuje
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

^ Resp., kupujem to, na co mam. :)

Ako som uz videl zopar pripadov, kupil si Mercedes, ale mal len na povinnu havarijnu poistku, na nejake CASCO ani nepomyslel, lebo si nemohol dovolit a isiel s tym na cestu len sem-tam, lebo to bolo treba tankovat.

Tak isto je to aj PS3 a hrami. :)
Napísať odpoveď