co ej lepsie playstation 3 alebo xbox360
ktore s tychot dwoch je lepse od ktoreho sa lasie zhanaju hry ako z netu a ide to v pohode pls powedzte mi a kto am stym skusenosti poradte dik
ktore s tychot dwoch je lepse od ktoreho sa lasie zhanaju hry ako z netu a ide to v pohode pls powedzte mi a kto am stym skusenosti poradte dik
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Na otazku, co je lepsie ti nikto nikdy neodpovie relevantne a bez zaujatosti, takze je to nezmysel. Ale spat k tvojej otazke. Kazdy z tychto dvoch pristrojov ma svoje plus. Napr. PS3 je novsi, je vykonnejsi, ma zabudovanu Blu-Ray mechaniku, je tichy. Ale jeho minus je zatial maly pocet hier, tym, ze mechanika Blu-Ray je stale draha, tak zhananie neoriginalnych hier je viac, ako tazke. Taktiez velkost hier pre PS3 dosahuje velkosti vacsej, ako su dvojvrstvove DVD. Xbox360 ma problemy s hardware. I ked na novych konzolach, ktore su robene na lepsej technologii su chyby odstranene Xbox je stale hlucny. Hry su omnoho dostupnejsie, kedze sa takmer vo vsetkych pripadoch daju dat na dvojvrstvove DVD. Na internete ich nie je problemom stiahnut. Xbox je lahsie modifikovatelny - osobne mam Xbox s nainstalovanym Media Centre (nie tu, ale doma v Chorvatsku), funguje bez problemov. Pozerame na nom filmy s bratom, ci pocuvame muziku.
Kazdemu moze vyhovovat nieco ine. Ja, keby teraz kupujem, tak siahnem urcite skor po Xbox, ako po PS3. Dovod je prosty. Skala hier a ich dostupnost.
Kazdemu moze vyhovovat nieco ine. Ja, keby teraz kupujem, tak siahnem urcite skor po Xbox, ako po PS3. Dovod je prosty. Skala hier a ich dostupnost.
-
wolodo
Professional
kamarat chcel kuupit tiez, pred dvoma tyzdnami sa rozhodol a kupil PS3 rozhodne nelutuje.... on si to poriadne rozmyslel.... na ps3 ti idu aj hry z ps2/1 ... ma to citacku blue ray disk (neviem presne ako sa to pise) ..... a neviem ci to ma aj x-box=bezdrotove ovladace....
myslim ze sa rozhodol dobre...
Keď sa ti páči biela, tak si môžeš kúpiť biele PS3 Sony Japan's ceramic white PS3 and DualShock 3 announcedpuccik napísal:Asi xbox lacnejsie viac titulov a viac sa mi paci biela a podpora zhladom pc a pod a pekna graf
hh co nevimislia ale kupit je pekna vlastnost ale ked budu love tak preco nie a dufam ze nebude leskla ta farbachrono napísal:Keď sa ti páči biela, tak si môžeš kúpiť biele PS3 Sony Japan's ceramic white PS3 and DualShock 3 announced
a ako hras hry teraz davas si ich na disk?odkial stahujes hry na ps3?hezo napísal:Mám PS3, cca. týžden a som rad ze som sa rozhodol pre PS3.
Na PS3 nie je tažke zohnat hry (palene), je to nemozne, pretoze zatial nie je chip a ani nejaky flash co by to umoznil (hrat palene hry).
Co sa tyka hier, vianoce budu pre PS3 pestre (ale tak isto asi aj pre XBOX)
-
Cenayus
Medium Professional
ma original hru vtlaci ju do mechaniky(ale pozor najprv vyberie tu hru kt. uz bola v mechanike)..dusanko napísal:a ako hras hry teraz davas si ich na disk?odkial stahujes hry na ps3?
Hry sa daju stahovat z PS Store (platene,neplatene a dema)
Stiahnes si hru nainstalujes a hras sa...vsetko je len o stalacani tlacitka X...teda nic zlozite...
Na PS3 nie je tažke zohnat hry (palene), je to nemozne...
ps
hej lenže keď niekto kupuje ps3 nebude predsa hrať hry z ps2 alebo jednotiek dokoncawolodo napísal:kamarat chcel kuupit tiez, pred dvoma tyzdnami sa rozhodol a kupil PS3 rozhodne nelutuje.... on si to poriadne rozmyslel.... na ps3 ti idu aj hry z ps2/1 ... ma to citacku blue ray disk (neviem presne ako sa to pise) ..... a neviem ci to ma aj x-box=bezdrotove ovladace....
podla mna xbox 360 ale zas ps3 si myslim ze ma viac hier prave nedavno mi znami pisal ze si dla do kompu crysis a ma komp intel core duo 2.00ghz na kazdom jadre 1gb ram a geforce 7600 256mb a islo mu to na minimalnych detailoch tak sekavo ze sa to nedalo hrat takze by som sa priklonil k xboxu ak ces kupit lebo je aj lacnejsi a o vela a este aj graficky super
-
wolodo
Professional
Re: ps
no ved to ej jasne... ale jedna sa o to e si tam zahras aj tie hry....neoburn napísal:hej lenže keď niekto kupuje ps3 nebude predsa hrať hry z ps2 alebo jednotiek dokonca
aj tak je v ps3 rozhodujuci ten blurey disk..... (citacka) .... ==== BUDUCNOST
-
t0m4s3
Admin
Blbost. PS3 zozeniem za 10k Kc a kazda hra vyjde na zhruba liter. Tzn. za cenu konzoly mam "iba" 10hier. Trochu malo, nie? Nie je to o tom na com mam a na co nemam, ale za co som ochotny dat peniaze. Mam peniaze na vela veci, ale to automaticky neznamena, ze ich za ne vyhodim.Šu-Do napísal:myslim si ze ked mas na PS3 tak mas aj na original hry