SonyEricsson K530i vs. Nokia 6300
-
mr.fritz
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
SonyEricsson K530i vs. Nokia 6300
Rozhodujem sa medzi tymito dvoma mobilmi, ktore su v akcii v T-Mobile. Od vas by som chcel vediet ich vyhody a nevyhody, popripade skusenosti. Dik.
PS: prosim nepiste odpovede typu "jednoznacne nokia", "sonyericsson je super" a pod.
PS: prosim nepiste odpovede typu "jednoznacne nokia", "sonyericsson je super" a pod.
LOL ty este zijes ??? LOOOOL a nevies si vybrat mobil, nad novym rozmyslam aj ja, konci mi pausal, ale tu 6300 ma kazdy fagan dnes (i ked vyzera kua dobre), a erickson som nemal, je tam uplne ine ovladanie menu a rozlozenie tlacitiek - opacne, takze ostanem pri nokii a konkretne by som zobral tuto len celu v ciernom 6120 v recenziach ju hodnotia dost vysoko... a v baliku je aj 128MB karta (vraj)
Ale ak ti nevadi ze tu 6300 ma kazdy tak ju ber, v podstate by si chybu nemal spravit, mal ju aj angov brat a bol spokojny
Ale ak ti nevadi ze tu 6300 ma kazdy tak ju ber, v podstate by si chybu nemal spravit, mal ju aj angov brat a bol spokojny
Nokia 6300 je cekom fajn telefonik, krasny a jemny displej (hodi sa v buducnosti pri citani mobile books), ovladanie je super, chce to len zvyknut si. Co sa tyka vydrze baterie, pokial nepustas mp3 vydrzi bateria tak 5dni, pri mp3kach 2 max3 dni. Fotak nema autofocus,ale aj tak to je v prvom rade telefon!
Kamarat zobral toho SE, ale uz na prvy pohlad bol displej horsi (mensie rozlisenie a vacsie zrno), plocha displeja bola myslim rovnaka(merane len prikladanim displejmi k sebe). Nemal indikaciu zmeskanych udalosti, displej sa mu vypinal uplne po par minutach...
Kamarat zobral toho SE, ale uz na prvy pohlad bol displej horsi (mensie rozlisenie a vacsie zrno), plocha displeja bola myslim rovnaka(merane len prikladanim displejmi k sebe). Nemal indikaciu zmeskanych udalosti, displej sa mu vypinal uplne po par minutach...
naozaj je to az take dolezite, kolko ludi ma konkretny typ telefonu?mystique napísal: ale tu 6300 ma kazdy fagan dnes (i ked vyzera kua dobre)...
Ale ak ti nevadi ze tu 6300 ma kazdy...
-
mr.fritz
Medium Star
diky za informacie, ide mi hlavne o vyuzitie ako telefon, mp3 si pustat nebudem, ebooky citat nebudem, hry ma vobec nezaujimaju, no kvaliny fotak by sa mi zysiel. informacia od ivoralik-a o hlasitosti telefonu je pre mna dost podstatna, takze sa zacinam priklanat k SE.
este ma zaujima vybava v skatuli telefonov od t-mobile, maju tie fotaky pribalene kable?

este ma zaujima vybava v skatuli telefonov od t-mobile, maju tie fotaky pribalene kable?
OT: kazdy clovek je vynimocny sam o sebe, takze sa nemusim vynimocnit nejakym mobilom. to len ukazuje, ze si sam seba nevazis. tvoje ego musi byt pekne male.mystique napísal:u mna ano, nepotrobejum mat mobil ktory ma XY ludi, chcem byt niecim vynimocny a to iste plati pre auto, hodinky a vela inych podobnych veci - moj subjektivny nazor...
mr.fritz napísal:diky za informacie, ide mi hlavne o vyuzitie ako telefon, mp3 si pustat nebudem, ebooky citat nebudem, hry ma vobec nezaujimaju, no kvaliny fotak by sa mi zysiel. informacia od ivoralik-a o hlasitosti telefonu je pre mna dost podstatna, takze sa zacinam priklanat k SE.
OT: kazdy clovek je vynimocny sam o sebe, takze sa nemusim vynimocnit nejakym mobilom. to len ukazuje, ze si sam seba nevazis. tvoje ego musi byt pekne male.
neviem ako by ti pripadalo keby si mal na sebe uplne rovnake oblecenie ako tvoj kamos,... a isli by ste niekam von, nieco podobne plati u mna napriklad pre mobil a ked vidim ze ten mobil ma kazdy druhy stredoskolak, tak dakujem neprosim...
-
mr.fritz
Medium Star
v prvom prispevku som pisal toto:MGSnake napísal:SE jednoznačne -ja použivam jedine SE, konkretne teraz som si zobral z T-mobilu SE K550i a je to fakt pecka.Ten by som ti odporučil.Preco chces SE530i? Iba preto že ma UMTS????
ja sa pytam na vyhody/nevyhody a skusenosti. nie na tvoj nazor aku znacku preferujes.PS: prosim nepiste odpovede typu "jednoznacne nokia", "sonyericsson je super" a pod.
SE530i koli tomu ze si chcem kupit mobil do 1000 Sk a jedine schopne do tejto ceny vyzeraju byt nokia6300 a se k530i
Sorry neprecital som. Ale ked si si nevsimol tak SE K550i je za 1Sk.Ja som ho teraz kupoval takže viem.mr.fritz napísal:ja sa pytam na vyhody/nevyhody a skusenosti. nie na tvoj nazor aku znacku preferujes.
SE530i koli tomu ze si chcem kupit mobil do 1000 Sk a jedine schopne do tejto ceny vyzeraju byt nokia6300 a se k530i
K Nokii staci obycajny USB kabel, ktory pripajas aj k digi fotoaparatujin napísal:N6300: kábel nemá, má iba nabíjačku, kartu (128), headset a tuším dáke CD...
SEK530i: dátový kábel, nabíjačka, headset atď...
Odporúčanie - SE.
Avsak pokial chces dost fotit, tak potom asi nie je ta Nokia pre teba vhodna, nema blesk, ani prisvetlovacie diody a nezachrani to ani rozlisenie 1600*1200px, keby ma ten autofocus bolo by fajn. V prilohe prikladam nejake fotky...
- Prílohy
-
- n6300_photos.rar
- nokia 6300: zopar snimok z lesa pocas dna
- (1.99 MiB) 62 stiahnutí
-
DanielDevil
Addict
k550i ma navyse EDGE a infrak, neviem ci ma ta k530i aj diody ale k550i ma, mam ho a celkom v poho mobil, tu si mozes porovnatmr.fritz napísal:ta 550 vyzera byt dobra, nevies v com je rozdiel oproti 530???
Kód: Vybrať všetko
http://www.t-mobile.sk/sk/!pages.get?id=1301&follow=%3F305&partner=c1k530i mam teraz a max spokojnost ale kupim asi 550i kvoli fotaku ked ho mozemmat za korunu;a a tento niekde strelim zaliter a pol. a ma nejakuinu funkciu co ta nokia nema na pripojenie do nejakej siete ale je mi to jedno lebo som ju este nepouzil a ani nepouzijemaa ma slusny net ten mobilco nokia nema.