Veterani svetoveho futbalu

O športe...
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

kali520 napísal:Aosicaia futbalovych statistik vydala svoju podobu 100 najlepsich hracov v historii.

Nech sa ale nikto nehneva ale ten rebricek je podla mna urazka niektorich hracov. Ako moze byt taky Cruyf na 21 mieste alebo Figo na 4. Ronaldo na 2. A aj celkovo niektore mena tam podla mna nemaju co robit. By ma zaujimalo podla coho to hodnotili.
presne KOZE PELE jednoznacne 1. ronaldo toho tiez vela dokazal , ale preco je Ronaldinho 57. ? alebo ako si spominal Cruyf na 21. neviem je to trochu divne. podla coho to robili?
Dizzy
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Dizzy »

Brazilia- Pele /on je pojem, Legenda s velkym L/
Anglicko- Eric Cantona, Paul McGrath, Paul Gascoigne
Taliansko- Fabrizio Ravanelli, Paolo Maldini
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

matko888 napísal:presne KOZE PELE jednoznacne 1. ronaldo toho tiez vela dokazal , ale preco je Ronaldinho 57. ? alebo ako si spominal Cruyf na 21. neviem je to trochu divne. podla coho to robili?
Neviem ale, aj mna by to zaujimalo, ale je tam vacsia cast hracov za poslednych 10-15 rokov. Inac Ronaldo dokazal nedokazal ale podla mna nema na takych hracov ako boli Cruyf, Maradona, Beckenbauer atd

Ked som to kukal ma aj teraz napada ze tam nejsu hraci ako Puskas, alebo Leonidas atd z tych starsich rokov.
kubodinho
Professional
Professional

kali520 napísal:Neviem ale, aj mna by to zaujimalo, ale je tam vacsia cast hracov za poslednych 10-15 rokov. Inac Ronaldo dokazal nedokazal ale podla mna nema na takych hracov ako boli Cruyf, Maradona, Beckenbauer atd

Ked som to kukal ma aj teraz napada ze tam nejsu hraci ako Puskas, alebo Leonidas atd z tych starsich rokov.
tak vies ronaldo . musis zobrat na ohlad ze je najlepsi strelec majstrvstiev sveta , a vo svojim najlepsich casoch bol skutocne skvali. ked sme hrali s kamosmi futbal tak kazdy chcel byt ronaldo.
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

jednoznacne, Maradona, Pele...a dalsi :)
kali520
Darca
Darca

matko888 napísal:tak vies ronaldo . musis zobrat na ohlad ze je najlepsi strelec majstrvstiev sveta , a vo svojim najlepsich casoch bol skutocne skvali. ked sme hrali s kamosmi futbal tak kazdy chcel byt ronaldo.
:lol: aj u nas to tak bolo ale tiez fical aj rivaldo :wink:
kubodinho
Professional
Professional

kali520 napísal::lol: aj u nas to tak bolo ale tiez fical aj rivaldo :wink:
jj aj ten . este si pamatam ze aj batistuta bol v mode , neskor prisiel ronaldinho , roberto carlos ... a mozem pokracovat
nevieme
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa nevieme »

Antonín Panenka
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zaujimave ake tipy tu podapadali, pritom si vacsina z vas, ak nie vsetci nepamataju na aktivnu karieru nikoho zo spomenutych futbalistov. Toho co ste v TV o nich videli alebo niekde poculi je tazko na zhodotenie toho, aki v skutocnosti boli. Pochopim, ak niekto uvedie Ronalda, pretoze na toho si pamataju vsetci, ale kolko z vas videlo hrat Peleho pocas aktivej kariery??? Kolko z vas videlo Puskasa... a tak dalej by som mohol pokracovat, hmm???
kali520
Darca
Darca

hojko napísal:Zaujimave ake tipy tu podapadali, pritom si vacsina z vas, ak nie vsetci nepamataju na aktivnu karieru nikoho zo spomenutych futbalistov. Toho co ste v TV o nich videli alebo niekde poculi je tazko na zhodotenie toho, aki v skutocnosti boli. Pochopim, ak niekto uvedie Ronalda, pretoze na toho si pamataju vsetci, ale kolko z vas videlo hrat Peleho pocas aktivej kariery??? Kolko z vas videlo Puskasa... a tak dalej by som mohol pokracovat, hmm???
Videl som par futbalovich zaznamov atd, a tiez vychadzam z nazorov otca a deda, kedze maju na futbal rovnaky pohlad ako ja.
kubodinho
Professional
Professional

kali520 napísal:Videl som par futbalovich zaznamov atd, a tiez vychadzam z nazorov otca a deda, kedze maju na futbal rovnaky pohlad ako ja.
ja som videl puskasa , takisto aj cruyffa , romaria , socratesa , di stefana ...
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

1.Pele
2.Maradona
3.Cruyff
4.Puskas
5.Zoff
6.Di Stefano
7.Masopust :)
8.Zidane
9.Socrates
10.Van Basten
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

tyto hraci spravili futbal radostou pre hracov ale aj pre divakou prilakali viac ludi na stadiony a mozme povedat ze aj vdaka nim je futbal na 1.mieste vo svete spravili vela pre futbal a nemali by sme na to zabudnut

Su to Hviezdy ktore nikdy nezhasnu!!!!!
michal555
Novice
Novice

Príspevok od používateľa michal555 »

z terajsich hrajucich veteranov sa mi paci Maik Taylor, Henrik Larsson,Stano Varga,Gary Speed. A stych legandarnych uz nehrajucich Vladimir Taborsky,Pele,Garrincha
curious
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa curious »

Pre mňa je HERO Eric Cantona :wink: a potom asi Roy Keane a ešte Johan Cruyff
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

no skúsim Romario, Pele, P. Maldini, Costacurta, Batistuta, Maradonna, Cantona, Cruyff. Taký základ 8)
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

A.Di Stefano
F.Puskas... legendy Realu Madrid... mojej srdcovky :P
a zo sucastnych je to Maldiny,P.Schols
maradona pele a van basten...
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Ja obdivujem hlavne holandský "Totálny futbal" Rinusa Michelsa s Cruyffom, Neeskensom, Van Hanegemom či Rensebrinkom...
curious
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa curious »

P41NK1LL3R napísal:Ja obdivujem hlavne holandský "Totálny futbal" Rinusa Michelsa s Cruyffom, Neeskensom, Van Hanegemom či Rensebrinkom...
ja viem to si mi už písal na QIP-e ale mne sa pári Cantona lebo je/bol to taký rebel a hlavne "srdciar" niečo ako terajší rooney :wink:
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

podla mna,veterani su osobnostami ktore do futbalu maju este vela co povedat aj ked sa od vtedy futbal dost zmenil,ale cit pre posudenie kvalit hraca zostava,takze si myslim ze by veterani mali pracovat hlavne ako scouti.inak naj,podla mna je zidane,aj ked zaver kariery si trosku pobabral :(
Napísať odpoveď