Mega dlhe hranie
hehe co to tu pozeram tak to ste celkom slaby, na intraku sme vydrzali z kamosom dva dni v kuse a na spagetach
.... striedaly sme CS a WC3 to bol intrak life no a este potom HC raidovanie vo WOWe kym si nahrarvil potrebne poty do dungov to trvalo a potom opravy atd... v celku to bolo peklo ale uz som davno prestal RL je RL
tu nehovorim o hodinach stravenych za kompom ale skor o dnoch a tyzdnoch... njn aj to musi byt VIVA la BD !
ozzy - to mame chapat ze si stazujes, pripadne sa spovedas zo svojich hriechov, ci vyhladavas lekarsku pomoc?
uff tak ja ked som zabil nejakou hrou 10 hodin vkuse, tak to bol vazny extrem, a dovod bol rovnaky ako v pripade ze citas vybornu knihu a povies si ze este tuto kapitolu precitam.. a este tuto.. a tuto a pojdem spat.. 
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
pekne a vies o tom ze na serveroch PROSERVER mas zakazane pouzivat nick SSemteXX ?SSemteXX napísal:akoze ja ked si dokopy spocitam moje hranie...no nvm,akoze cez prazdniny zapnem PC rano,vypnem navecer,niekedy ani nevypnem,a to hram CS v kuse,proste som zavisly co uzsak cez zimne prazdniny..uuUUU co bude...jUJ
btw. nie len tak pre nic za nic mam Steam Rank 10![]()
proserver radsej ani nekomentujem...momentalne zijem pre FFFcompleX napísal:pekne a vies o tom ze na serveroch PROSERVER mas zakazane pouzivat nick SSemteXX ?ked napises /swear tak tam najdes aj svoj nick
mozno blba nahoda a mozno kruta realita
, ja mam teraz cely tyzden volno bo som chory tak tiez bude to hranie asi predlzene
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
tak najdlhsie co som ja hral bolo urcite diablo2, neviem uz presne ale hraval som to niekedy aj 7-10 hodin denne..potom bola pauza a zase sme to zacali hrat so susedom na selijakych serveroch, potom zase pauza a zase sme zacali hravat, skoncilo to asi tak pred rokom takze pri diable som stravil veeeeela casu...
-
WiliamWallace
Novice
Re: Mega dlhe hranie
moj rekord je 37,5 hodiny začal som v sobotu o 6:00 a skončil som v nedelu 19:30 a to len z dovodu že sa mi pustila krv z nosa, inak som bol ešte čulí 
hral som cod 4 zombie mod a jedol som popri hre a od počítača som si odskočil iba na wc inak nonstop...
hral som cod 4 zombie mod a jedol som popri hre a od počítača som si odskočil iba na wc inak nonstop...
-
moosha
Darca
Paradoxne som asi najdlhsie vkuse hral Gran Turismo 4 na PlejStejšne 2
. To bolo 10 hodin urcite. Potom WoW... tuto sku**** hru by som zakazal, nikdy viac sa k nej nevratim, hoci moja wannabe zavislost trvala len mesiac-dva. Ale teraz uz dlho pri jednej hre stravit neviem, maximalne necelu hodinu, potom ju vypnem, idem len tak na net, zapnem LiveForSpeed, dam si zopar kol a tak podobne.
-
erikmendel
Medium Expert
moj najveci rekort bol 26 hod v kuse to som len naobedoval a na zachod nasi boli na chate to bol proste brutal ja ked nasi prisli si misleli ze ci som nefetoval
:D som bol uplne mimo zle mi bolo uz to nejdem racej skusat skoro som sa pogrcal ja viem som KKT 
-
bry4n1
Light Star
psychopati ... rofl ze 37,5hod gg =DDDDDD
-
Corn Flake
Guru wannabe
No ja som maximálne hral možno 4-5 hodín.
LoL niektori ste fakt extremne pripady
U mna najviac bolo asi tych 5 hodin. Viac by som nedokazal pri tom presediet. A aj to len ked hravam MultiPlayer.
-
Mad Dad
Medium Star
tiež cez deň aj niečo RTW...neviem či nie až do obeda jak došla máti....ešte keď to bolo nové...dostal som sa k tomu, brutalne som sa namotal (doteraz ma tá hra baví) bolo to cez prázdniny, tak prečo nevyužiť čas užitočne?
potom som vypadal ako vygrcaný...
diablo 2 lod multiplayer 10+
age of empires 2 multiplayer 10+
wolfenstein enemy territory 24+
cod 2 multi 2+
cod 4 multi 4+
cod 5 multi 6+
ciselna hodnot je hodin maximalne za jeden den...
wolfa multiplayer hravam neustale a rekord je nieco cez 24 hodin na jednom sukromnom csr turnamente.. ale hralo sa z domu... to je ale asi 4 az 5 rokov dozadu...
teraz hry obmedzujem jak sa len da, zerie to strasne vela casu a oblbuje

age of empires 2 multiplayer 10+
wolfenstein enemy territory 24+
cod 2 multi 2+
cod 4 multi 4+
cod 5 multi 6+
ciselna hodnot je hodin maximalne za jeden den...
wolfa multiplayer hravam neustale a rekord je nieco cez 24 hodin na jednom sukromnom csr turnamente.. ale hralo sa z domu... to je ale asi 4 az 5 rokov dozadu...
teraz hry obmedzujem jak sa len da, zerie to strasne vela casu a oblbuje
okolo 15 hodín pri Stronghold Crusader