Fibernet ?

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
LuBo4eVeR
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Fibernet ?

Príspevok od používateľa LuBo4eVeR »

Aky mate nazor na ten net ? Oplati sa to ? Akoze rychlost neuveritelna...
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

neviem sa dockat ked to bude na nasej ulici :) ak vobec bude :( ...hned zoberem
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

mam ho bol som spokojny ale uz som skor nasrany :x
poslednych 5 dni sa totalne ten net serie nielenze ide dost zle (nestabilne pingy, strata packetov) na herne servery sa sice da pripojit ale s lat 2000 a viac a tie ich zariadenia treba restartovat pomaly kazdy druhy den aby to slo :x
keby si mam vybrat znova berem chello!!!!!

//edit: pridam co napisal jeden kamos
minuly tyzden bol u nas v praci technik 3ti krat menit VSETKY zariadenia tj router, box, tu opticku pi*ov*** (btw vyrobca je Sharp) pretoze nam zvykne telefon a internet zamrznut tak 5 ~ 10 krat denne.
spytal som sa chlapika co si o tom mysli... a vobec ma neprekwapilo ked mi povedal, ze by radsej riesil wifi cez pol bratislavy ako optiku od pomarancu Razz
taktiez spominal nieco ako : "denne 3 instalacie a 25 servisov..."
je sice pekne ze to stahuje niekolko mega za sekundu, len skoze ze az po 4tom resete...
testuju to v reale na zakaznikoch pretoze optiku skratka v pivnici pomarancu Nemaju ako vyskusat
LuBo4eVeR
Light Star
Light Star

No len kedy to sprístupnia aj Lipt. Mikuláši ...
davo2006
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa davo2006 »

ja mam napr optiku od jednej bardejovskej firmy s rychlostou 10mbps za 600SK mesacne neobmedzene/non-stop a som spokojny..a od orange by som ani nechcel...mne staci to co mam...nic sa mi este nepobabralo...
LuBo4eVeR
Light Star
Light Star

davo2006 napísal:ja mam napr optiku od jednej bardejovskej firmy s rychlostou 10mbps za 600SK mesacne neobmedzene/non-stop a som spokojny..a od orange by som ani nechcel...mne staci to co mam...nic sa mi este nepobabralo...
no tak to mas fajnučko, ale optiku pokial viem musis kopat kable pod zem ...
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

jj oplati sa to. Tiez sa nemozem dockat. Snad to bude co najskor lebo byvam na okraji Bratislavy. Momentalne mame net Chello Extreme ale ked pride optika tak hned prejdeme nanu. Bude to aj lacnejsie aj rychlejsie
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

mozno teraz este ten fibernet nefacha tak ako by mal, ale predpokladam, ze o taky rok to bude lahodka :) ja potrebujem verejnu pevnu IP (alebo aby bola pevna aspon jeden den a nemenila sa kazdu chvilu), dobre pingy a cca 2Mb/s rychlost. u chella mam vsetko spominane a rychlost 10Mb/s. nemam dovod prechadzat k pomarancu. mozno casom bude optika bezny standard :) podla mna s optikou bude mat orange obrovsky uspech
Vendo19
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Vendo19 »

vendo napísal:mam ho bol som spokojny ale uz som skor nasrany :x
poslednych 5 dni sa totalne ten net serie nielenze ide dost zle (nestabilne pingy, strata packetov) na herne servery sa sice da pripojit ale s lat 2000 a viac a tie ich zariadenia treba restartovat pomaly kazdy druhy den aby to slo :x
keby si mam vybrat znova berem chello!!!!!

//edit: pridam co napisal jeden kamos
Zhoda nahod nickov? :D

Ale teraz k fibernetu... Neviem asi zalezi v akej si lokalite alebo co ale moje pingy do SIXu su stale 1-2ms, raz do mesiaca sa vyskitne nejaky mensi vypadok.. Rychlost od 16Mb do 32Mb. Ja som velmi spokojny...
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

zatial vidim prveho cloveka si takto brutalne stazovat. treba pockat az sa ten net dostane k "skusenejsiemu" uzivatelovy a popisal co je na <> a co sa da 8)
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Dedomil napísal:zatial vidim prveho cloveka si takto brutalne stazovat. treba pockat az sa ten net dostane k "skusenejsiemu" uzivatelovy a popisal co je na <> a co sa da 8)
lol?
ako myslim si ze som dost skuseny uzivatel a mal som hodne netov uz.....
a btw moj problem je uz vyrieseny po tom co ma odkazali na "linku zakaznikom" ktora podla pani je zadarmo no prevolal som 220 Sk a po asi 8hodinach zrazu ide vsetko ok.... :? akoze seriozny pristup
Hip-hoper
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hip-hoper »

nazdarek, ja rozmyslam nad Fibernetom Basic (12Mbit/s) a T-com Turbo 2 Plus (1,5Mbit/s). Co je podla vas lepsie? (hravam cs, stahuje co sa da...) inak ak sa nemylim, pri fibernete mam pevnu IP (nevyhoda tahania z rapidu) a pri T-come mam dynamicku, tak? co mi treba k fibernetu?nejaky modem?alebo?(nikde som sa to nedocital)
diki moc
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Hip-hoper napísal:nazdarek, ja rozmyslam nad Fibernetom Basic (12Mbit/s) a T-com Turbo 2 Plus (1,5Mbit/s). Co je podla vas lepsie? (hravam cs, stahuje co sa da...) inak ak sa nemylim, pri fibernete mam pevnu IP (nevyhoda tahania z rapidu) a pri T-come mam dynamicku, tak? co mi treba k fibernetu?nejaky modem?alebo?(nikde som sa to nedocital)
diki moc
jop... fibernet ma modem.. ako chello.. a podla mna sa ti viac vyplati ako t-com :roll:
ale newiem ci sa da zobrat zvlast... musis zobrta fibernet, pevnu siet a tu ich televiziu.. 1200sk tusim ze
Hip-hoper
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Šu-Do napísal:jop... fibernet ma modem.. ako chello.. a podla mna sa ti viac vyplati ako t-com :roll:
ale newiem ci sa da zobrat zvlast... musis zobrta fibernet, pevnu siet a tu ich televiziu.. 1200sk tusim ze
a to sa neda vziat len net?za 600sk/mesiac ?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Hip-hoper napísal:a to sa neda vziat len net?za 600sk/mesiac ?
ja ked som tam volal tak hovorili ze treba cely pack.. a ja ze ok.. ale ze telefon ako pevnu linku ze to nechcem.. a oni ze aj to musim.. cize komplet.. oni napisu ze stoji tolko ale plus k tomu musis zobrat aj ten zvysok a platit to..
tak mi to povedali :?
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

blbost, kludne mozes zobrat aj len net :roll: (kamos robi u pomarancov, info z prvej roky).
Hip-hoper
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

no, ale dozvedel som sa, ze v Sabinove nie je pokrytie (predavacka v Orange mi tvrdila, ze je. Pytal som sa tam technika a on, ze nie, nie je) :(
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

uz nam orange rozvrtaval panelak, tak uz coskoro sa prehodim k nim. Avsak este predtym by som rad vedel ako je na tom s pripadnymi lagmi ak niekto aj hra.. len rychlost nie je vsetko. Ti co to uz mate viete mi napisat nejake udaje z realneho pouzivania? tj ci uz ping na nejaky znamejsi server, alebo hranie CS na e-sports.sk a tak...
Iceman888
Star
Star

Príspevok od používateľa Iceman888 »

no takze ja by som chcel teraz naozaj vediet ze ci ma fibernet teda dynamicku alebo staticku ip, a ze ak ma dynamicku ci sa da menit ip tak ze pripojit odpojit alebo vytiahnem kabal...chapete kvoli rapidu no??
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

vraj raz za mesiac sa meni IP teda vtedy ked ti vyprsi platnost danej IP ktoru ti prideli DHCP server. musis si kupit acc :)
Napísať odpoveď