Tandemove zoskoky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Skusili by ste to?

Uz som to skusil
0
Žiadne hlasovania
Skusil by som to
53
78%
Neskusil
15
22%

Celkom hlasov: 68

luksiman
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Tandemove zoskoky

Príspevok od používateľa luksiman »

Cafte co na to hovorite cem na jar skocit tak nwm ci to za tu cenu stoji...5000sk je pre mna dost vela kedze mam len 15 rokov....Vsetci co stym mate dake skusenosti napiste...dik

pre tych co nevedia co je to tandemovy zoskok tak http://www.uzisito.sk/TANDEMOVY-ZOSKOK- ... M_g73.html
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

hmm co ja viem 5000Sk je dost moc ... pokial ja viem co mi znama spominala tak sa ceny pohybovali tak 1500 - 2000 sk ... co je tiez dost ale nie oproti bungee kde pytaju cca 400 - 500 a nepotrebuju lietadlo :-) ...

... inak to zalezi iba na tebe, ak sa bojis nechod, ak nie a mas cash, tak nemas co stratit ...
luksiman
Light Star
Light Star

nordkapp_pb napísal:hmm co ja viem 5000Sk je dost moc ... pokial ja viem co mi znama spominala tak sa ceny pohybovali tak 1500 - 2000 sk ... co je tiez dost ale nie oproti bungee kde pytaju cca 400 - 500 a nepotrebuju lietadlo :-) ...

... inak to zalezi iba na tebe, ak sa bojis nechod, ak nie a mas cash, tak nemas co stratit ...
cash nemam praveze ale strasne by som to cel viskusat......a ceny sa pohybuju od 4500-6500...bungee by som siel ale vies poradit kde???
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

luksiman napísal:cash nemam praveze ale strasne by som to cel viskusat......a ceny sa pohybuju od 4500-6500...bungee by som siel ale vies poradit kde???
4500-6500 je dost drahe, co takto samostatny zoskok? neviem ci sa to lisi ale tu (kosice) je to od 15 rokov, sice z mensej vysky, ale predsalen... a myslim, ze je to aj lacnejsie, to si niesom isty. a urcite radsej zoskok ako bungee :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Keby sú peniaze, tak neváham, ale je to drahý špás. :? Čo sa týka bungee, tak najlepšie miesto je vraj v Tatrách - Štrbské pleso :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Bungee a padak sa nedaju porovnat :) Inak s tymi cenami za tandem je to blbe, ale zazitok za to udajne stoji.
A sam clovek bez vycviku nemoze skocit, samozrejme vycvik nie je zadarmo, takze to by sa vam predrazilo.
luksiman
Light Star
Light Star

Steju napísal:4500-6500 je dost drahe, co takto samostatny zoskok? neviem ci sa to lisi ale tu (kosice) je to od 15 rokov, sice z mensej vysky, ale predsalen... a myslim, ze je to aj lacnejsie, to si niesom isty. a urcite radsej zoskok ako bungee :)
vycvik na ten soloskok stoji cca 20000sk [nasiel som to na nete parasutistov..

a neviete kde ten bungee v tejto dobe v okoli BA?bo cesta do kosic + skok vide jak ten skok z lietadla :D :D :lol:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ok uz viem preco to stalo 1500 - 2000 Sk .. pozna par takychto nadsencov skydiveing-u :-) ... takze sorry za hoax :-) ... btw.: ked ide o bungee tak to mas na kazdej poriadnej sportovej akcii, niekedy na kulturnych akciach, stale strediska bungee nevim nevim mozno tak nejaky ten zabavny parka ako je v tatrach ...
Steju
King
King

luksiman napísal:vycvik na ten soloskok stoji cca 20000sk [nasiel som to na nete parasutistov..

a neviete kde ten bungee v tejto dobe v okoli BA?bo cesta do kosic + skok vide jak ten skok z lietadla :D :D :lol:
20 000 ? to si pozeral nieco zle, vycvik samotny na zemi je par hodin a potom 1 zoskok... to snad nestoji 20k.. ale je to mozne, tymto som sa davno nezaoberal :)
minob
Star
Star

Príspevok od používateľa minob »

Pozeram,ze to neuveritelne zdrazelo, zaciatkom roka vysiel tandemovy zoskok z vysky 4km+video do 4500. Teraz je to skoro cena samotneho zoskoku :(
Kamaratka skakala v Prievidzi, skus popozerat tam, ceny maju este relativne na hranici unosnosti...
luksiman
Light Star
Light Star

Steju napísal:20 000 ? to si pozeral nieco zle, vycvik samotny na zemi je par hodin a potom 1 zoskok... to snad nestoji 20k.. ale je to mozne, tymto som sa davno nezaoberal :)
mas pravud nestoji to 20k...

Kód: Vybrať všetko

Cieľ 	osvojenie si voľného pádu a riadenia padáku typu krídlo, príprava na samostatné zoskoky
trvanie 	cca 4 až 5 dní
počet zoskokov 	9
výška zoskokov 	4000 m
spôsob zoskoku 	zoskoky voľným pádom spolu s jedným alebo dvoma inštruktormi a kameramanom
typ padáku 	študentský padák typu krídlo
cena 	36.000,- SK
Certifikát:Zakladny vycvik typu FAI,kategoria A
TAKZE NE 20 ale 36k....
Steju
King
King

jj ale to mas zoskokov 9, preto. pokial viem bavime sa tu o jednom zoskoku.
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

tak ale tam platis aj za to, ze s tebou idu dalsi dvaja ludia + video co dostanes. a 9 zoskokov je dost, to by ma uz ani nebavilo :P ale chcem si to vyskusat.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

načo tandem? u nas v ocovej ked boli kamarati skakat (normalne z telesnej za kredity) tak skakali sami, vyslo ich to prvy krat s instruktazou 3litre, dalsie zoskoky okolo litra....
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Pred 3 rokmi som sa zoznamil s na dovolenke s chlapikom z Trnavy, ktory toto robi. Hovoril, ze keby chceme, mame sa mu ozvat. Za nejakych 5.000 by vedel dat instruktaz a vybavit zoskok, lebo je clenom nejakeho klubu, ktory skace takmer pravidelne v Trnave. Urcite by som si to chcel raz vyskusat.
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Neviem do Slavnice (letisko) chodia nemci skakat , lebo je to tam je velmi lacne
mam dojem ,ze nieco okolo 3000 - 4000 sk.
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

jj to je moj sen...skocit z lietadla...len rad by som skocil z vacsej vysky ako 4 km :D
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

krupica_dnb napísal:načo tandem? u nas v ocovej ked boli kamarati skakat (normalne z telesnej za kredity) tak skakali sami, vyslo ich to prvy krat s instruktazou 3litre, dalsie zoskoky okolo litra....
na nasej skole tiez ponukaju single zoskoky v ocovej ... dost v pohode ze za jeden zoskok mas odbitu telesnu na semester. vazne o tom uvazujem, lebo by som to rad skusil, ale 3000 je pre studenta dost... ale ktovie :)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

p4ra napísal:Pred 3 rokmi som sa zoznamil s na dovolenke s chlapikom z Trnavy, ktory toto robi. Hovoril, ze keby chceme, mame sa mu ozvat. Za nejakych 5.000 by vedel dat instruktaz a vybavit zoskok, lebo je clenom nejakeho klubu, ktory skace takmer pravidelne v Trnave. Urcite by som si to chcel raz vyskusat.
Wau,dakedy daco poriesime,lebo ja chcem urcite skocit padakom a sam,ked tandem tak s nejakou kamaratkou :wink:
a 36 000 za vycvik a zoskoky je dost vela na mna a nato aby som dal 5000 za jeden skok a lepil sa mi na zadok nejaky stary skuseny parasutista mi velmi netreba :wink:
takze ked ma to do leta neprejde tak sa dufamze tato tema neuzavrie a daco sa poriesi... :P
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

ViRuS napísal:na nasej skole tiez ponukaju single zoskoky v ocovej ... dost v pohode ze za jeden zoskok mas odbitu telesnu na semester. vazne o tom uvazujem, lebo by som to rad skusil, ale 3000 je pre studenta dost... ale ktovie :)
presne tak, na semester maju kredity za toto, za letny potom si zarobia na lyziarskom... spociatku to vyzeralo tak ktovieako, vies ze ich nedali do ultrahypermodernych lietadiel a nemali najnovsiu vybavu, ale o bezpecnost postarane a typci tam robia riadny :) nabuduce idem s nimi.
Napísať odpoveď