pokial odpoveda ano/nie tak nema zaujem kecat a chystas sa na vopred prehrany zapasSchYzo napísal:ja proste neviem o comproste jedine o kazdej hovadine co ma napadne ale aj napady raz dojdu
a este ked holka ani nerozvija debatu a odpoveda len ano/nie apod tak to tomu moc nenapomaha. nemohol by mi niekto poradit?
Baby: Ake témy nemáte rady?
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nemyslim to len tak ale aj ked normalne odpoveda ale proste nejak sa to neda dalej rozvit, a potom sa uz neviem na co pytat...mi-chau napísal:pokial odpoveda ano/nie tak nema zaujem kecat a chystas sa na vopred prehrany zapas
/edit:jednoducho prebieha to tak ze chvilu porozpravame o skole lebo asi len to mame spolocne a potom uz moc neni o com
-
Te-wei
Medium Professional
jednu vec som si všilom,,, nie len tu ale aj v bežnom živote, ale asi skorej tu, lebo nepoznám veľa ľudí v teenegarskom veku, no zistil som, že dnesšnej mládeži chýba improvizácia a predstavivosť,originalita. Nevieš o čom sa máš s babou rozprávať? Bože improvizuj! Nevieš čo jej kúpiť k narodeninám? Tak rozmýšlaj, behaj po obchodoch, otvor oči, zistuj!
Opýtať sa to na foré vie každý (somár)!
Opýtať sa to na foré vie každý (somár)!
-
qwerty-xyz
Re: Baby: Ake témy nemáte rady?
matthheew napísal:Aké témy nenávidite( alebo vas nudia) ked pri rozhovore napr.pri stretnutí alebo na rande zacne chalan svami rozoberat.
HOLKY NIKDY!!!!!!!
ja sa rada rozpravam o technike aj o počitačoch...toto mi problem nerobi a dokonca ma to veľmi zaujíma...šport sledujem niekedy možno až veľmi často, čo je u dievčat veľmi zriedkavé..a o politike kecať tiež nie je problem...skôr mi prekáža ak chlap nema o dianí na Slovensku ani šajnu..
čo mi fakt vadí je to, ak chlap rozpráva o svojich bývalých a kamoškách až príliš často....alebo ak uvidi nejake auto a začne o ňom pol dňa rozprávať..toto fakt nemusím....
čo mi fakt vadí je to, ak chlap rozpráva o svojich bývalých a kamoškách až príliš často....alebo ak uvidi nejake auto a začne o ňom pol dňa rozprávať..toto fakt nemusím....
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
imho moc to beries ako nejaky "plan" ... skus sa uvolnit, brat to prirodzeneSchYzo napísal:ja proste neviem o comproste jedine o kazdej hovadine co ma napadne ale aj napady raz dojdu
a este ked holka ani nerozvija debatu a odpoveda len ano/nie apod tak to tomu moc nenapomaha. nemohol by mi niekto poradit?
...ja som zastupca muzskeho pokolenia, som futbalista, vyznavac extremnych sportov, jazdim aggressive inline, mam rad auta a vsetko podobne, ale neznasam dristanie o tom...naozaj neznasam ked zacnu chalani, kto dal kolko golov v nedelu, kto je aky profik, kolko to ma koni atd...radsej zoberiem priatelku do obchodu a pozerame co je nove vo svete mody, ucesy, poohovarame - samozrejme len tak bezne okrajovo
...kecame o nas, planujeme...chcel som len povedat ze ma viacej zaujimaju "zenske" temy, nie chlapske kecanie, ktoreho som uz prezraty...
napodobne. Tiez mam urcite muzske zaujmy, ale co sa tyka tych babskych, su zaujimave uz len z toho, ze vieme o com kecat kecat aj s nimi - neocenitelne. Omnoho vacsia zabava ako "k.... a siel som stovkou ty kokos driapal som ty kokos..vies ake ppc blatniky som vykukal od Pala? Davali na RTL presne take tak teraz mame blat..."OdinHel napísal:...ja som zastupca muzskeho pokolenia, som futbalista, vyznavac extremnych sportov, jazdim aggressive inline, mam rad auta a vsetko podobne, ale neznasam dristanie o tom...naozaj neznasam ked zacnu chalani, kto dal kolko golov v nedelu, kto je aky profik, kolko to ma koni atd...radsej zoberiem priatelku do obchodu a pozerame co je nove vo svete mody, ucesy, poohovarame - samozrejme len tak bezne okrajovo...kecame o nas, planujeme...chcel som len povedat ze ma viacej zaujimaju "zenske" temy, nie chlapske kecanie, ktoreho som uz prezraty...
-
K_E_L_L_Y14
Light Expert
-
dew6
Light Star
Dovolím si tvrdiť, že to nie je pravidlom. Netvárim sa, že patrím medzi počítačovo zdatné (veď Grosay by vedel rozprávať), no niektoré ženy s tým nemajú problém a vedia byť informovanejšie ako muži...Sheep napísal:myslim ze zeny neradi hovoria o kompoch, technike a pocitacovych hrach a o dalscih veciach "pod ich uroven"
Pozn.: Nejde o žiadnu feministickú hlášku. Skutočne je to tak.