Fibernet ?
Fibernet ?
Aky mate nazor na ten net ? Oplati sa to ? Akoze rychlost neuveritelna...
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
mam ho bol som spokojny ale uz som skor nasrany
poslednych 5 dni sa totalne ten net serie nielenze ide dost zle (nestabilne pingy, strata packetov) na herne servery sa sice da pripojit ale s lat 2000 a viac a tie ich zariadenia treba restartovat pomaly kazdy druhy den aby to slo
keby si mam vybrat znova berem chello!!!!!
//edit: pridam co napisal jeden kamos
poslednych 5 dni sa totalne ten net serie nielenze ide dost zle (nestabilne pingy, strata packetov) na herne servery sa sice da pripojit ale s lat 2000 a viac a tie ich zariadenia treba restartovat pomaly kazdy druhy den aby to slo
minuly tyzden bol u nas v praci technik 3ti krat menit VSETKY zariadenia tj router, box, tu opticku pi*ov*** (btw vyrobca je Sharp) pretoze nam zvykne telefon a internet zamrznut tak 5 ~ 10 krat denne.
spytal som sa chlapika co si o tom mysli... a vobec ma neprekwapilo ked mi povedal, ze by radsej riesil wifi cez pol bratislavy ako optiku od pomarancu Razz
taktiez spominal nieco ako : "denne 3 instalacie a 25 servisov..."
je sice pekne ze to stahuje niekolko mega za sekundu, len skoze ze az po 4tom resete...
testuju to v reale na zakaznikoch pretoze optiku skratka v pivnici pomarancu Nemaju ako vyskusat
mozno teraz este ten fibernet nefacha tak ako by mal, ale predpokladam, ze o taky rok to bude lahodka
ja potrebujem verejnu pevnu IP (alebo aby bola pevna aspon jeden den a nemenila sa kazdu chvilu), dobre pingy a cca 2Mb/s rychlost. u chella mam vsetko spominane a rychlost 10Mb/s. nemam dovod prechadzat k pomarancu. mozno casom bude optika bezny standard
podla mna s optikou bude mat orange obrovsky uspech
Zhoda nahod nickov?vendo napísal:mam ho bol som spokojny ale uz som skor nasrany![]()
poslednych 5 dni sa totalne ten net serie nielenze ide dost zle (nestabilne pingy, strata packetov) na herne servery sa sice da pripojit ale s lat 2000 a viac a tie ich zariadenia treba restartovat pomaly kazdy druhy den aby to slo![]()
Ale teraz k fibernetu... Neviem asi zalezi v akej si lokalite alebo co ale moje pingy do SIXu su stale 1-2ms, raz do mesiaca sa vyskitne nejaky mensi vypadok.. Rychlost od 16Mb do 32Mb. Ja som velmi spokojny...
-
vendo
Guru
lol?Dedomil napísal:zatial vidim prveho cloveka si takto brutalne stazovat. treba pockat az sa ten net dostane k "skusenejsiemu" uzivatelovy a popisal co je na <> a co sa da
ako myslim si ze som dost skuseny uzivatel a mal som hodne netov uz.....
a btw moj problem je uz vyrieseny po tom co ma odkazali na "linku zakaznikom" ktora podla pani je zadarmo no prevolal som 220 Sk a po asi 8hodinach zrazu ide vsetko ok....
-
Hip-hoper
Star
nazdarek, ja rozmyslam nad Fibernetom Basic (12Mbit/s) a T-com Turbo 2 Plus (1,5Mbit/s). Co je podla vas lepsie? (hravam cs, stahuje co sa da...) inak ak sa nemylim, pri fibernete mam pevnu IP (nevyhoda tahania z rapidu) a pri T-come mam dynamicku, tak? co mi treba k fibernetu?nejaky modem?alebo?(nikde som sa to nedocital)
diki moc
diki moc
-
Šu-Do
Redeemer
jop... fibernet ma modem.. ako chello.. a podla mna sa ti viac vyplati ako t-comHip-hoper napísal:nazdarek, ja rozmyslam nad Fibernetom Basic (12Mbit/s) a T-com Turbo 2 Plus (1,5Mbit/s). Co je podla vas lepsie? (hravam cs, stahuje co sa da...) inak ak sa nemylim, pri fibernete mam pevnu IP (nevyhoda tahania z rapidu) a pri T-come mam dynamicku, tak? co mi treba k fibernetu?nejaky modem?alebo?(nikde som sa to nedocital)
diki moc
ale newiem ci sa da zobrat zvlast... musis zobrta fibernet, pevnu siet a tu ich televiziu.. 1200sk tusim ze
-
Šu-Do
Redeemer
ja ked som tam volal tak hovorili ze treba cely pack.. a ja ze ok.. ale ze telefon ako pevnu linku ze to nechcem.. a oni ze aj to musim.. cize komplet.. oni napisu ze stoji tolko ale plus k tomu musis zobrat aj ten zvysok a platit to..Hip-hoper napísal:a to sa neda vziat len net?za 600sk/mesiac ?
tak mi to povedali
uz nam orange rozvrtaval panelak, tak uz coskoro sa prehodim k nim. Avsak este predtym by som rad vedel ako je na tom s pripadnymi lagmi ak niekto aj hra.. len rychlost nie je vsetko. Ti co to uz mate viete mi napisat nejake udaje z realneho pouzivania? tj ci uz ping na nejaky znamejsi server, alebo hranie CS na e-sports.sk a tak...