HH na namesti v sluzbe hladal som mrtvolky a podobne ale tento rok celkom kludne
Btw kto kukal ohnostroj v BA ze bol fasa hlavne ten dym daka ktoremu nebolo nic vidiet
p4ra napísal:Tak, ako ste nakoniec dopadli? Vsetko podla planov?
Ja som ostal s priatelkou doma. Cely cas v posteli (bol som 3 dni predtym hnusne chory), nieco sme vypili a venovali sa jeden druhemu. Som rad, ze konecne po dlhej dobe som nestravil hekticky Silvester, kde by som bol fest rozbity a na druhy den zbieral po castiach spomienky od kamaratov a priatelov, ze co, kde a ako.
pekne. Ja som mal taku klasiku , boli sme na jednom dome , tam sme sa rozbili trochu a hura do mesta na taxiku.Ako zvykom býva ja si lubim v meste na niečom porezať ruku/nohu , tak zvyk sa zachoval a sklo sa mi zapichlo do nohy , našťastie sa to dalo prežiť a cely večer sme krasne žili na namesti a diskoteke
U frajerky na byte. Trosku popili a o 22:00 sme chceli ist niekde do podniku, bohuzial cesta dole nam netrvala beznch 10min ale vyse hodiny, tak sme rovno ostali na namesti:), pozreli ohnostroj, poobimali vsetkych znamych a sli naspet na byt. O pol 6 rano som 6ludom naebany varil spagety. Zaspal som tesne pred 9. O 10 budicek. Momentalne sa idem asi utopit do vane, ale predym si este asi hrknem jeden vyrovnavaci
mno ja som bol do 23:25 doma, potom sadol do auta, odviezol sa 15km na chatu za spoluziakmi a kamošmi - s organizátorom som sa pohádal, preto som tam nebol posledné 3 dni... vsetci vyvalené oči na mna ze co tam robím, tak 90% ludi bolo velmi rado ze som dosiel... o polnoci sme pred chatou boli vsetci a oslavovali - vystriekal som na nich sampus, vyobjimali sme sa a o 00:10 som si fical domov potom este oneskoreny pripitok s fotrovcami a siel som na chvilu von este
tento rok sme zvolili zdravsi sposob oslavy prichodu noveho roka, a sice lyzovacka na jahodnej (lyzovacka a obcerstvenie gratis -> asi preto tam bolo tolko ludi, kolko bolo ), ale bolo to fajn, zo zaciatku sme normalne lyzovali, no po ohnostroji a pripitku sme sa vzali na maly svah, kde sme si postavili jump a vyblaznili sme sa tam (velka zjazdovka neupravena)... a o stvrtej uz som bol doma
btw, aky to blazeny pocit neist domov pod vplyvom %
hah no tak fajne ako to tu citam :)
ja som bol na obrovskej chate pre 5 ludi, boli sme tam asi 20, cize bola tam taka rodiina atmosfera, najhorsie ze tam bolo len jedno WC ale inac sankovacka, gulovacka ako sa patri cize spokojnost
Ja som bol s priatelkou na namesti..ohnostroj,a tak..a potom sme sli ku mne domov,mamka po pol noci odisla,tak sme oslavovali prichod noveho roku po svojom