BUX.TO - co vy na to ?
-
Pantagruel
Star
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
Pantagruel
Star
-
burnmail123
Light Star
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Panatgurel : Moc ti neverim. Ked by som ti naklikal 100 klikov to by kazdemu prinieslo 1USD. Lenze ked ty by si mi ten 1USD poslal, tak co by si z toho mal potom ty ?
A btw ta strana na dailycliks je http://www.dailyclicks.biz/ ? lebo je aj *.com , tak teraz neviem
A btw ta strana na dailycliks je http://www.dailyclicks.biz/ ? lebo je aj *.com , tak teraz neviem
-
Pantagruel
Star
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
burnmail123
Light Star
jj presne ved o tom to je , ty si kupis referov napr. na buxe a najprv si v minuse 16 dolarov ale oni ti to do mesiaca vratia - pekne klikaju .Pantagruel napísal:.biz
Co by som z toho mal? Nic...ale ja beriem do uvahy ze s klikanim by si po 100 klikoch neskoncil, ale klikal dalej...
...
Ved aj tam to je tak len trocha drahsie pre kupujuceho 16,97 doalru za 15 ludi , to je 1,131 dolaru za jedneho
Ja planujem tak ze sa dam vyplatit az niekedy v aprili 3mesiace na vyplatu a v juni to mam doma . Dovtedy snad nazbieram aj vyse 100 dolarov tak to nebude take strasne .
BTW: teraz mam 42 dolarov
-
burnmail123
Light Star
-
Pantagruel
Star
Heh, na tom je to cele postavene , jasne ze mozes klikat na tie reklamy.
Inac s tymi reffmi je to fakt loteria, kedysi som sam vlastnil klikacku ako bux.to, ak si kupis refferalov su ti pridani automaticky, a dost unreffered memberov (ludi ktory pri registracii nechali prazdnu kolonku " Refferer") sa iba registruje a casto ani nic neodklikne, takze tak...
Inac s tymi reffmi je to fakt loteria, kedysi som sam vlastnil klikacku ako bux.to, ak si kupis refferalov su ti pridani automaticky, a dost unreffered memberov (ludi ktory pri registracii nechali prazdnu kolonku " Refferer") sa iba registruje a casto ani nic neodklikne, takze tak...
-
burnmail123
Light Star
ano ak chces mat o trosku viac penazi za den ak uz mas referov tak sa oplati klikat ale vacsina ludi hned ako kupi referov tak klikat prestane - ide im o to ze peniaze nabihaju a par desiatok centov je im lahostajnych.malyivko napísal:pockat nechce sa mi to vsetko citat,takze ked si tych 10-12 reklam odkliknem ja,tak to je podvod?
takze by mi to mali odkliknut iní ludia,resp. ludia s inou ip adresou,alebo sa mylim??
malyivko - to ci vyplacaju sme riesili o stranu alebo dve do zadu , troska si to popozeraj nech su tu neni tie iste odpovede.
Kolega Pantagruel pisal ze mu ide dobre dailyclicks a ze ho vyplacaju do 24 hodin zatial co bux - 3 mesiace
-
Tomika
Expert
akym sposobom presviedcate znamych, aby sa vam tam registrovali? mam vela znamych co presedia dost velku cast dna pri pc, ale tazko sa na to nahovara a bez referalov je to blbe.
tiez by som sa chcel spytat ci by mi niekto neposlal peniaze na paypal vymenou za poslanie penazi na ucet v slevenskej banke
tiez by som sa chcel spytat ci by mi niekto neposlal peniaze na paypal vymenou za poslanie penazi na ucet v slevenskej banke
-
burnmail123
Light Star