http://www.recenzeher.eu/novinka/mnozst ... ld-heroes/Najnovšie chystaný projekt švédskeho vývojára EA DICE Battlefield Heroes bude patriť medzi niečo málo titulov, ktoré sú šírené zdarma prostredníctvom internetu. Hra bude obsahovať ingame reklamy, napr. v hlavnom menu alebo prostredníctvom "spúšťacej" stránky hry s reklamnými bannermi čím sa pokryje vývoj titulu. Štýl Battlefield Heroes ponúkne unikátny koncept vďaka svojej kreslenej grafike, ktorá bola zachytená na nemeckej televíznej stanici 3SAT (viď obrázky). Titul ponúkne už toto leto niekoľko zaujímavých noviniek a odlišnosti od klasických predávaných titulov Battlefield série. O čo teda pôjde?
Battlefield: Heroes - zadarmo!
Battlefield: Heroes - zadarmo!
Tak toto sa mi vobec nepáči...keby to bolo aspoň zadarmo...ale tie mikroplatby dávajú tušíť, že buď si zaplatíš, alebo sa ti to neoplatí hrať, lebo tý čo si priplatili budú mať vačšie možnosti a tým pádom budú zvýhodnený...radšej by dice mohli riadne popracovať na riadnom pokračovaní...no ako vidím, pri BF 2 ešte nejaký ten rok ostanem 
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
praveze nie, platenie im nezabezpeci vyhodu...akurat si budu moct kupit nove skiny apod. podla mna vynikajuci napad, keby tak robili vsetky hry...M142 napísal:Tak toto sa mi vobec nepáči...keby to bolo aspoň zadarmo...ale tie mikroplatby dávajú tušíť, že buď si zaplatíš, alebo sa ti to neoplatí hrať, lebo tý čo si priplatili budú mať vačšie možnosti a tým pádom budú zvýhodnený...radšej by dice mohli riadne popracovať na riadnom pokračovaní...no ako vidím, pri BF 2 ešte nejaký ten rok ostanem
-
Hotwire
Addict
nahodou EA sa v poslednej dobe snazi, prostreet bolo konecne nfs po dlhej dobe co sa dalo hrat, CnC3 bolo super, teraz pripravuju Tiberium co vyzera velmi slubne, Battlefield:bad company co vyzera bombovo (skoda ze o PC sa neuvazuje) a teraz BF heroes...ak to pojde takto dalej este si EA aj oblubimToy M@ch!n3 napísal:cerpam z toho co je pisane na Tiscali, je tam zamzrnutie pohladu pri smrti ako v TF2 a vyzyvave gesta... mozno aj nieco dalsiepre mna EA sux
-
Hotwire
Addict
nj ale vsetky maju logo eaToy M@ch!n3 napísal:BF: Heroes vyvyja EA Dice, NFS vyvyja tiez domace studio EA a je to kktina, C&C vyvyja byvali Westwood a je to namakana hra, BF Bad Company tiez nevyvyja studio EA ale Digital Illusions cize to asi bude dobra hra ked to nerobi EA
-
Hotwire
Addict
ale sak je to parodia treba to brat s humorom chapesNadeo napísal:proti EA nemam nic , ale NFS od MW po PS su blbosti uplne . A toto vyzera na dalsiu blbost ako vidim , mohli radsej spravit nejaku poriadnu hru ala BF2 ktora ma aj vojnovu atmosferu a nie ako keby ste prave prisli zo skôlky
-
Hotwire
Addict
hlavne uvitam ten ranking system...ze to nemoze dopadnut tak ako ked sme hrali BF2 s mystikom a hawkom, sme s kamosmi dostali riadne na prdel od nichDem0n napísal:Mne sa zda krok EA umoznit hracom zahrat si online Battlefield zadarmo docela kladny krok. Podobnost s TF2 je tu velka ale inspiracia v taky uspesny titul moze pomoct EA vytvorit dalsi podareny komiksovy funny online akcnak. Tiscali uniklo niekoľko detailov, ale to urcite napravia ... neskor
-
RainbowSix
Light Professional
-
Hulkm
Professional
jj nieco na sposob TF2...a hra ma byt uplne zadarmo...tu su volake upresnenia z predoslich clankov [tiscali]hojko napísal:Ak som si dobre vsimol na screenoch, tak to ma byt nieco ako "animovana" hra???
Mozes si tam upravovat postavu ako chces, a je tam aj nejaky levelling up.
Vsetko na www.battlefield-heroes.com
Vsetko na www.battlefield-heroes.com