Najoblubenejsi hrac NBA !
Aj tak si stále myslím, že Shaq je dosť platný hráč, ale tiež nechápem, prečo sa Phoenix rozhodol kúpiť Centra, keď už jedného kvalitného máDrago napísal:Velky trade sa odohral. Shaquille O'Neal ide do Phoenixu za Shawna Mariona a Marcusa Banksa. Tymto sa podla mna ale viac posilnili Miami Heat kde duo Wade + Marion bude dost silne, kdezto Shaq uz ma najlepsie za sebou a neviem teraz kde bude hrat, ked Stoudemire je tiez center
-
theBliZZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
Amare je viac 4 ako 5, takze v tom nebude problem. Problem bude v tom ze sa tymto ruca cela strategia Phx, prechod do rychleho utoku a zakoncenie do 3-5 sekund. Shaq to nemoze stihat. Ale mozno to bol tah skor do obrany, mozno Phx pochopili ze utok vyhrava zapasi, ale obrana vyhrala tituliDrago napísal:Velky trade sa odohral. Shaquille O'Neal ide do Phoenixu za Shawna Mariona a Marcusa Banksa. Tymto sa podla mna ale viac posilnili Miami Heat kde duo Wade + Marion bude dost silne, kdezto Shaq uz ma najlepsie za sebou a neviem teraz kde bude hrat, ked Stoudemire je tiez center
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Bwah, Kobe dokaze s loptou take veci, o akych sa moze LeBronovi len snivat a keby na jeho pleciach nelezi cele Lakers ( aj ked po prichode Gasola sa to zlepsilo ) tak Kobe dava za zapas 8 - 9 asistencii, tomu verP41NK1LL3R napísal:Najobľúbenejším hráčom je asi LeBron James...obdivujem tiež individuálne schopnosti Kobeho, ktorý túto sezónu ukazuje akého-takého teamového ducha...
Potom sú to rozohrávači: Steve Nash, Chris Paul, Jason Kidd, Baron Davis, Kirk Hinrich, Stephon Marbury, Jason Terry či Gilbert Arenas...
-
Murder_Inc
Star
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Ja nepopieram individuálne skillz Kobeho, naopak, predsa som ich vo svojom príspevku vyzdvihol...Drago napísal:Bwah, Kobe dokaze s loptou take veci, o akych sa moze LeBronovi len snivat a keby na jeho pleciach nelezi cele Lakers ( aj ked po prichode Gasola sa to zlepsilo ) tak Kobe dava za zapas 8 - 9 asistencii, tomu vera ta jeho elegancia, staci pozret na nba.com vcerajsiu Assist Of The Night a uvidis
Čo sa ale týka toho, čo "s loptou dokáže", tak chlapíci z And1, HG vedia možno viac, ale to nie je o náročných zápasoch v NBA...
Každopádne téma sa týka najobľúbenejšieho hráča...
Ja som iba reagoval na tvoju cast prispevku ''Kobeho, ktorý túto sezónu ukazuje akého-takého teamového ducha''. Tym som chcel povedat ze Kobe rozhodne vie prihravat, lebo kazdy z neho robi len sobeckeho strelcaP41NK1LL3R napísal:Ja nepopieram individuálne skillz Kobeho, naopak, predsa som ich vo svojom príspevku vyzdvihol...
Čo sa ale týka toho, čo "s loptou dokáže", tak chlapíci z And1, HG vedia možno viac, ale to nie je o náročných zápasoch v NBA...
Každopádne téma sa týka najobľúbenejšieho hráča...
-
theBliZZard
Star
Drago ak niekto dava 30 bodov na zapas dalo by sa povedat tak ze "prv vidi body a az potom prihravky"... nie ze je sebec (sebec ako, ze mu ide iba o seba a ostatni su len do poctu)
Kobe ma najviac vystrelenych striel v celej NBA. Myslim ze je to normalne, kazdy strelec, team leader, ak chce davat body, musi si vystrelit tych svojich 17 - 20 striel, aby sa dostal na tie svoje body, ktore od neho kazdy ocakava. Tymto vobec nechcem Kobeho znehodnocovat prave naopak, podla mna v NBA momentalne nie je hrac, ktory by dokazal triafat take strely ako triafa Kobe. Ale urcite si o nom nemyslim ze je strelecky sebec, ale ked chce davat body tak musi to brat na seba.
PS: aby si sa nechytal statistik, LeBron ma v priemere vystrelenych viac ako Kobe. Tak, ci tak... Spurs Ruleez
PS: aby si sa nechytal statistik, LeBron ma v priemere vystrelenych viac ako Kobe. Tak, ci tak... Spurs Ruleez
Lol tak o com akoze je tento tvoj posttheBliZZard napísal:Drago ak niekto dava 30 bodov na zapas dalo by sa povedat tak ze "prv vidi body a az potom prihravky"... nie ze je sebec (sebec ako, ze mu ide iba o seba a ostatni su len do poctu)Kobe ma najviac vystrelenych striel v celej NBA. Myslim ze je to normalne, kazdy strelec, team leader, ak chce davat body, musi si vystrelit tych svojich 17 - 20 striel, aby sa dostal na tie svoje body, ktore od neho kazdy ocakava. Tymto vobec nechcem Kobeho znehodnocovat prave naopak, podla mna v NBA momentalne nie je hrac, ktory by dokazal triafat take strely ako triafa Kobe. Ale urcite si o nom nemyslim ze je strelecky sebec, ale ked chce davat body tak musi to brat na seba.
-
theBliZZard
Star
Hej no tazko sa to vysvetluje ako som tom myslel
asi tak ze ked hrac chce davat body tak musi vela strielat, ale to este neznamena ze je sebec, tym som narazal na to, ze si pisal ze ludia z neho robia sebca. K dnesnemu zapasu, sa tesim uz cely tyzden, ale Manu nie je out z formy, ale injury, takze najskor nebude hrat :'( a podla mna cele San Antonio je dajako out z formy celu sezonu 
-
theBliZZard
Star
Ja to tiez vidim na Lakers (radsej prehrat teraz ako v playoff
). Ale sa tesim na suboje Bowen-Kobe, Duncan-Gasol. Dufam ze bude dobry zapas, takmer playoff zapas kedze sa idu bit o prve miesto. A MVP. No pre mna je MVP jednoznacne Chris Paul.
/no mne sa Chris Paul velmy paci, dokonaly tvorca hry pre mna
a ked si pozries statistiky Nash-a v sezonach ked dostal MVP a statistiky Paula v tejto sezone, tak je to jasne. Aj ked v MVP hlasovani nejde ani tak o statistiky... a Nash mal okolo seba uplny iny team aky ma okolo seba Paul.
/no mne sa Chris Paul velmy paci, dokonaly tvorca hry pre mna
Paul je asi ejdnoznacny MVP, bez neho by New Orleans neboli tam kde su...jednoducho robi spoluhracov lepsimi a to je podla mna definicia MVP...on si to zasluzi...inak dnes je najzaujimavejsi zapas jednoznacne Houston Denver...tam ide o vela...ja ako fanusik Golden State len dufam ze Denver prehra
aj ked mam celkom rad aj denver ale GSW je srdcovka:D