Touchpad a Kubuntu
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
Touchpad a Kubuntu
cafte, mam taku otazku, ako sa da na touchpade vypnut to aby fungoval pri dotyku ako tlacitko mysky. hadam ma chapete. na ubuntu to bola zalezitost niekolkych par sekund v nastaveniach ale tu to akosi neviem najst. dikes.
k-menu - spustiť a napíšeš kcontrol. Je tam aj nastavenie klávesnice atd, tam niekde by som to hľadal alebo tam treba hľadať podobné niečo čím si to nastavil na ubuntu, a keď nie tak ostáva ešte google alebo ubuntuforums.org.
Rekonfigurovať sa dá keby sa to nejako "pokazilo" ale to určite vieš (dpkg-reconfigure -phigh xserver-xorg).
Rekonfigurovať sa dá keby sa to nejako "pokazilo" ale to určite vieš (dpkg-reconfigure -phigh xserver-xorg).
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
nj, praveze tam som to hladal a bol som prekvapeny ze som to tam nenasiel. no nic, pohladam na forach.Cesar napísal:k-menu - spustiť a napíšeš kcontrol. Je tam aj nastavenie klávesnice atd, tam niekde by som to hľadal alebo tam treba hľadať podobné niečo čím si to nastavil na ubuntu, a keď nie tak ostáva ešte google alebo ubuntuforums.org.