mensi OT,ale nechcem zakladat novu temu:
aky internet by ste mi k tomu doporucili?okolo tych 500 SK,nech je neobmedzeny...a nech ma pokrytie v povazskej bystrici
hojko: konkretne?
totalne offtopic tema oddelena od grafickych kariet
ta tema takmer vobec nie je o grafickych kartach,je o novom PC
2janci2 napísal:mensi OT,ale nechcem zakladat novu temu:
aky internet by ste mi k tomu doporucili?okolo tych 500 SK,nech je neobmedzeny...a nech ma pokrytie v povazskej bystrici
2janci2 napísal:lenze ten internet bude nie u mna,ale u brata v povazskej...
Tak potom DSL,ja ho mam,kamos ho ma a dalsi kamos ho ma a ked im to staci a chvalia si ho, tak musi aj tebe ak ti nestaci 1,5Mbit -> Turbo 2 tak si daj 3Mbit -> Turbo 3 za 900sk tusim
Tak si ju strc do zadku! Cakas snad, ze t-com sa poserie lebo ty mas lepsiu ponuku? A preco si ju nedas? Toto je bezne trzne prostredie a ked nemas inu moznost, zoberies si aj tak t-com. Podobne to bolo u mna ked som sa stahoval, mal som najlepsieho providera s bezkonkurencnou ponukou. Ale co mi to bolo platne, ked v novom byte nemal pokrytie?
2janci2 napísal:ved to su nehorazne peniaze za taky net...mam taku rychlost za menej penazi...
Radsej byt bez lagov ako s lagmi cez WIFI ja mam t - com som spokojny-ziadne vypadky,ziadne lagy, plna rychlost(ta rychlost je este vacsia nez mam zaplatene)
ST1: Ja mam wifi, lepsi ping ako ty na DSLku, ziadne lagy, ziadne FUP a co teraz??? Nic, proste mam a to, ze ty si niekde videl alebo pocul o wifi nazor aky prezentujes este neznamena, ze to tak je v kazdom pripade!!!