Mass Effect

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Mass Effect

Príspevok od používateľa Hotwire »

ak o tom uz je tema tak sry. Co poviete na tuto hru? Podla mna to bude bomba a modlim sa aby to nakoniec vydali aj na PC, prve spravy kedysi boli o tom ze to ma vyjst aj na pc ale teraz sa to prezentuje len ako hra pre X360 :( :? nevie nahodou niekto z vas ako to je naozaj? vyjde to aj na PC ci nie? :cry:
//edit: tak na XB to uz skoro vyslo...ale o pc stale nic :( neni niekto mudrejsi ohladom toho?
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

tesim sa na to a urcite si to vyskusam len hadam ze mi to masina utiahne :roll:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

ak tam nic pri konverzii nepokazia tak to bude pecka, u mna po WotLK najocakavanejsi titul tento rok :D
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Masový PC dátum je stanovený na 6. maja+gameplay video

Kód: Vybrať všetko

http://www.sector.sk/novinka/38386/masovy_pc_datum.htm
tak to bude teda perfektny stvrdrok :smt009
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

mrknite si CZ video-recenziu ale konzolovej verzie(osobne si myslim, ze tam bude iba ine ovladavie, inak asi rovnake)

http://games.tiscali.cz/reviews/masseffectv/index.asp
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

PC verzia Mass Effect dorazi 28. maja a bude chranena kontroverznou online ochranou ktora vytvorila kauzu okolo BioShocku. Obmedzeni pocet aktivacii a podobne... :roll:
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Dem0n napísal:PC verzia Mass Effect dorazi 28. maja a bude chranena kontroverznou online ochranou ktora vytvorila kauzu okolo BioShocku. Obmedzeni pocet aktivacii a podobne... :roll:
neboj nic - ochranu prelomia, btw: esteze to hram na xboxe :)
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

Dem0n napísal:PC verzia Mass Effect dorazi 28. maja a bude chranena kontroverznou online ochranou ktora vytvorila kauzu okolo BioShocku. Obmedzeni pocet aktivacii a podobne... :roll:
ja neviem, keby usetrili na ochrane a cene(sirili by to cez steam napr), tak by zarobili viac ako vseliake taketo kraviny vymyslat... ved celosvetovy team crackerov si len dokazuje kto je lepsi... neexistuje hra co sa neda nejako obijst... ak bude nutna aktivacia cez net, tak to aktivuju, zistia co im to "doinstaluje" do hry, a potom to upravia podla potrieb...
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

ochrana na bioshocku bola nesmierne ucinna, preto sa tomuto kroku nedivim, skor sa divim ze to nerobi kazdy vydavatel. Dovod? Hra sa najlepsie predava prve tyzdne po uvedeni, a hraci su netrpezlivi. Prekonanie ochrany u Bioshocku trvalo krasne dlhe 3 tyzdne, vdaka comu si hru kupilo daleko viac nedockavych hracov. Ak bude podobna ako v pripade bioshocku, tj pocet aktivacii a pod bude obmedzeny len prve mesiace a potom sa to vrati do normalu, nevidim v tom z mojho pohladu absolutne ziaden problem, tento druh ochrany mi nijak nebrani v tom aby som si hru kupil a zahral. Viac by mi vadila ochrana ako v pripade StarForce, ktora si do PC nieco instaluje a zhorsuje stabilitu systemu a pod.
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

tu je na games.tiscali.cz o tom clanok....je tam pisane ze a to kazdych 10 sni pripaja na sever a aj na spustenie potrebuejs aby sa to pripojilo ale ako to niekto rozbehne ked nema net, viem ze teraz ma uz net skor kazdy ale aj ja zopar poznam co nemaju net...oni si to potom nezahraju???
[Nová protipirátská ochrana u Mass Effect a Spore]
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Hulkm - nuz vyzera to tak ze tito hraci sa asi budu musiet podakovat warez scene (ak ovsem sami nehraju len piratene hry ked ani net nemaju ze ano), a vybrat si nejaku inu z tych tisicok hier na trhu. Hrat hru nie je nutnost, povinnost.. je to moznost. Ak tu moznost nemas, stale to neznamena ze ta neprijmu na vysoku skolu, ci nedosiahnes uspech v kariere. Ale mat PC s HW poziadavkami na dnesne hry a nemat net, je dost ojedinela zalezitost, ktora sa dotkne minima..

Jedine co mi na tej ochrane robi vrasky je, ze co sa udeje ked si pojdem hru zahrat napr o 3 roky a verifikacne servery budu uz daaaavno vypnute? Takze mi ostava len dufat ze podobne ako u bioshocku tuto ochranu deaktivuju neskor vydanym patchom.
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

upresnenie online verifikacie a vynimka pre SR a CZ :wink: ...
[Online verifikace Mass Effect bez nás]
Abaddon
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Abaddon »

Uz sa na nete objavil nejaky release zevraj aj s funkcnym crackom tak uvidime :) Sa uz tesim :D
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Abaddon napísal:Uz sa na nete objavil nejaky release zevraj aj s funkcnym crackom tak uvidime :) Sa uz tesim :D
a ty mas pravdu...diky za upozornenie....Mass Effect*PROPER* *DVD9*RELOADED - toto by malo byt funkcne...este je verzia od DETONATION ale to je od RLD ukradnuty crack tak mozno aj to pojde
tu si mozte pozriet PC verziu v pohybe a porovnat ako vyzera z jej povodcom z Xbox360+benchmarky...lokalizovana CZ verzia by mala vyst 19.juna tak ak neikto chce moze si pockat nezhanat tuto [recenzeher.eu]
Abaddon
Medium Expert
Medium Expert

Rozbalujem dam vediet ci fici a ake to je :D Ak sa od toho vobec odtrhnem :P

EDIT: Kym ma to este nevtiahne a nepusti tak poslusne hlasim ze som v hre :D neskor dam blizsie info :P Takze mozete stahovat funguje to
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

nemalo to nahodou mat ochranu ako BioShock?
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

Toy M@ch!n3 napísal:nemalo to nahodou mat ochranu ako BioShock?
jj tiez ked som to trz precital spomenutl som si na to ze som to niekde cital ale netusim ci to je pravda.hlavne je ze zajtra to stahujem takze sa tesim. :)
Abaddon
Medium Expert
Medium Expert

No takze uz mam chvilu odohranu a mozem povedat ze grafika je celkom OK hratelnost som cakal nieco ako u SW KOTOR napriklad no tuna je to viac akcne rozhovory som cakal taktiez ze budu rozmanitejsie :) Ale co uz hlavne je ze sa to da hrat no zatial som tam nic prevratne neobjavil mozno v dalsej casti hry daco bude. I napriek tomu je to celkom zabavne a idem to hrat dalej :D pretoze si chcem uz obliect ten heavy armor co tam mam :P
engWar
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa engWar »

Abaddon napísal:No takze uz mam chvilu odohranu a mozem povedat ze grafika je celkom OK hratelnost som cakal nieco ako u SW KOTOR napriklad no tuna je to viac akcne rozhovory...
Sklamem ta, ale to tazke brnenie si nevyskusas zatial... dostanes sa len na citadelu a odtial uz nie, to sa stalo mne, to sa stalo kazdemu... jednoducho sa ti na palube Normandy neotvori mapa galaxie, alebo sa otvori ale nikam nepocestujes... musime len cakat na dalsi crack.
Napísať odpoveď