BioShock

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

rochedo napísal:takze to na zaciatku este nemozem kupit ? neskor sa uz bude dat kupit dalsi slot na plasmidy ?
jop budes moct samozrejme :wink:
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

dik za info - uz som sa zacinal bat : :)
Gizmoo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gizmoo »

zdravim.. chcem sa spytat ze ako sa tao hra spusta na dx10??? alebo je to automaticky ked si dam najvizsie detaily??? mam notebook z HD2600 a vistu a hram to na plnych a nevim ci je to dx10 alebo nie ...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Gizmoo napísal:zdravim.. chcem sa spytat ze ako sa tao hra spusta na dx10??? alebo je to automaticky ked si dam najvizsie detaily??? mam notebook z HD2600 a vistu a hram to na plnych a nevim ci je to dx10 alebo nie ...
kde mas spustaci subor tak nanho kliknes pravym tl. mysi a das DirectX 10.. je tam na vyber aj DirectX 9
Gizmoo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gizmoo »

Šu-Do napísal:kde mas spustaci subor tak nanho kliknes pravym tl. mysi a das DirectX 10.. je tam na vyber aj DirectX 9
praveze tak sa mi da spustit crysis ale bioshock nie.. nemam tam na vyber nic take :?
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Bioshock sa defaultne pusta v DX10, ak mas vistu a DX10 kartu. Na vyber mas preto len Play a DX9.
Prílohy
dx.png
dx.png (2.75 KiB) 1282 zobrazení
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

hadam ze mi neikto bude vediet pomoct ...nainstaloval osm to dal som to vsetko podla navodu aj s cestinou pekne vsetko pusti hra ide na zaciatku celkom plynulo ale ked pridem do toho vytahu na zaciatku tka to zamrzne obcas to ide aj kus dalej ale vzdy okolo toho miesta to sekne....niekedy ide ja zvuk a niekedy nie........diky :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Hulkm napísal:hadam ze mi neikto bude vediet pomoct ...nainstaloval osm to dal som to vsetko podla navodu aj s cestinou pekne vsetko pusti hra ide na zaciatku celkom plynulo ale ked pridem do toho vytahu na zaciatku tka to zamrzne obcas to ide aj kus dalej ale vzdy okolo toho miesta to sekne....niekedy ide ja zvuk a niekedy nie........diky :)
no ono to normalne spadne do windowsu ked uz s tym vytahom ides hore... ale ty mas iny problem... no problem bol v cracku.. alebo v RLS.. takze tak... tazko poradit.. aku mas verziu ?
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

Šu-Do napísal:no ono to normalne spadne do windowsu ked uz s tym vytahom ides hore... ale ty mas iny problem... no problem bol v cracku.. alebo v RLS.. takze tak... tazko poradit.. aku mas verziu ?
takze crack mam od Darkcoder, verzia hry je od OneHitWonder a miniimage je od Skulptury....ja osm to netahal takze neveim ake su ohlasy na tuto verziu som to iba kopcil od kamarata.....diky za some help :)
romerot
Star
Star

Príspevok od používateľa romerot »

Vraj to ma byt zfilmovane 8) hmm som zvedavi ci z toho nieco bude.
majko007
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa majko007 »

cawte... precital som to tu skoro vsetko .. mozno som slepy ale nikde som nevidel taky problem jak mam ja.. mam grafiku ATI HD2600 a ked hram hru tak podlaha je uplne cierna... ruka a zbrat uplne cierna..vsetko zblbnute.... na googli som nasiel nejaky hotfix..nainstaloval som to a aj tak to robi..dpc neviete co s tym ? please
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

hru si patchol?
majko007
Light Expert
Light Expert

ktorym patchom... :?
alfonz
Light Professional
Light Professional

pre Bioshock je len jeden patch
majko007
Light Expert
Light Expert

sak hej 1.1 a ked ho stahnem drbnem do Zlozky tam kde je Bioshock.exe tak ma pyta ze kde je ten subor... a automaticky mi tam da E:Bioshock..ale on neni tam.. on je E:bioshock:Builds:Release ... a tam je to exe.... a ani za boha to nemozem zmenit..a ked dam ok... aby mi to dalo tam kde to xe dat tak vypise ze nenasiel ,,old file" a pri 47% sa zastavi..mna uz slak ide trafit... boa :? :? :? :?

EDIT// hra je uz patchnuta a aj tak to nepomohlo..stale je vsetko cerne.... no ne vsetko... :? ale to iste :D
alfonz
Light Professional
Light Professional

No, do hardwaru vidím asi tak ako do kvantovej fyziky - má tvoja grafika Shader Model 3.0???
majko007
Light Expert
Light Expert

ma :) ma DX 10... PCIexpres 16x ... proste je silna na to aby na nej siel v pohode bioshock... 2 gb ram DDR2 ... a procak AMD.. 2x2ghz
alfonz
Light Professional
Light Professional

aha :oops:
Dnes vyšli nové Catalysty, stiahni si ich, nainštaluj a ozvi sa. A to čo ti vypisovalo pri patchovaní si nevšímaj, to vypisovalo aj mne a hra išla v pohode.
majko007
Light Expert
Light Expert

nepomohlo..stale je to cerne ....
alfonz
Light Professional
Light Professional

http://www.pcforum.sk/bioshock-problem-vt33136.html ako pozerám, rozhodil si siete :D:D
Taká otázka na telo...nainštaloval si ten hotfix správne? Lebo čo som na googli videl, nie si sám a ostatným ten hotfix pomohol.
Napísať odpoveď