Zdravim, viem ze to nieje celkom elktronika, ale nevedel som kam inam to napisat.
Potreboval by som nejaky sportovy batoh na NB, ale nie len taky hociktory ktory ma napisane ze ma priecinok na laptop....potreboval by som poradit od niekoho kto ma skusenosti s niektorym, pobehal som uz mnozstvo obchodov ale ani jeden mi nevyhovoval...
Konecne k veci...potrebujem aby sa don vmestil moj notas (15ka), ale zas aby tam ostalo este vela miesta aj na ine veci, nieze tam dam NB,kable a skoncil som, zosity, prip nake ine veci mozem brat v ruke....
a este by bolo dobre aby bol aspon ako tak nepremokavy, ked uz zacne liat nech sa nemusim bat presunov s laptomom v batohu
Dakujem za pomoc.
Batoh na Notebook
Ja mam Dicota BacPac Campus a som nadmieru spokojny
Ten vrchny lichobeznik si mozes vymenit a prisposobit tak farbu svojim predstavam.
To vrecko na nb je ukoncene vyssie ako spodok, cize sa tym znizuje riziko poskodenia pri polozeni na zem. VYborne sa nosi a je v nom veeela miesta
Bezne som s nim chodil do skoly aj s nejakymi zositmi a pri ceste spat sa do neho vosiel aj mensi nakup.
PS: mam 15,4'' nb
To vrecko na nb je ukoncene vyssie ako spodok, cize sa tym znizuje riziko poskodenia pri polozeni na zem. VYborne sa nosi a je v nom veeela miesta
ja mam tento http://www.qcomp.sk/shopping/product_de ... at15591518 a som s nim spokojny...je to skor pre toshibu je tam miesto na laptop, prislusenstvo a este jedna priehradka na skolske veci...takze priestoru podla mna az az 
súhlasím, mam ten isty a je superGothaR napísal:Ja mam Dicota BacPac Campus a som nadmieru spokojnyTen vrchny lichobeznik si mozes vymenit a prisposobit tak farbu svojim predstavam.
To vrecko na nb je ukoncene vyssie ako spodok, cize sa tym znizuje riziko poskodenia pri polozeni na zem. VYborne sa nosi a je v nom veeela miestaBezne som s nim chodil do skoly aj s nejakymi zositmi a pri ceste spat sa do neho vosiel aj mensi nakup.
este nieco sportovejsie by sa nenaslo ? tieto su super ale troska take vyzorovo premna nepritazlive