Batoh na Notebook

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Kentus
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Batoh na Notebook

Príspevok od používateľa Kentus »

Zdravim, viem ze to nieje celkom elktronika, ale nevedel som kam inam to napisat.
Potreboval by som nejaky sportovy batoh na NB, ale nie len taky hociktory ktory ma napisane ze ma priecinok na laptop....potreboval by som poradit od niekoho kto ma skusenosti s niektorym, pobehal som uz mnozstvo obchodov ale ani jeden mi nevyhovoval...
Konecne k veci...potrebujem aby sa don vmestil moj notas (15ka), ale zas aby tam ostalo este vela miesta aj na ine veci, nieze tam dam NB,kable a skoncil som, zosity, prip nake ine veci mozem brat v ruke....
a este by bolo dobre aby bol aspon ako tak nepremokavy, ked uz zacne liat nech sa nemusim bat presunov s laptomom v batohu
Dakujem za pomoc.
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja mam Dicota BacPac Campus a som nadmieru spokojny :) Ten vrchny lichobeznik si mozes vymenit a prisposobit tak farbu svojim predstavam.
To vrecko na nb je ukoncene vyssie ako spodok, cize sa tym znizuje riziko poskodenia pri polozeni na zem. VYborne sa nosi a je v nom veeela miesta :) Bezne som s nim chodil do skoly aj s nejakymi zositmi a pri ceste spat sa do neho vosiel aj mensi nakup.
PS: mam 15,4'' nb
medo8
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa medo8 »

ja mam tento http://www.qcomp.sk/shopping/product_de ... at15591518 a som s nim spokojny...je to skor pre toshibu je tam miesto na laptop, prislusenstvo a este jedna priehradka na skolske veci...takze priestoru podla mna az az :wink:
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

GothaR napísal:Ja mam Dicota BacPac Campus a som nadmieru spokojny :) Ten vrchny lichobeznik si mozes vymenit a prisposobit tak farbu svojim predstavam.
To vrecko na nb je ukoncene vyssie ako spodok, cize sa tym znizuje riziko poskodenia pri polozeni na zem. VYborne sa nosi a je v nom veeela miesta :) Bezne som s nim chodil do skoly aj s nejakymi zositmi a pri ceste spat sa do neho vosiel aj mensi nakup.
PS: mam 15,4'' nb
súhlasím, mam ten isty a je super ;)
Kentus
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kentus »

:) a kde by sa dali kupit ? napr v BA...rad by som to videl na vlastne oci nez to kupim, nechcem naslepo objednavat....
este nieco sportovejsie by sa nenaslo ? tieto su super ale troska take vyzorovo premna nepritazlive :P bral by som povedzme nieco ako vak na snowboard (akoze na jazdenie, nie na ulozenie boardu:D)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No skus si nieco vybrat tu: link
O ochrannej funkcii batohu vacsinou dost dobre vypoveda hmotnost ;)
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

Ja pouzivam Burton DJ Bag je prakticky, 29L, osvecil sa mi ako prirucna batozina do lietadla zmesti sa don kopec hovadin
Napísať odpoveď