ako a po akej dobe ste povedali partnerovi, ze ho lubite...?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Začiatok Konca
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Digital napísal:siedmi den :) a je to skutočne lubenie :)
Keď to cítiš..a bolo to opätované..môže to byť neskutočné?.. :?

//edit:ale to potom niesú ľudia,ale ku*vi..doslovne.Neviem si predsativť,že by som "ľúbil kvôli sexu"..to je kravina.. :roll:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

ZitePunkom napísal:Keď to cítiš..a bolo to opätované..môže to byť neskutočné?.. :?
Nie :) ale poznam aj takych ktorí "lúbia" koli sexu :?
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

no to hej...aj takí su...a ešte nechápem také dievčatá ale aj chlapcov ktorí ti nemajú problém povedať že ťa lúbi(nemusí to byť len koli sexu) a prejde za roh a je s druhým..proste..socky :wink:
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

turtlak69 napísal:kedy? dostatocne skoro na to, aby som tym pokazil viacej ako ziskal. nebolo to totiz vzajomne. uz nikdy nepoviem tie dve carovne slovicka ako prvy aj ked budem mat hroznu chut to povedat. niekedy je lepsie kusnut si do jazyka. tento krok uz ako prvy nespravim.
a ako dlho ste spolu chodili....???

som sa s kamaratkou rozpraval, ze ona tiez nechala svojho priatela koli tomu, ze ho nelubila az tak moc ako on ju, aj ked ho lubila....hmmm... zenske su zvlastne v takychto veciach... a za to vsetko mozu dementne telenovely a romanticke filmy... :?
ven0m
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ven0m »

Ja som to povedal este predtym ako sme zacali spolu chodit, co ona nechcela ani :) a sme spolu uz 4 roky :-D
marťan
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa marťan »

Vôbec si nepamätám kedy a podľa mňa je to jedno :D hlavné je že si to vieme povedať aj po 3rokoch :)
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

addictor napísal:a ako dlho ste spolu chodili....???

som sa s kamaratkou rozpraval, ze ona tiez nechala svojho priatela koli tomu, ze ho nelubila az tak moc ako on ju, aj ked ho lubila....hmmm... zenske su zvlastne v takychto veciach... a za to vsetko mozu dementne telenovely a romanticke filmy... :?
- s tymi telenovelami to asi bude pravda zboznujem dovod rozchodu ze rozideme sa preto ze ty ma lubis viac ako ja teba :x to co je za blbost...

- ja si ani tiez velmi nepametam kedy to hovorim ale vzdy sa snazim to hovorit do oci a nie cez smsku alebo cez net (stalo sa aj take ale iba raz a do dnes to nieje v podstate ukoncena vec) a len vtedy ked mi je dobre a vidim ze aj mojej partnerke (nie rovno pri sexe - to ma zalubu jedna moja znama ta pri sexe s jej priatelom toto slovne spojenie pouzije asi aj 100x :D )

- inak radsej pockat ako to prenahlit podla mna, ak sa mate radi tak sa nestane nic ked sa s tymto vyjadrenim pocka ale na zaciatku vztahu to moze dopadnut nie najlepsie a dievca sa moze zlaknut ...
Jake44
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Jake44 »

Lord ANAKIN napísal: - s tymi telenovelami to asi bude pravda zboznujem dovod rozchodu ze rozideme sa preto ze ty ma lubis viac ako ja teba :x to co je za blbost...

- ja si ani tiez velmi nepametam kedy to hovorim ale vzdy sa snazim to hovorit do oci a nie cez smsku alebo cez net (stalo sa aj take ale iba raz a do dnes to nieje v podstate ukoncena vec) a len vtedy ked mi je dobre a vidim ze aj mojej partnerke (nie rovno pri sexe - to ma zalubu jedna moja znama ta pri sexe s jej priatelom toto slovne spojenie pouzije asi aj 100x :D )

- inak radsej pockat ako to prenahlit podla mna, ak sa mate radi tak sa nestane nic ked sa s tymto vyjadrenim pocka ale na zaciatku vztahu to moze dopadnut nie najlepsie a dievca sa moze zlaknut ...
Ja si tiez myslim ze ten dovod je strasna somarina. Ako myslim si ze vzdy vo vztahu jeden z partnerov toho druheho lubi viac ale ten rozdiel je minimalny a okrem toho si myslim, ze dovod na rozchod by som skor mal keby som bol ja ten co lubi viac a jednoducho by som citil, ze ma dotycna uz nelubi tak aby sme mohli nadalej zotrvat vo vztahu...[/quote]
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

ludia to vobec nieje somarina je to vyhovorka jednej strany ako sa s toho vyzut..ako taka ista ze "aby som ti neublizila" a podobnosti
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

Bol to necely mesiac a asi tak ze sme sedeli ona tukala nieco do telefonu a len mi ho podala a tam bolo napisane "Lubis ma?" no na to som jej odpovedal ano a velmi... :smt057 , mozno trochu detinske, ale mne sa to pacilo :oops:
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

hmmm...ja som to urobil asi po tyzdni :) a bol som si tym isty...a uz sme spolu 4 roky a stale to tak citim :)
lienka557 :aasmile6:
Lord ANAKIN
Professional
Professional

teraz si to trafil ale trebalo by na to vymysliet nejaky dobry proti argiment ze ked uz tak nech je dievca kreativne a vymysli nieco ine :lol:
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Po prvom 15 minotovom bozku, som proste jak sme sa od seba oddelili tak proste takmer so slzami stastia som jej povedal ze ju lubim. A ten pocit ked mi povedala ze aj ona mna sa neda opisat. Strasne rad spominan na ten vecer :)
jerik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerik »

hm zaujímavá téma. Ja si na to vôbec nepamätám,kedy to bolo prvý krát. U nás nebolo treba slová.... :oops: A ani teraz si to nejak často nehovoríme, proste to vieme. :wink:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

po troch tyzdnoch myslim a nezda sa mi to skoro lebo som to tak citil
//lord anakin : teoreticky ano
Lord ANAKIN
Professional
Professional

pinacolada napísal:po troch tyzdnoch myslim a nezda sa mi to skoro lebo som to tak citil
- v podstate ked to tak clovek citi a je si tym istym nemusi prejst ani hodina ....
Harlequin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Harlequin »

no par tyzdnov to bolo no... 8) :oops:
puzzle
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa puzzle »

"lubim ta" sa neplanuje, proste, ked to ma prist tak to prijde, ked to budes chciet a citit, povies to. Druha moznost je, ze to povie ten druhy skor a bud to zopakujes, alebo nie, pretoze to tak necitis. :)
Spojenie "lubim ta" je silne slovo, nikdy ho nehovor zbytocne, casto, pretoze moze prestat mat to caro jedinecnosti, ci uz pre teba, ale aj pre toho druheho. Pouzi ho vtedy, ked to citis. Moj nazor.
majooo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majooo »

Tak aj som to svojej drahej povedal po 3mesiacoch a moja milá mi to povedala po 4mesiacoch...teraz sme spolu siedmi mesiac
PapekZ
Novice
Novice

Príspevok od používateľa PapekZ »

Ja to zaujímavá téma, ktorá ma prinútila zamyslieť sa. Kedy som povedal svoje prvé ľúbim ťa si naozaj nepamatám ale kedy som povedal milujem ťa áno. Bolo to presne po troch mesiacoch ako som sa zoznámil s dievčinou u kamaráta na chate. Zaujímave je, že keď sa teraz zamyslím aké som prežíval pocity viem, že som ju nemiloval. A tú ktorú áno tak tej som to nepovedal nikdy. :x
Napísať odpoveď