Minusy MS Germany 06
-
theBliZZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
pani Poll a Ivanov ukoncili karieru takze uz na MS urcite nebudu. Poll si chybu priznal a ukoncil karieru a o Ivanovovy som iba pocul ze ukoncil. A taktiez suhlasim s nazorom ze futbal patri Afrike a Juznej Amerike. U Africanov je to veeelmy o kondicke, dokazu toho nabehat dost velamarosko1991 napísal:...pani ako Poll, Ivanov by nemali na MS co robit !
Ano, keby sme boli v Afrike tak sme tamTomasd napísal:blbe je ze kvalifikacia je rozdelena na kontinetylebo potom mame napr. my mensie sance ako ja neviem africania
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Negativa MS...Su to moje tretie majstrovstva, ktore som mohol zhliadnut cele a vnimal som ich
, a ak mozem porovnavat tak boli neskutocne nudne. Nad vsetkym tu vyhrala taktika, preto aj Africke ci Juhoamericke timy tak rychlo skoncili. Pripadalo mi to, akoby sa z hry vytratila vsetka radost a myslienka, mal som casto pocit, ze timy maju kazdy jeden krok dopredu predpisany trenerom. Cize ak ste ako Ladislav Borbely a bavi Vas "vysoko takticky vyspely vykon" boli to MS pre vas, no pre ostatnych asi sklamanie.
Dalej ma sklamalo filmovanie u Europskych timov ( hl. Portugalsko, Taliansko...). na moje podivenie Juhoamericania sa tohto viacmenej vyvarovali. U jednotlivcov v tomto smere vedu Deco, Figo, Ch. Ronaldo a na och urovne stupol ( ci klesol?) aj Henry po tom, co predviedol v osem finale prot Spanielom.
A dalsie sklamanie boli rozhodcovia, ktori sa nevyvarovali chyb a teda v tomto smere oproti MS 2002 teda velky krok nenastal. Ci uz absolutne nezvladnutie zapasu ( Holandsko-Portugalsko), zle prepocitanie zltych kariet...vsetko sme tu mali. A hlavne vdaka rozhodcom bola hra nudna, nesulada, kuskovana...Rozhodcovia boli prilis uskostlivi, a ak k tomu priratame predchadzajuce veci, teda zvysene mnozstvo filmovania, spoliehanie sa na goly zo standardnych situacii...proste pre mna bol tento turnaj jedno velke sklamanie.
Dalej ma sklamalo filmovanie u Europskych timov ( hl. Portugalsko, Taliansko...). na moje podivenie Juhoamericania sa tohto viacmenej vyvarovali. U jednotlivcov v tomto smere vedu Deco, Figo, Ch. Ronaldo a na och urovne stupol ( ci klesol?) aj Henry po tom, co predviedol v osem finale prot Spanielom.
A dalsie sklamanie boli rozhodcovia, ktori sa nevyvarovali chyb a teda v tomto smere oproti MS 2002 teda velky krok nenastal. Ci uz absolutne nezvladnutie zapasu ( Holandsko-Portugalsko), zle prepocitanie zltych kariet...vsetko sme tu mali. A hlavne vdaka rozhodcom bola hra nudna, nesulada, kuskovana...Rozhodcovia boli prilis uskostlivi, a ak k tomu priratame predchadzajuce veci, teda zvysene mnozstvo filmovania, spoliehanie sa na goly zo standardnych situacii...proste pre mna bol tento turnaj jedno velke sklamanie.
-
Sagittarius
Guru