Zijes sam/s rodicmi/s rodinou?
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
Uz daaaavno bez rodicov!
S muzom a muzikom (rozumej s mojim drahym a drahym synkom). Zeby som tu bola najstarsia??? 
No u nas je teraz ohen na streche, ja aj otec sme pohadani s mamou. Otec pretoze mama chcela vyhodit zehlicku, ktoru otec pouziva (ako je stara ale stala asi 30k, pretoze niekedy s tym mama podnikala) no a ja som preto, lebo raz ked som bol vypisany sa ma spytala ze ci som sa nieco ucil v ten den, a ja ze ANO (ako fakt neklamem, ucil som sa) a ona hned z fleku:"Len sa neuc" ako vtedy nervy do mna vosli tak som chytil najblizsie co bolo (jej cigarety) a hodil som to von oknom.
Je to uz viac nez mesiac co sa nerozpravame, ako mne to aj vyhovuje pretoze nemusim pocuvat jej reci, ale otca to kusa trapy, pretoze ona vsade dookola rozkrykuje ze my dvaja sme zli, ze my sme urobili chyby, prekruca fakty tak aby ona z toho vysla ako cista svatuskarka a kvoli tomu otec pred rodinou vyzera cudne.
Co by ste robili na mojom mieste?
//MOj vztah nerieste, men to vyhovuje aspon mam od nej pokoj pred maturami, skor ide o otca.
Je to uz viac nez mesiac co sa nerozpravame, ako mne to aj vyhovuje pretoze nemusim pocuvat jej reci, ale otca to kusa trapy, pretoze ona vsade dookola rozkrykuje ze my dvaja sme zli, ze my sme urobili chyby, prekruca fakty tak aby ona z toho vysla ako cista svatuskarka a kvoli tomu otec pred rodinou vyzera cudne.
Co by ste robili na mojom mieste?
//MOj vztah nerieste, men to vyhovuje aspon mam od nej pokoj pred maturami, skor ide o otca.
žijem s rodičmi, keďže som len 2.r na SŠ, ktorú mám nedaleko...
rodinný stav pekne na kok, sestra robi "blbosti" (osobne by som takéto dieťa nechcel, poslal by som to niekde na prevýchovu), ja to počúvam a vychádzam z toho ja ten zlý, lebo ako to už býva, mladšia rozmaznaná sestrička, tej sa všetko prepáči... v rodine vládne nervozita, rodičia všetko zvalujú jeden na druhého, kde spravili chybu vo výchove
Potom je tú staršia sestra, s ktorou vychádzam vpohode... občas nejaké škriebky, ale tak to je klasika...
rodinný stav pekne na kok, sestra robi "blbosti" (osobne by som takéto dieťa nechcel, poslal by som to niekde na prevýchovu), ja to počúvam a vychádzam z toho ja ten zlý, lebo ako to už býva, mladšia rozmaznaná sestrička, tej sa všetko prepáči... v rodine vládne nervozita, rodičia všetko zvalujú jeden na druhého, kde spravili chybu vo výchove
Potom je tú staršia sestra, s ktorou vychádzam vpohode... občas nejaké škriebky, ale tak to je klasika...
-
existpierre
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
po rozvode rodicov sme zili seci pokope asi rok -> peklo. Potom sa foter nastahoval k priatelke, mama rekonstruovala zchatraly dom a byva tam so segrou a priatelom. Ja uz byvam sam 2 roky, ten klud vam vsetkym prajem. Horsie ale je, ze ked niekto pride na navstevu a ste zvyknuti na tu samotu, casom je to na zosalenie. Veci na inom mieste, obcas po segre bordel a tak. No zase niekedy uz clovek potrebuje spolocnost 
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa: