100% sustredenie
100% sustredenie
Poradte pls ako sa 100% sustredim na zapas viete psychika hra velku rolu v sporte a ja neviem proste na treningu ked hrame futbal ide mi bavim sa futbalom a vsetko mi vychadza dovolim si aj zlozitejsie klucky proste bavim sa a vychutnavam si to ale pride zapas a akoby som vsetko zabudol bojim sa spravit lahsiu klucku loptu davam rychlo od nohy a nevychutnavam si to cakam kedy sa to vsetko skonci nechapem pretoze futbal ma bavi neviem ci je to v sustredeni sa alebo v com a to len teraz tuto sezonu ako som prisiel k starsim som skoro najmladsi a ja neviem minulu sezonu mi islo bavil som sa hrou chutil mi ten futbal ale teraz dako to neviem prekonat pls poradte mi co by som mal robit??
ako dlho hras futbal a na akej urovni??? lebo mne sa to v zaciatkoch tiez stavalo. Hraval som za ziakov ruzomberka a neskor sa mi to stalo aj v horskej 1. triede, proste uz v ten den zapasu mi behali zimomriavky atd. Ale cim dalej som hral tym to prestavalo, nato nie je iny recept, len to ze skus aj tak nieco urobit a ked ti to vyjde tak ti to uz pojde samo podla mna teda
-
Rammer
Light Professional
Skus Silvovu metodu
-
Začiatok Konca
Professional
Ja som to mal tiež..ale len prvé zápasy..Hrám volejbal za mužov(tiež 2.ligu)Ide o to,že ako náhle vídeš na ihrisko..si tam pre niečo..máš svoju úlohu..a ostatná hráči na Tebe visia..ak zliháš,môžeš potiahnuť celý tím. Ale ak vídeš na ihrisko, tak si mysli, že si najlepší na svete..a si malý boh. Nič v tom nieje..len seba dôvera. Ak si nebudeš veriť..nebude Ti veriť nikto..a budeš len ohrievať lavičku..