Fable 2
-
lekoklatik
VIP
Fable 2
Dovi
Dopo
Tak toto presti vsetko co teraz existuje... Nenormalny maniaci... Uz len jednotka bola uzasna...
Tento clanok stoji za precitanie od vrchu, po spodok...
http://games.tiscali.cz/previews/fable2/index.asp
Budem sa tesit...
Budem si setrit...
Dopo
Tak toto presti vsetko co teraz existuje... Nenormalny maniaci... Uz len jednotka bola uzasna...
Tento clanok stoji za precitanie od vrchu, po spodok...
http://games.tiscali.cz/previews/fable2/index.asp
Budem sa tesit...
Budem si setrit...
-
lekoklatik
VIP
jasne tesim sa...jednotka bola...dobra -nic viac
pametam si aka revolucia to mala byt ooo tazke "volenie" medzi zlom a dobrom a neviem ake vseliake vymozenosti pritom v praxi to bolo aspon teda premna po tych vsetkych sluboch dost suche:) obycajna arkadovka s rpg prvkami - ale ako nechapte ma zle bavilo ma to
presiel som to za par vecerov -kratke-arkadove-lahke-linearne -takto by sa dala charakterizovat jednotka... ALE o tom co som pocul o dvojke:))) tak to si neham lubit 
Jednotka bola namakana ale nebola tam ani polka toho co autori naslubovali pretoze este k tomu nebolo vela vymozenosti ale aj tak bola paradna!!!A co sa tyka dvojky vraj ma byt viac ako naslubovali v jednotke a vraj to tam vsetko je!!Takze pokial nebude na PC tak idem setrit na XboxKelko napísal:jasne tesim sa...jednotka bola...dobra -nic viacpametam si aka revolucia to mala byt ooo tazke "volenie" medzi zlom a dobrom a neviem ake vseliake vymozenosti pritom v praxi to bolo aspon teda premna po tych vsetkych sluboch dost suche:) obycajna arkadovka s rpg prvkami - ale ako nechapte ma zle bavilo ma to
presiel som to za par vecerov -kratke-arkadove-lahke-linearne -takto by sa dala charakterizovat jednotka... ALE o tom co som pocul o dvojke:))) tak to si neham lubit
-
lekoklatik
VIP
Podobnu hru nepoznam... Carovat mozes aj v Heroes alebo trapnom Warcrafte... Tu slo o viac nez carovanie... Celkova hra bola ziva...Opak napísal:ja to teraz drtim ale táto hra ma fakt dostala...![]()
ozaj neviete ešte o nejakej hre podobnej fable?
aby som tam mohol byt mag,carovat atak....
inač sa teším na dvojku
-
Sokolik969
Medium Expert
Fable je jednoznacne jedinecna hra sama o sebe..ked som ju hral prvy krat tak som pri tom stravil aj pol dna a druhy krat ked som to drtil s cestinou tak ma to bavilo ovela viac...taku asi ani nikde nenajdete...Fable 2 bude pecka a ak to nevynde na PC tak asi budem uvazovat o kupe Xboxu len kvoli tejto hre
-
lekoklatik
VIP
nieco o pc verzii ale ked aj tak pochybujem ze to vide
//piton: najvecsi slovencinar s tebe je
btw: neovlada kazdy gramatiku ako ty (vynimka)
btw bolo by dobre keby to vyslo na pc 1 sa mi pacilaMajitelia Xbox 360 sa o skutočných kvalitách titulu budú môcť presvedčiť v roku 2008, čo sa týka ostatných platforiem, situácia je zatiaľ veľmi nejasná. Šéf Lionhead sa vyjadril, že sa chce zamerať prvotne na jednu verziu a tú zvládnuť dokonale, a až potom do úvahy prichádzajú iné formáty. Pri predpokladaných kvalitách Fable 2 by však bolo veľkou škodou, keby si tento nádejný skvost nemohla zahrať čo najširšia skupina hráčov.
//piton: najvecsi slovencinar s tebe je
btw: neovlada kazdy gramatiku ako ty (vynimka)
-
Sokolik969
Medium Expert