Cviky na brusne svaly

O športe...
Holubar
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

hehe,bude treba nieco doplnit do nazvu.
Ja mam teraz 37 aj nieco,ale ruky ma az tak moc netrapia, ja sa musim cely nejako zvacsit :)
Victor12
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Victor12 »

brusasky a sklapacky
mauec
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mauec »

denne zabehnem cca 500 metrov a dam si 50 brusakov...ale beham vecer aj brusaky vecer robim....kto by mi vedel povedat priblizne za aky cas uvidim nejake vysledky?
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

500 metrov? To si sa asi pomylil, nie?

Brusaky a veskere cviky na spevnenie strednej casti tela nie su vsetko... pokial chces mat vyrysovane brucho, treba tiez upravit zivotospravu kvoli ukladaniu sa tukov a tiez sa neprezierat, aby si nemal roztiahnuty- vypuceny zaludok jak balon. Poniektori samozrejme maju taky metabolizmus, ze mozu zrat cokolvek a tuk sa im uklada len minimalne, no to su v tomto konkretnom pripade skor stastlivci.
kwn
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kwn »

ja hravam denne asi tak cca 5 hodin basket kde stale behas skaces a podobne vecer si das par bruskaov cca 2x50 a mas a najlepsie je pracovat na bruchu cez zimu aby si sa v lete ukazal :P
anonimous22
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa anonimous22 »

mam podobny problem a zacal som chodit do fitka.
tuk z brucha neriesia brusaky, ale strava a pohyb.
ja to riesim ovsenymi vlockami a stac. bicykelom, doplnam brusakmi.
hlavne vyradit alkohol!!!

zabera to :shock:
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mistr.Bombastik...1x »

Najlepšie pri masturbacii napinaš sa a o 2 roky maš vysledok ale každy deň aspoň 2 krát.
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

Mistr.Bombastik...1x napísal:Najlepšie pri masturbacii napinaš sa a o 2 roky maš vysledok ale každy deň aspoň 2 krát.
tak toto bolo ako do vetra,ale dobre

brucho je velmi velky problem myslim,ze skoro u kazdeho,tam zabera len denne ho trapit,a fakt ta strava to je nakladne,a ti ktori pracuju uz,podotykam,nerentabilne,vsak casom deti uvidite
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

myslim ze uz tu bola podobna tema a do tej som pisal
brusaky, skracovacky, tiez je dobre na hrazde a dvihat nohy a potom je super vec roller (zvikli to predavat v teleshopingu)
zalezi aj od toho ako robis tie brusaky a ake serie a opakovania, ale ak mozem poradit mal by si to kombinovat s ostatnymi cvikmi, ak xhxes nieco vidiet
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

last_knight napísal:myslim ze uz tu bola podobna tema a do tej som pisal
brusaky, skracovacky, tiez je dobre na hrazde a dvihat nohy a potom je super vec roller (zvikli to predavat v teleshopingu)
zalezi aj od toho ako robis tie brusaky a ake serie a opakovania, ale ak mozem poradit mal by si to kombinovat s ostatnymi cvikmi, ak xhxes nieco vidiet
Si myslim ze na bruchu treba pracovat dost dlho ak chcem vidiet nejaky vysledok kazdy z tachto cvikov praktizujem ale stale mi robi problem vyrisovat posledny par tehliciek :(
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

ja si zvacsujem svaly uz len krusovicami 12tkou alebo bazantom popripade vynimocne starobrnom... :D
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

deblasco napísal:ja si zvacsujem svaly uz len krusovicami 12tkou alebo bazantom popripade vynimocne starobrnom... :D
Dobra vec na zvacsenie objemu brucha. A ked vynajdes sposob ako aj vyrysovat nevahaj a hod ho sem. :wink:
Sato42
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Sato42 »

tri krat do tizdna davam vyse 100 brusakov, cim dalej tym viac (dnes 140:P) ale na sikmej lavycke dolu hlavov. Je to o kus narocnejsie. Len nedavno som zacal, takze samozrejme vysledok este nieje vidno, no verim ze mi to daco pomoze... S nejakov dietov alebo odmedozvanim sa mi zacat velmi nechce, skor radnsej pridam dalsie cviky... A co sa tyka behania, cez leto som zo 3-4 tyzne intezivne chodil na bike, no efekt nulovy, teda na bruchu, kondycku mam ako hovado :P.
Mimochodom aky je rozdiel medzi brusakmy, skalpackami, sracovackami. Nieje to nieco velmi podobne?
odpor14
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa odpor14 »

No ja robievam brusaky a na hrud si polozim 15Kg kotuc a zabera to dost dobre mozem potvrdit
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

odpor14 napísal:No ja robievam brusaky a na hrud si polozim 15Kg kotuc a zabera to dost dobre mozem potvrdit
Myslim si ze 15kg je velmi velka zataz. Aspon na mna. Dobre dokazem precvicit brucho aj bez neho.
odpor14
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa odpor14 »

pHysIQ napísal:Myslim si ze 15kg je velmi velka zataz. Aspon na mna. Dobre dokazem precvicit brucho aj bez neho.
no ak necvicievas pravidelne tak to chapem ale tak da sa to aj s mensou vahou napr 5 Kg myslim ze to by si zvladol a bolo by to ucinnejsie..podla mna
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baciiik »

Ja som nikdy moc nesvicil len tak trusoku len som jazdil dlho na bajku 3roky dozadu a jak som stale skakal na bajku tak sa mi same spravili brusne svali resp(kocky). :-)
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SpermoS »

Kód: Vybrať všetko

http://www.eas.com/training/animations.asp
Na tejto stranke najdes civk na kazdu cast.Aj tie brusaky...mozno ti to pomoze 8)
loton2
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa loton2 »

no akoze nic v zlom ale 50denne je trosku malo nie ? ked spravis tak 200 kazdy druhy den tak potom uvidis...ale pravidelne

// ja som zas zacal pravidelne chodit do posilky...asi tak 3x tyzdenne..denne spravim, 200 brusakov a zabehnem cca asi 1,5 km ..5x okolo ihriska..zacal som pred dvoma tyzdnami..ked budu vysledky ddam vediet
McGee
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa McGee »

ja cvicim brucho uz 2 mesiace.mal som tam dost tuku ale uz konecne zacina aj nejaka ta tehlička ukazovat.cvicim 3x do tyzdna 4 serie brusakov po 20 z toho 2 do stran,4 serie predkopavanie noh(12 opakovani) a nakoniec stahovanie kladky s najvacsou zatazou aku znesiem(3 serie a kolko spravim)
Napísať odpoveď