Taaaaaakze.
Nejdem rozprplavat o com je ReadyBoost vo Windows Viste.
Je to akesi rozsirenie pamate pocitaca za pomoci USB klucu s tym ale ze sa to nevyuziva ako doplnok k RAM. Uskladnuju sa tam niektore data ktore by sa inak swapovali na disk.
Kecy o tom, ze taketo USB riesenie nemoze byt rychlejsie ako swapovanie na disk si nechajte pre ine topicy.
Mna zaujima, ci ReadyBoost niekto skusal s USB klucom, ktory tuto technologiu podporuje a aka je podla vas zivotnost takehoto USB kluca, ktory je neustale pod palbou r/w operacii... ?
ReadyBoost, Windows Vista a USB kluce
ech, nieco ako Expertiada sa na hojku neplanuje spustit? Par adeptov by som uz nasiel 
ad "nejdem rozpisovat co je readyboost" ... stalo sa
K tomu efektivnemu vyuzivaniu ReadyBoost. Pri beznom pouzivani na PC s aspon 2GB RAM nema readyboost ziaden zmysel, ak teda nevyuzivas aplikacie ktore vedia vyuzivat a aktivnejsie pracovat s vacsim mnozstvom RAM. Teda ma ReadyBoost najma zmysel v pripade PC s 1GB RAM (nedajboze este menej).
Co sa vydrze tyka - je to chip, nie moc odlisny od tych co sa pouziva aj v SSD diskoch, a dal by sa ciastocne prirovnat aj k cipom pouzivanych u RAM (aj ked tam sa to v pamati po strate napatia neuchova). Naozaj nevidim dovod, preco by sa taky chip mal nejakym sposobom opotrebovat nedajboze znicit, takze z tohto by som si tazku hlavu nerobil.
ad "nejdem rozpisovat co je readyboost" ... stalo sa
K tomu efektivnemu vyuzivaniu ReadyBoost. Pri beznom pouzivani na PC s aspon 2GB RAM nema readyboost ziaden zmysel, ak teda nevyuzivas aplikacie ktore vedia vyuzivat a aktivnejsie pracovat s vacsim mnozstvom RAM. Teda ma ReadyBoost najma zmysel v pripade PC s 1GB RAM (nedajboze este menej).
Co sa vydrze tyka - je to chip, nie moc odlisny od tych co sa pouziva aj v SSD diskoch, a dal by sa ciastocne prirovnat aj k cipom pouzivanych u RAM (aj ked tam sa to v pamati po strate napatia neuchova). Naozaj nevidim dovod, preco by sa taky chip mal nejakym sposobom opotrebovat nedajboze znicit, takze z tohto by som si tazku hlavu nerobil.