shop s bielymi tricka
-
Hip-hoper
Star
- Kontaktovať používateľa:
shop s bielymi tricka
nazdarek, neviem ci to tu uz nebolo, ale nevedel som to najst. Hladam shop, kde predavaju alebo kde by mi usili tricka s kratkym rukavom (jednofarebne - biele, cierne...) ide o to, aby tie tricka boli XXL a velmi velke, najlepsie by bolo neco na vychode
vdaka vsetkym
vdaka vsetkym
-
Point
Professional
skor sa zamysli..kolko mas rokov? dobre vies, ze takyto styl obliekania ti nevydrzi do konca zivota..zacni sa obliekat normalne.. koli comu ta nebudu musiet vyhodit z prace, koli comu sa nebudes musiet hanbit vyjst na ulicu ked vyrasties.. neber to ako urazku abo nieco..hovorim z vlastnej skusenosti
v tvojom prispevku nevidim vobec ziadny zmyselPoint napísal:skor sa zamysli..kolko mas rokov? dobre vies, ze takyto styl obliekania ti nevydrzi do konca zivota..zacni sa obliekat normalne.. koli comu ta nebudu musiet vyhodit z prace, koli comu sa nebudes musiet hanbit vyjst na ulicu ked vyrasties.. neber to ako urazku abo nieco..hovorim z vlastnej skusenosti
ale prestan... jeho vec co nosi a co sa mu paci, ja osobne sa necitim napr. dobre v malych trichack, pripadam si ako gay.Point napísal:skor sa zamysli..kolko mas rokov? dobre vies, ze takyto styl obliekania ti nevydrzi do konca zivota..zacni sa obliekat normalne.. koli comu ta nebudu musiet vyhodit z prace, koli comu sa nebudes musiet hanbit vyjst na ulicu ked vyrasties.. neber to ako urazku abo nieco..hovorim z vlastnej skusenosti
na slovensku (konkretne KE) som nevedel najst vhodne tricko cisto biele... jedine Brooklyn, ale tam nemaju cisto biele a dost drahe (aspon na tu kvalitu, niektore maju kvalitne a drahsie, niektore drahsie a nekvalitne)... najlepsie podla mna niekde z USA ak by ti mal kto poslat, alebo tak... popr. sa popytat niekde po meste, kde byvas...Pimp_C napísal:point nahod svoje buzna tricko, obtiahnute gate a pochoduj dalej...
Na slovensku take tricka nekupis, resp. kupis ale po oprati sa zoseru.....jedine nemecko, usa, z nemecka naj kvalita
-
Point
Professional
cicka je videt, ze ma anozaj velmi nepoznas.. po 7mich rokoch menim satnik .. na mna to prislo vekom ..mozno to raz pride aj na vas, mozno nie.. ale ja uz sa v sirokych teplakokoch necitim dobre..aj ked pohodlne.. tricko si stale kupim trosku vacsie nech nemam problem s dychanimPimp_C napísal:point nahod svoje buzna tricko, obtiahnute gate a pochoduj dalej...
k topicu.. neviem kde byvas nejako si to nepamatam .. ale u nas v BA je strasne vela "gunit gangsta bling bling obchodov" u vas taky nie je? ak nie..nestalo by zato spravit si sem vylet? teda ked si z nejakeho vzdialeneho mesta tak ani nie..to bol len navrh
z NewYorkeru a Kenvela, tam su mi tricka strasne obtiahnute pre mna... ak chcem cisto biele, musim nejaky cinakYoung K' napísal:ja kupujem velke tricka (cize nase XXL) asi tak kazdu tretiu navstevu obchodu typu NewYorker, Kenvelo a tak.. ale tak to je take ze vacsi priemer... velke velke tricko u nas nezozenies.. mne ich tatko doviezol dve z Londyna..
presne tak .2Pacaveli napísal:z NewYorkeru a Kenvela, tam su mi tricka strasne obtiahnute pre mna... ak chcem cisto biele, musim nejaky cinak
idem do obchodu či už kenvela abo tak a trička pre desaťročné deti tak isto aj mikiny.rukáv mi už končí pomaly pri lakti..ja sa v tom proste necítim dobre a pripadám si jak ******/gay.
tak isto aj rifle..jeden kamarát so strašne obhajuje kvl a ja tam idem a neviem si nič vybrať rifle uzke,obtiahnute proste fuj.ani drep v tom nespravim..
rifle si kupujem bud i cinana alebo nieco ako hypernova kde zozeniem xxl a podobne
tricka ešte horšie..na seba nezoženiem ani za boha...minule som v jednom čínanovy objavil také fajnovy tak som si kupil hned 2 roznych farieb..to je strašné
// ja mám 193 takže.......a v uzkam jednak vyzeram jak debil a za druhe sa v tom necitim dobre
no vies je to tak bol som za starkou v USA a tam skoro v kazdom shope je vsetko siroke tak tam som si nakupil veci hlavne nejlepsie rifle su P.Miller ak budete chciet tak vam s nich urobim foto .... a triciek tam tiez maju do aleluji tak ak mate peniaze tak tam chodte a ked nie tak vam zostava jedine RIZAOpak napísal:presne tak .
idem do obchodu či už kenvela abo tak a trička pre desaťročné deti tak isto aj mikiny.rukáv mi už končí pomaly pri lakti..ja sa v tom proste necítim dobre a pripadám si jak ******/gay.
tak isto aj rifle..jeden kamarát so strašne obhajuje kvl a ja tam idem a neviem si nič vybrať rifle uzke,obtiahnute proste fuj.ani drep v tom nespravim..
rifle si kupujem bud i cinana alebo nieco ako hypernova kde zozeniem xxl a podobne
tricka ešte horšie..na seba nezoženiem ani za boha...minule som v jednom čínanovy objavil také fajnovy tak som si kupil hned 2 roznych farieb..to je strašné
// ja mám 193 takže.......a v uzkam jednak vyzeram jak debil a za druhe sa v tom necitim dobre