taktovanie AMD 3800 X2

Pretaktovanie, rady, tipy, screenshoty...
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

taktovanie AMD 3800 X2

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Cawte nepoznate niekto taky dobry program ako AMD OverDrive? som myslel ze mi to pojde nataktovat cez to ale nemam ten novy chipset 790 tak ma to dalej ani nepusti...
nechcem taktovat cez BIOS chcem taky program ako hento ze taktnem a rovno mi to otestuje teplotu a stabilitu :? poznate nieco podobne???
Dik za odpovede 8)
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa satelitik11 »

ja by som tiez chcel poprosit nejaky navod na pretaktovanie tohoto procesora ... kolko s toho mozem vytiahnut ? mam originalny Fan ... ddr 2 corsair Twin2x 800mhz 2*1Gb , Asus 7950gt+zalman , Fortron Blue storm 2 400W ...cip set nejaky Nforce neviem momentalne pretoze mam v p* disky ale ten procak by som fakt chcel kusok vytiahnut bo teraz to bezi na biednych 2,02Ghz..dakujem
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

satelitik11 napísal:ja by som tiez chcel poprosit nejaky navod na pretaktovanie tohoto procesora ... kolko s toho mozem vytiahnut ? mam originalny Fan ... ddr 2 corsair Twin2x 800mhz 2*1Gb , Asus 7950gt+zalman , Fortron Blue storm 2 400W ...cip set nejaky Nforce neviem momentalne pretoze mam v p* disky ale ten procak by som fakt chcel kusok vytiahnut bo teraz to bezi na biednych 2,02Ghz..dakujem
na 2.4GHz so zakladnym chladenim bez problemov a s lepsim chladenim das aj 2.8GHz a da sa dat aj viac ale tam sa uz nemusi chovat tak stabilne
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

- mam prestne rovnake cpu ... len ramky este ddr1(4x512)a grafiku X1950PRO 256MB zdroj ani neviem ale o ten by som sa nebal ...

- len tak pri pokusoch taktovania ceu jednu utilitku som ho zacal dvihat s prostredia winu co je take dost o nicom taktovanie a na 2300 isiel este ako tak potom som mu prikuril 2600 a restartlo komp :D normalne som sa zlakol lebo najprv som mal pocit ze to ani nic nerobi ze si ten soft si zo mna srandu .... ale po tom restarte mi vsetko jedno nebolo ...

- ale hlavna otazka znie co to pomoze taketo pretaktovanie niekedy som bol do toho zazraty aspon v tom ze som to chcel urobit a daco som okolo toho aj pocital ale realne vyuzitie by som povedal nieje vysoke ked to porovnam na ukor toho ze sa mi zdvihne teplota a to nielen na procaku ale o niekolko stupnov aj cely system a to znamena vyssie opotrebovanie komponentov ... radsej by som siel cestou doladenia systemu , povypinania zbytocnych sluzieb a aplikacii pri nabehu systemu , pravidelna systemova udrzba a aspon raz za rok aj prachu sa zbavit a musi to ist poriadne ...
Napísať odpoveď