Hojko: Neplánujem budúcnosť, nerobím si plány, ako bude...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
myslel som na inych strankach a tak... a jasne od kamosov... z googla som nasiel odkaz na hojka mozno 2x v zivote ale to je jedno...Šu-Do napísal:ma.. ked si neni prihlaseny..
btw: zive.sk
Užívatelia zaslali celkom 790015 príspevkov
Je tu 84191 registrovaných užívateľov
=>9,38 prispevku na usera
hojko.com
Užívatelia zaslali celkom 502276 príspevkov
Je tu 19430 registrovaných užívateľov
=>25,85 prispevku na usera...
neda sa povedat ze sme vacsie, ale aktivnejsie urcite
-
audiotrack
VIP
nordkapp_pb napísal:popravde ja vacsie slovenske diskusne forum nepoznam ... je sice vela popularnych for .. ale vacsinou warezove a diskusia na nich stoji za holy johnson ...
audiotrack napísal:no tak napríklad forum.zive.sk má 84189 registrovaných užívateľov
kto povedal že to porovnávam? iba písal že väčšie nepozná tak som mu jedno z tých väčších ukázalheker napísal:Porovnavat zive si post fora kde za tym stoji velka firma, velky portal, velka reklama a v neposlednom rade velke peniaze je trochu rozdiel.
-
jin
VIP
VyrastrovanýFrikso napísal:V reflexe
Inak fajn rozhovor, len otázky boli strašne suché, ale čo narobíme. Je to fajn pre zviditeľnenie. Inak hojkove príspevky s diakritikou - LOL
Inak spomínam si, že svojho času tu mal aj niekto blog o živote na hojku, boli tam tuším dva dni spracované, potom ot dotyčného prestalo baviť
dobrý článok..k tomu že mohol byť kvalitnejší....asi tak že hojko zodpovedal nato načo sa ho pýtal takže..
//inač by bola haluz...záber v novinách..plno kamier,zvedavých novinárov ktorý ho nahanaju a kričia hojko,hojko..a hojko v okuliaroch plášti uteká pred nimi..a kriči-bez komentára...jak s filmu
//inač by bola haluz...záber v novinách..plno kamier,zvedavých novinárov ktorý ho nahanaju a kričia hojko,hojko..a hojko v okuliaroch plášti uteká pred nimi..a kriči-bez komentára...jak s filmu
A tak ved komentovat by mohol, on sa komunikacii nebrani, ale okrem vyrastrovanej tvare (a pravdepodobne aj postavy) by mal mat zmeneny hlas a byt otoceny chrbtom ku kamere s kapucnou na hlaveOpak napísal:dobrý článok..k tomu že mohol byť kvalitnejší....asi tak že hojko zodpovedal nato načo sa ho pýtal takže..
Hej a vpozadi Madonna o ktoru nezajem..Opak napísal:nač by bola haluz...záber v novinách..plno kamier,zvedavých novinárov ktorý ho nahanaju a kričia hojko,hojko..a hojko v okuliaroch plášti uteká pred nimi..a kriči-bez komentára...jak s filmu
Osobne by som vedel dat lepsie otazky: "uz ste niekoho zastrelil?", "aky velky je plh velky?", toto bolo fakt dost uzkoprse, nuz ale co.. pockame si na redaktorov z The Sun.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ok samozrejmä zle som sa vyjadril .. nemal som na mysli geekovske fora, na ktorych sa vsetko toci len okolo PCaudiotrack napísal:kto povedal že to porovnávam? iba písal že väčšie nepozná tak som mu jedno z tých väčších ukázal