Pocitac nejde zobudit na dialku

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
klobina
Light Expert
Light Expert

Pocitac nejde zobudit na dialku

Príspevok od používateľa klobina »

Mam dva pc v sieti s routerom chcem ten druhy zapinat na dialku ale ani za boha to neviem spravit.vyskusal som snad vsetky free a share programy ale ani jeden to nedokazal.Cez vzdialenu plochu vsetko fici ako ma len ked je zapnute pc2.Tu som sa nedozvedel ako na to na nete je to opisane ako ze ved to je nic,ja som z toho paf.Viete niekto spolahlivo vysvetlit ze presne ako na to ?A aky softom.Ide mi len o to zapnut ho !Dal som povolenia na zobudenie ako je to vo vacsine navodov,skusal a marne Zatial som sa nemontoval do routera lebo v nom sa vobec nevyznam Well 8505 .Poradte pls !
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Nastavil si to aj v biose?
klobina
Light Expert
Light Expert

na oboch su dosky ASUS.jedna je P5KR a druha je A8MVP tu chcem zobudit.Pozeral som do biosu ,ale nastavenie WOL tam nie je.S toho usudzujem ze je to uz nastavene defaultne asi.
dudo02
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa dudo02 »

Skus prepojit PC priamo-kablom.Uvidis ci to robi router,alebo niektore PC..
klobina
Light Expert
Light Expert

Skusal som ale nejde ale raz sa mi to nejakym zazrakom podarilo ale pc bolo len sleep ale hned vyhodilo nejaky error.Na budenie som pouzil program od SolarWinds Wake on Lan ten ho prebral ale iba tak ako pisem vyssie.Na sietovkach mam posledne ovladace .To asi vzdam. Vypise chybu: winlogon.exe unknow hard
Napísať odpoveď