Caute chcem si kupit PSP. A chcel by som sa spytat ce potrebujem nato aby som nanom rozbehol aj stiahnute hry. Ci neaky cip alebo FW alebo co proste neviem. diky za rady. K+ pre kazdeho ktoreho prispevok bude mat zmysel
ja si idem tiez kupit PSP a s tym cipom musim suhlasit cip sa dav iba do PS 1 PS2 a nei do PSP do PSP musite dat urcitu verziu SW
navod je zadara na Stranke Slovenskej a ceskej komunity.
(ktorou sa odomkne vsetko takze mozte hrat hry cez ISO alebo len tak napalene ).
no cool tento mesiac si ju pojdem kupit a nemohol by mi niekto poradit ako to downgradujem nechce sa mi to hladat na tej stranke musim pouzit nejaky soft alebo nieco podobne?
vsetko zalezi od verzie FW aku dostanes.. podla toho ci ides kupovat novu psp abo od ruky
no ak novu tak bude mat fw 3.50 a vyssie tieto fw idu dowgradovat .. ale treba na to bud UMD hru LUMINES alebo ine PSP uz downgradnute.. navody na linku vyssie co som postol
na DG to daj radsej niekomu, kto s tym ma skusenosti, tie 2-3 stovky hadam obetujes (v pomere s cenou PSP je to zanedbatelne), akoby si to mal robit sam a mal mat doma novu mrtvolku
btw, o niecom takom, ze ak sa to nepodari, tak tam hodis predchadzajuci fw som este nepocul (ked ju raz bricknes, tak neviem, neviem ci bude cesty spat)
neviem, ci je nejaky servis zaoberajuci sa PSPckami, ale ak ano, tak predpokladam, ze to budu vediet
zajdi na pspzone a tam takych ludi najdes (popozeraj podpisy uzivatelov)
Filipito: keď chceš dám ti ICQ číslo na jedného chalana z Brekova [ keď si z Humenného tak vieš kde to je ] ktorý aj mne a veľa mojím kamošom robil Downgrade a uplne v pohode..
ja by som to nekupil .. ked som to mal kupil som si to ma to bavilo asi tyzden a konec ... mal som ho aj odblokovany na stiahnute hry aj tak na prd ... skoda keby sme to mali dvaja tak mozno by to bola vetsia sranda .nieco hrat cez Wifi LAN ..