HockeyArena Slovenska Hra

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
konopes
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa konopes »

co sem uz nepisete? :) ja sem poslem teda mojho hraca

http://www.hockeyarena.net/index.php?p= ... d=11975118

http://www.hockeyarena.net/index.php?p= ... d=11975118

rekordny nakup,380M je dost...ale ma 99 kvalitu,94(teda maximalny potencial),vydrzi hravat 16-17 sezon(cize 1120-1190 dni-takmer 4 realne roky)

buduca juniorska aj seniorska hviezda(dufam)

je to riadne vela pre mna(mozno vo vyssich ligach robia viac takychto obchodov za sezonu) ale tak vyplati sa...mohol byt aj lacnejsi,ale nebavi ma cakat kazdy den,skumat kazdy den jedneho hraca a nakoniec ho strasne predrazi nejaky prvo,druho,tretoligista...takto mi ostane 20M,predam este 2 hracov co mam na trhu,ostane mi 100M a to mam na motivacne odmeny do konca sezony...a uz ziadne nakupy :-D

o sezonu predam moje reprezentacne juniorske lamy,za kazdu 150M dostanem + nejakeho seniora predam(uvolnim miesto v zostave) a kupim dalsieho takehoto :)
konopes
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

tolko prispevkov o HA...ja som sa sem regol,ze pokecam o HA a nikto nepise :(
ppt
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

konopes: som si pozrel tvoju zostavu.. Podla coho rozdelujes kridla od obrancov? Teda podla akeho kluca sa rozhodnes, ci das daneho hraca na kridlo alebo na centra? :)
konopes
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

ppt napísal:konopes: som si pozrel tvoju zostavu.. Podla coho rozdelujes kridla od obrancov? Teda podla akeho kluca sa rozhodnes, ci das daneho hraca na kridlo alebo na centra? :)
myslis mlady hrac? no v sucasnosti vsetko mlade davam na utocnikov :D v utoku sa viac hodi poriadny hrac,obrancov sa da kupit skusenych za par korun,kedysi som mal kopec obrancov a malo utocnikov,teraz naopak,ale hovorim,obrancov vzdy bez problemov nakupim

a podla coho na centra/na kridlo?
mal som par cistokrvnych centrov,vysoka nahravka,sila,utok,mensia strela a rychlost...ale predal som ich,teraz mam v podstate vsetko kridla

na centra hodim niekoho kto ma najlepsiu nahravku...jeden moj "center" -Seelhofer ma sicetusim 45 strelu,ale v minulej sezone dal jediny gol,zato bol najlepsi asistent ligy a bol aj celkom slusne na tom s bodmi a konecne ziskal hviezdu...teraz tiez tusim len 1 gol zato kopec asistencii

centri akoby nechceli strielat goly,len nahravaju
konopes
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

ale v 3. formacii to neplati,tam je skoda dat zemanovica alebo bata na centra,lebo oni davaju goly,a mosnar sice nema nahravku zatial,ale prisiel z JP s velkou silou
aeroxon
Novice
Novice

transfer

Príspevok od používateľa aeroxon »

Chcel by som sa s vami podelit o jednu moju velku chybu v HA..Ked som eset nevedel ako to v HA funguje vyhodil som juniora ktory sa nasledne predal za 300 000 000 milionov:)dobre nie?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Kvalitka, rozpocet na takmer 2 sezony :-D
Konecne tuto sezonu zacinam vyhravat, dvakrat som doma prehral so slabsimi supermi, ale uz stracam iba 2b na lidra tabulky. Je to mimoriadne vyrovnane tento rok. Bodovanie 1.-6.: 26,26,26,25,24,24
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ja ku podivu v dost silnej siedmej lige sa drzim v zone playoff, minulu sezonu som sa ledva zachranil a tuto som dajakou nahodou vyhral na nulu nad prvym..som siedmy a v tejto polke ma cakaju este zapasy s 3 urcite slabsimi, tak hadam mozno aj do playoff postupim..

aha akeho deduska som kupil :D hadam vydrzi 2-3 sezony este...

//dal som za neho 18 melonov
Prílohy
...
...
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

mirak2 napísal:ja ku podivu v dost silnej siedmej lige sa drzim v zone playoff, minulu sezonu som sa ledva zachranil a tuto som dajakou nahodou vyhral na nulu nad prvym..som siedmy a v tejto polke ma cakaju este zapasy s 3 urcite slabsimi, tak hadam mozno aj do playoff postupim..

aha akeho deduska som kupil :D hadam vydrzi 2-3 sezony este...
ten tvoj hrac je celkom v pohode...mam na mysli kvalitu a este aj potencial je celkom slusny vzhladom na jeho vek...ale to rozlozenie indexu šikovnosti, to sa mi predsa len nejako nepozdáva...ja neviem..
ja by som to nekupoval...

//kolko si za neho dal???
konopes
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

ma to totalne zle rozhodene ,ale kupa to bola vcelku dobra

ale NIKDY sa u takych starcov nepozeraj na kvalitu,ved je jedno ci ma 100 ci 1 kvalitu,aj tak takmer nic uz nenatrenuje,pozeraj LEN na potik,na skusenosti(ktorych ma mimochodom VELMI malo) a na spravne rozlohenie atributov
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

teraz sa mi na HA nejak nedari...musel som kupit noveho brankara ale aj ten nestoji za vela...menil som zostavu ale nepomohlo...dufam ze sa zachranim....

moje muzstvo je HC ViOn a manazer Profion....kto chcete pozrite si
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

mirak2 napísal:aha akeho deduska som kupil :D hadam vydrzi 2-3 sezony este...

//dal som za neho 18 melonov
hmm pekne ja za 20-rocneho som dal 2 500 000,- a obrana bola je 51 a mam aj dalsieho ten ma nejak 21 rokov a obranu ma 49...je to o tom vychytat dobry cas na kupovanie :wink:

takeho starceka som kupil tiez davnejsie.... a vravim ti sezonu nevydrzi.... zacne velmi rychlo upadat.... a za tie melony sa ti to neoplati.... mozno by si ho mal co najrychlejsie predat v nejaky dobry cas aby si este zarobil.... mne po case taky zacal len faulovat a nevidel som nic moc dobry vysledok
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

konopes napísal:ma to totalne zle rozhodene ,ale kupa to bola vcelku dobra

ale NIKDY sa u takych starcov nepozeraj na kvalitu,ved je jedno ci ma 100 ci 1 kvalitu,aj tak takmer nic uz nenatrenuje,pozeraj LEN na potik,na skusenosti(ktorych ma mimochodom VELMI malo) a na spravne rozlohenie atributov
na kvalitu som nepozeral ale pacilo sa mi ze ma 30 rokov a este ma 18 potencial a ze ma obranu a ak kusok utok...ty ked hras vo vysokej lige tak potrebujes vysoke skusenosti, tolko skusenosti je v porovnani s celym teamom akurat...nemam s nim problem, odkedy prisiel ma 2+5 a uz je v TOP30 obrancov...tie atributy ma take kadejake..z kazdeho daco...ma to plusy aj minusy samozrejme
wolodo napísal:hmm pekne ja za 20-rocneho som dal 2 500 000,- a obrana bola je 51 a mam aj dalsieho ten ma nejak 21 rokov a obranu ma 49...je to o tom vychytat dobry cas na kupovanie :wink:

takeho starceka som kupil tiez davnejsie.... a vravim ti sezonu nevydrzi.... zacne velmi rychlo upadat.... a za tie melony sa ti to neoplati.... mozno by si ho mal co najrychlejsie predat v nejaky dobry cas aby si este zarobil.... mne po case taky zacal len faulovat a nevidel som nic moc dobry vysledok
ja ti vravim ze este 2-3 sezony bude trenovat, hoci malo ale bude, potom bude sezona stagnacie a tak zacne klesat...takze nieco z neho vytrepem este....tiez som mal hracov co vela faulovali, dal som im trening sebaovladania a uz nefauluju ;) na aktualnu situaciu sa vyplati kupit aj minusovy potencial, ak potrebujes lacneho hraca len aby si napr. postupil v lige...moj ciel je sa udrzat, som 5 bodov od zostupu, 6 bodov od playoff ktore je uz teraz nerealne...lebo za dva tyzdne som nemal ani jednu lajnu kompletne zdravu...kazdu chvilu sa niekto zranil, najviac ma dostalo zranenie na 10 dni..dvaja klucovi strelci boli mimo tyzden, to su 4 zapasy uplne v trubke....aj tento dedo bol zraneny....pekne rozbehnutu sezonu som mal a zranenia ma nicia..nie zeby som nemal adekvatnu nahradu ale proste za 2 typkov so strelou dokopy 110 nahrady nemam
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

sa mi paci priebeh terajsej sezony mojho mancaftu, ku koncu minulej sezony ma to prestalo bavit, par hracov odislo, mam dost prachov a nic som nekupil, formacie mam nastavene z minulej sezony, taktiku z posledneho zapasu minulej sezony a z 5 zapasov som vyhral 4 a to total shit mancaft a vyhral som s timami co som mal vzdy problem a som dlho rozdumoval jak zahrat, ta dobre simuluje ne? :lol: :lol:
konopes
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Fortune napísal:sa mi paci priebeh terajsej sezony mojho mancaftu, ku koncu minulej sezony ma to prestalo bavit, par hracov odislo, mam dost prachov a nic som nekupil, formacie mam nastavene z minulej sezony, taktiku z posledneho zapasu minulej sezony a z 5 zapasov som vyhral 4 a to total shit mancaft a vyhral som s timami co som mal vzdy problem a som dlho rozdumoval jak zahrat, ta dobre simuluje ne? :lol: :lol:
moj brat,este ked hraval,to hral poriadne len zozaciatku,potom na to kaslal...vzdy,ked sa 2 tyzdne neprihlasil,vyhraval...ked sa prihlasoval pravidelne,prehraval...rovnako moj kamos :D

ale najlepsie,ze moj brat po tom,co sa neprihlasil tusim 40 dni,mu klasicky zrusilo muzstvo...muzstvo teda dalej existovalo,ale nic nenastavoval,ako manazer neeixistoval..odisli mu vsetci najlepsi hraci,vratane prveho brankara(kvoli nechranenemu trhu) a on s jednym z najslabsich timov sa ledva z 8. miesta dostal do PO,a nakoniec to PO vyhral! :D vsetci ho asi VKUSE podcenovali,a vyhral PO a postupil vyssie :D:D:D:D:D oni mali DALEKO lepsie timy ako brat,ovela skusenejsie,silnejsie,a mohli vsetko nastavovat a on postupil a vyhral pPO :D

Z MOJHO TIMU:

ja som sa nasral na hracov ze nepostupili poslednu sezonu tak som vacsinu kadra rozpredal dokopy za tuto sezonu 530M,koncom minulej som predal za cca 200M,rozpredaj sa zacal uz skor,dokopy som mohol predat hracov za 1 miliardu odhadom + este mi ostal perfektny brankar,3 obrancovia a 2 utocnici,vsetko ostatne je mlade a perspektivne,nakupil som asi 6 hracov po cca 100M :) + kopec lavicarov,omladil som,BOL SOM NASRANY na mojich hracov ze nepostupili tak su rozpredani :P chcel som ich aj tak rozpredat,ale az po postupe :)
sareth
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa sareth »

Nechcem sa chváliť ale...
Prílohy
ha2.jpg
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

sareth no ani sa nečuduj ked máš na 100% treningove....len škoda že to tak nemáš každy den s tym treningom... :-/
konopes
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

a co ma byt to extra s tym treningom?? ved nic moc,jedna 50ka,jedna 40ka,takmer ziadne 30ky...slabota(velmi slaby primer/velmi chabe)

a aspon si to mohol zoradit...ved je v tom uplnz totalny chaos...
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

podla tvojho inteligentnoho komentára usudzujem že hráš asi 3 ligu a kazdy hrač ti trenuje minimálne na 80%

ak sa mýlim tak sorry....ale potom si odpusti tú tvoju bezeráciu
sareth
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa sareth »

konopes napísal:a co ma byt to extra s tym treningom?? ved nic moc,jedna 50ka,jedna 40ka,takmer ziadne 30ky...slabota(velmi slaby primer/velmi chabe)

a aspon si to mohol zoradit...ved je v tom uplnz totalny chaos...
Bože ale tam nešlo o percento tréningu, ale o to koľko veľa hráčov sa mi naraz vylepšilo. Také niečo sa mi stalo prvý krát a to už hrám pekných pár sezón.
Napísať odpoveď