neviem ja som to osobne ESTE neskusal .... ale tak tam si zadas sumu aku xces previest a tam si samozrejme pridaju nejake to percento pre seba a zadas mail na ALERTPAY a potom na PAYPAL a ony to prevedu.... //ja klikam sam a mam dolar a dake drobne denne tak coskoro prevediem ...a hor sa na RS
* Before moving your funds, We strongly recommend an upgrade for your personal account
to personal pro (for Alertpay), or personal account to business account (for Paypal). takze asi tak ...... pre tyx co nevedia po ANG je to asi v takomto zmysle treba upgrade konta na PRO verziu aby sa dali presunut peniaze ..
/// edit: tak potom uz len googlit na forach dakych... ale bo najst niekoho kto s tym ma skusenosti ... ja sa budem musiet tiez posnazit bo budem potrebovat previest dolariky..
ahojky
u mna doma sa regol kamos na bux.to caz moj link ale klika doma moze sa to? a prosim kto sa vyzna v AJ napiste mi co im mam napisat a kde skrz to regnuti
velice diky:-)
ondrej012 napísal:ahojky
u mna doma sa regol kamos na bux.to caz moj link ale klika doma moze sa to? a prosim kto sa vyzna v AJ napiste mi co im mam napisat a kde skrz to regnuti
velice diky:-)
Bux ma naštval s tou dobou 60 prac. dni tak som zacal hladat nieco ine s rovnakymi podmienkami, ale s takym payoutom(pod 1dolac) ktory by mi prisiel na PAYPAL za par hod a NASIEL SOM...Urcite ma ukamenujete - karmou...je mi to jedno
neviete niekdo ako sa daju ziskat rychlo klikajuci referali? bo to je strasne pomale. ak by mal nekdo zaujem volam sa Sucrei a rad primem nejakeho toho referala!!!!!!!
Sphinx napísal:nie je pravda ja klikam na jednom pc asi 8 krat sam za seba dolar kazdy den no co staci keby sa mi celo tak aj viac ale som lenivy jak voš
Na 1 PC? Tak v tom prípade sa výplaty nikdy nedočkáš